User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
26 sonuçtan 20 ile 26 arası

Konu: Q7 yardım lütfen

CupraR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biz 2008 de sifir s line aldik pedere 130binlerde sattik herhangi bi skinti olmadi motordan yada havali süspansion dan.uzun yolda yol tutusundan konforundan cok memnunduk.virajlar falan cok keyifli idi.Amcamdada var 160bin kmlerinde cok horda kullanir ama ondada bi skinti cikmadi hic.Bence gayet guzel bi arac.makyajli ledli farli olanlardan olursa dahada güzel.

MBuğra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Firat.M3 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öyle yorumlar alıyorum ki farklı farklı yerlerden kimisi çok çok memnun kimisi de pişmanlıktır diyor. ortada kalansa yine ben. arabasızlık canımı sıktı ve fazla uzadı. acil bir araba bulmam lazım. x5 olur, 535d olur, 530d olur. bulmalıyım. etrafında satan varsa bilgim olsun lütfen.
    Abi acizane bi oneride bulunmak istiyorum, tabi ki benim araba butcem senin icin cekirdek parasi ama (5000 TL ) ama aceleci davranma. Ben davrandim, cok pisman oldum Aklina yatacak, gonlune sinecek aracu bekle
    "Korkmadık, savaştık"

Firat.M3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MBuğra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi acizane bi oneride bulunmak istiyorum, tabi ki benim araba butcem senin icin cekirdek parasi ama (5000 TL ) ama aceleci davranma. Ben davrandim, cok pisman oldum Aklina yatacak, gonlune sinecek aracu bekle
    estf. o nası laf. ben de bekleyeyim diyorum zaten ama 1 hafta oldu birtane bile dediğin gibi içime sinecek araç bulamadım. bekliyorum fakat sıkılmaya başladım.
    M. The most powerful letter in the world.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim bi tanidigim kendi çapinda jip alip satiyo uc beş karla , q7 ml serileri x5 vs. Q7 kadar sorunlu araba gormedim diyodu son 1.5 senedirde hic audiye girmedi. Ayrica emlakci abimizin q7nin suspansyon bozuldu ofiste butun gun basik araba bakmaktan adama zehiri verdik sandim megerse bozulmuş en dipteydi 20 milyarmi ne istemisler satti o halde

Octane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben mesela şantiyeye giderdim onla. O amaç için o araç seçilmişti zaten, o yüzden de Sline mesline değildi. Bence çok stabilize yollarla işiniz yoksa almayın. Gerek yok ki kocaman araçla şehirde, yüksektesiniz, herif önünüzde clioyla viraja giriyor deli gibi siz 2 tonsunuz olmuyor yani...
    Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var )

Firat.M3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Octane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben mesela şantiyeye giderdim onla. O amaç için o araç seçilmişti zaten, o yüzden de Sline mesline değildi. Bence çok stabilize yollarla işiniz yoksa almayın. Gerek yok ki kocaman araçla şehirde, yüksektesiniz, herif önünüzde clioyla viraja giriyor deli gibi siz 2 tonsunuz olmuyor yani...
    aslında bana sadece eylül ekim yani yaz sonuna kadar lazım suv. alternatif bir araç da yok. çıldırmazsam iyi..
    M. The most powerful letter in the world.

_driver_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Firat.M3 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aslında bana sadece eylül ekim yani yaz sonuna kadar lazım suv. alternatif bir araç da yok. çıldırmazsam iyi..
    bütçe bilmiyorum ama arazi işiniz yoksa f10 525 x drive bakın derim çok keyifli bir araç. bizde 2 tane f10 520d bir de 525 x drive mevcut gerçekten farklı bir dünya

sadece suv ise niyetiniz discovery bakın derim
    Alıntı mesutt1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    skodaya tam kocaman oha diodum ki driver abi içimi okudu
    Alıntı doncarlo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saxoda sertleşme kronik pompayı kontrol edin.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)