fiestanın ilk 2 vitesinde tork limitörü var o aracı biraz engelliyor. bir de hava filrtesinin durumu çok etkiliyor standartken. ama açık filtre ve dreamscience flash ünte ile hem limitörler kalkıyor hemde hava girişi daha rahat oluyor sonuç 175 bhp civarı.
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
Yaw tek gecerım colt'u. Ne de olsa capon capondur.Fiesta ne ya bende 5-10 tane var hepsini pazalama da kullanıorum puhaaaa... Otosan bozması...
![]()
19051919-23041920-30081922-01111922-29101923
Hem Japon oluşundan, hem aşırı besleme olduğu için yüklemede önünün açık olmasından dolayı Colt CZT![]()
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
czt + ufak çaplı bi ki değşiklik = 228hp arayın forumda bulursunuz zaten suatın arabası öle idi we cumhur hala aynı kombinasyonda biniyor arabaya. CZT ile ilgil video linklerini de gine forumda bulabilirsiniz. CZT Rulez
CZT tabiki, turbo olması yeter
Fiesta alacaksanız Van alın da ticarete yarar, ST neye yarar?
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
her türlü czt hem performans hem görüntü olarak süper bence
hocam youtube de 5. gear bu karşılaştırmayı yapmıştı fordu daha üstün bulmuştu ben bi ara czt alıcaktım ama içine binen hemen farkediyo içi oyuncak araba gibi olmuş göstergeler felan yakışmamış birde burnu çok kısa sanki minübüs gibi bence ford fiesta st
bir fiesta kullanıcısı olarak ufak tefek sorunlarını soylemek istiyorum.Belirli bir km yi geçtikten sonra kapı kartonları plastikleri yalıtım hazneleri hertarafı ses yapıor bunları atlamayalım.Bende almayı düşünecek olursam colt u düşünürüm.Bence butun herşeyiyle ismini tamamlıyor gerek motor hacmi gerek turbo olması gerek verdiği performans ve mitsubishi olması beni yaklaştırıo czt ye.
Peki 207 GT mi Colt CZT mi
US Performance
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)