Yazın ikisinide havaalanında rent a car araçlarında kullandım. 1.18i derim kesinlikle. Arkası çok dar ama yol tutuşu çok çok iyi. Arkadan itiş. Daha performanslı. Yakıt tüketimi hakkında yorum yapamayacağım uzun süre kullanmadım.
Yazın ikisinide havaalanında rent a car araçlarında kullandım. 1.18i derim kesinlikle. Arkası çok dar ama yol tutuşu çok çok iyi. Arkadan itiş. Daha performanslı. Yakıt tüketimi hakkında yorum yapamayacağım uzun süre kullanmadım.
Motor, iç donanım ve arkadan itiş olması 118 dedirtir ama A200 de çok daha yakışıklı...
F30 derim ben![]()
Bence A200 ü ve 1.18 i ayrı ayrı test edin uzun bir test olsun.
Siz karar verin. İki araçta gayet tatminkar araçlar.
Ben de Mercedes daha fazla severim ama galiba 118 tercihim olurdu.
bir de merakımdan soruyorum, 118i M paket olarak Marrakesh Brown renkte almak mümkün mü mesela![]()
'06 Honda Civic Turbo'12 Mini Cooper S Roadster
'02 Honda Civic Type-R-'05 Mitsubishi Lancer Evolution VIII
'03 BMW M5-'12 Mercedes SLK 250 AMG-'12 Honda Accord
A200 yanı![]()
118i m paket estoril mavi, +yazilim 200 beygir sıkıntısız.bence tercih edilmeli
06 DG 977 / AlfaRomeo 159 JTDm
06 AU 9180 / AlfaRomeo GT 2.0 JTS Selespeed
06 BY 7881 / AlfaRomeo 147 1.6 TwinSpark
118i Mpack estoril mavi arkadaşıma geçen sene tam bu aylarda 92500TLye aldık. Çok araştırdık A200AMG diyordum ben hep, fakat BMW daha ağır bastı ve doğru bir kararmış. Alakaları yok gidişinde veya eğlencelerinde. Ama geçenlerde bakıma götürdüm aracı, borusanda içeride aynısı vardı jantlar değişik ve çamurluklara M logosu koymuşlar sadece, 145 bin TL idi, oha demiştim. O parayı bence haketmiyor kesinlikle, sonuçta 1.6 araç 180 e kadar soluksuz çıkıyor ama sonra kesiliyor. Yokuş aşağı bile 225i geçemedim bu arada, devir bitmiyor yakıt kesiyorO yüzden 8 ileri şanzıman sadece ekonomi amaçlı, çünkü son ikisini kullanmıyor bile. Yani yandan az yokuş aşağı bir yolda adamın bravo hgt ile geçip gitmesi pek hoş değil.
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
Peki 3 alınırsa hangi paketle alınmalı Acaba
modern-luxury-sport ve M line dışında bunlar senin zevkline kalmış yada hiç birini almayabilirsin
plus+techno paketi şart bunlarsız olmaz.(oto klima, bixenon servotronic, gelişmiş gösterge,geri görüs ıvır zıvır geliyor.) cam tavanıda ekleyebilirz
üstüne opsiyon olarak yine sana kalmış katlanır ayna, yeni M direksiyonu,hafızalı elektrikli koltuk, deri koltuk ve ısıtma diye son bulabilir![]()
1881 - 193∞
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)