2 cihaz arasında kararsız kaldım.Farkları ve kullananlar tarafından kronik sıkıntılarını düşünerek hangisini tavsiye edersiniz?
Samsung Note 3
Samsung S5
2 cihaz arasında kararsız kaldım.Farkları ve kullananlar tarafından kronik sıkıntılarını düşünerek hangisini tavsiye edersiniz?
Al bi note 3 keyfine bak abi s5 daha çok yeni hiç birşeyi belli değil fiyatı kesin düşecek az çok note3 fiyatları oturdu.
DR.ECU
Oto Metin Garage
ikiside hemen hemen aynı telefon bende note3 var s5 ilk çıktığı gün yiğenime aldık .. telefoncunun dediği abi note3 ün s5 ini yapmışlar..yani büyük ekran istiyorsan note3 daha ergonomik cebe giricek bir şey istiyorsan s5..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
kesinlikle note 3. donanımhaber forumda s5 in bir fiyasko olduğunu okumuştum.
bazı ülkelerde arka kapak bazı ülkerlerde kamera sıkıntısı olmuş geri çağırmış samsung.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Note 3 kullanıcısı olarak note 3 diyorumS5 i biraz kurcaladım valla note 3 le bi farkı yok sadece note 3 un ekranı büyük her ne kadar cebime sığmasa da güzel cihaz
![]()
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
Note 3 snapdragon 800 ile girse oyumu note3'ten yana kullanırdım ama snapdragon 801 ile 2.5 ghz işlemcisi ve neredeyse tüm testlerde en uzun giden batarya ödülünü almış suya toza dayanıklı sertifikası olan s5'i tercih ederim.
Şu sıralar bir telefon alacak olsam bütçe müsaitse htc one m8 derim.
iyi hoş s5 801 AC ile geldi ama 2K ekranda bu işlemci ne kadar performanslı olabilirki.
veya adreno gırafik işlemcisi 2k da ne kadar basasrılı olabilirki..
s800 lü note 3 1080p.. i tercih ederdim.
2 K nın hiç bir önemi yok 106 ekranlık tv de pxellerı zor goruyoruz kıç kadar tenefonda ne gerek var.
çok gereksiz. tel de 2k 4k falan filan vs vs...
kesinlikle note 3 veya G2 bakın.
yada 805 işlemciyi bekleyin. ama gereksiz oda bence.
bu kadar yeterli bence artık. güncelleme cıksa yeter bu satten sonra.
Note3 tabıkı bence![]()
HTC One M8 e bakmadan telefon almayın derim.Dot view kapakla muhteşem ikili.Çok araştırdım alırken,onlarca test izledim.Note 3 ün aklımı çelen USB 3.0 özelliği dışında HTC çok iyi bir telefon.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)