1.6 tdi yi geçer dedik ya ondan oldu standardi 1.6tdi ye sanki 10 boy atiyorda 2.0 tdi ye tutunanlar falan... 2.0 tdi nin yazilarini sokmustuk bagajdaki cok zevkli oluyodu böyle isiklarda yanina gelip soytarilik yapanlar kesiciye sokan civicler bi sonraki isiklarda 3 cocuk babasi devlet memurna dönuyor ya keyif almamak elde degil.
Ben hondayi severim aslinda etrafimda arkadaşların coguda civice biner ama bazi kullanici tipleri varki tum milleti hondaya dusman ediyorlar.kendini ve aracini bilen arkadaslari tenzi esiyorum.
Jetta hazır bırı bursadan vtec2 bulsun kalkalım deneyelım
Konu uzamışta uzamış. He bu arada ben geçerim demıyorum. Hiç honda kullanmadım ama benzınli olması buyuk bı avantaj TDI jetta yazılımla cok rahat 160hp görebiliyor. yazılımlı jetta hertürlü geçer benım jetta hertürlü geçilir nokta![]()
2.0 tdi nin yazilarini sokmustuk bagajdaki cok zevkli oluyodu böyle isiklarda yanina gelip soytarilik yapanlar kesiciye sokan civicler bi sonraki isiklarda 3 cocuk babasi devlet memurna dönuyor ya keyif almamak elde degil.
bu cümle tamamiyle hayal ürünüBen zeytinburnu gibi bir yerde rastlamadım böyle tipe ışıklarda kesicilere girip yandakine kafa tutuyomuş felan
05 Civic Vtec ||
Emre Ayg..
Herşey Türklük için
küçükyalı ışıklarda yanyana durup camdan dışarıya japon bu japon deyip.üçüncü ışıklarda yanıma gelip abi ne var bunda digenide şahsen gördüm.her araç için genelleme yapmamak lazım...bu arada vtec2 alır.
Bu arada dizel 2.2 Accord ile 2.0tdi deneyen oldu mu aranızda ? Madem konu buralara taşınmış bende merak ettim deneyen var mı diye?
JDM..
Vtec2'nin 0-100'ü 9.2 saniye
1.6 TDI jetta'nın 11.7 Saniye.
Verilere bakmadım kaba taslak hesap yapalım.İdeal lineer bi hızlanma olduğunu ele alalım, hatta 1.vites ile 2.vites hızlanma farkını da ortaya koyarak 9.2 saniye içerisindeki ortalama hızın 60km/h olduğunu ele alalım. 60,000metre / 3600 x 9,2 = 150 metre yapar zaten. Jetta 100km/h'den sonra kopup gelip 2.5 saniye farkı 250 metrede kapatacak öyle mi?
Kadına etek erkeğe vtec,i love jdm,bahçelerde çicek yerine vtec açsın istiyorumm,dikkat basık araç.
SUBARU TECNICA INTERNATIONAL
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)