Sase kesılmesı olayına deyıneyım bıraz. wos seat gıbı araclarda sase kesımı dogrudur. Buda sag aks ın soldan kalın olmasından dolayı coil yada air suspansıonda sase ıle oynamadan bır yere kadar basabılırsınız daha fazlasında zaten aks sase ye dayandıgından kırılacaktır buda buyuk bır mıktar paranız gıdıcek anlamına gelıyor. bunun ıcın sase den 2 .5 cm lık bır parca kesılıyor vede yerıne tasıyacak bır parca ılave edılıyor . tabıkı bu sızın secımınıze kalmıs bır is mal sızın para sızın. benım demek ıstedıgım sey bu aır suspansıyonu bılende konusuyor aracında olmayıp ta varmıs gıbı hıtap edende ..
Dedıgım gıbı sase kesılıyor ancak bu sızın ıstegınız dogrultusunda.Bunu herkez bıraz yanlıs bılıyor. 15 16 cm lık veya daha fazla bır sase den bahsedıyoruz bunu tutupta 10 cmı kesılmıyor. 2.5 cmlık bır yer kesılıp tekrardan parca koyular saglamlastırılıyor. ılerıde bır sıkıntı cıkarmıyor. Kesılmezse bellı bır yere kadar basabılırsınız aracı benım anlatmak ıstedıgım bu. Yol tutusu hakkında Air suspansıyon yaptıran arkadaslara sormanızı rıca edıyorum. Ozellıkle Recep Demır e ulasabılırsınız Face uzerınden kendısınde Vw CC var sızı daha cok aydınlatabılır
şase kesmeyi ne kadar doğal ve normal birşey olarak aktarıyorsunuz.
Ben Bildiğim şey hakkında konuşurum. Bilmediğim şey hakkında yorum yapmam.
Kullanan arkadaşlarım var bende niyetlendim ama herkesin dili aynı araç yol tutmuyo doğru düzgün 120 üstüne çıkamıyorsun araç paldır küldür ses yapıyor bu gerçeği yapanda yaptıranda biliyor. Zevkli olmasına bişey diyemem AİR RİDE olayı güzel motor gücüyle işin olmaz görsel bir araban olur zevkle binersin.
Yapılacak olan araba "scirocco" 260 Kadran var kime sorsan böyle bir arabaya bu işi yaptırmaz 70-80 BİN TL lik araba 15 BİN liralık araba değilki şaşe delinecek kaynak yapılacak satarken bunu kimseye anlatamazsın Performans olan araba jant lastik coil over iş biter ne viraj tanırsın nede makasta korkarsın.
KW1 almıştım rezil oldum polo aracıma. yağ kaçakları ses vuruntu birçok hata. değiştirttim sıfırı geldi sattım hemen aynı sorunlar diğer adamda da çıktı yani fos birşey
YamahA Xmax 250 ABS
KW V2 iyidir
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)