106 saglıklıysa 1 boy önde olacaktır.106 ya ince conta eklenirse daha bi etkili olabilir.
106 saglıklıysa 1 boy önde olacaktır.106 ya ince conta eklenirse daha bi etkili olabilir.
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
106 nın hızlanması stabil, seninki tork gelince farklı güç gelince farklı hızlanıyor.. KAfa burun gitmeniz ilginç olmuş..
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
Nokta atışı yapmışsınız
Öncelikle Kamer abimin ayağına sağlık benim kendime ait hızlı arabamla ilk rollümdü.. çok zevkli oluyor 50-210 kafa kafaya hep ben zaten 215 te kesiciye giriyorum ama yol inanılmaz kalabalıktı.. arabamda yazılım yok acaba artısı olur mu bilmiyorm ama gidişinden memnunum.. kamer abinin polo baya iyi gidiyor, diğer yazılımlı pololardan daha hızlıki aynı anda yiğit kardeşimin pt51 li 106 sı da bizimleydi, ona nasıl tutunduğumuzu görürsünüz, ki onun arabası da ciddi yürüyor..
kamera açısından dolayı sıkıntı oldu ama uygun bir zamanda gece yol boşken her arabada kamerayla göstergeler görünür şekilde basarsak daha güzel görüntüler elde ederiz
adandaki ty 106 abi lacivert..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)