Ayni aractan bahsediyorum![]()
gtı stock
tdı downpıpe egzos megachıps yazılım
polo tdı vs polo gtı vs 207 rc - YouTube
3. vites
polo gtı vs polo tdı - YouTube
abi geçiyor sorun yok da 3-4 boy maksimum, diğer tdi lar nasıl yürüyor bilmiyorm ama kamer abininki hayvan gibi maşallahulan gittik gti aldık yan yana gidiyoruz ki benim hayvan da çoğu gti ı bozar övünmek gibi olmasın, denemeler var da video koymuyoruz ayıp olmasın diye
videodan goruldugune gore dedıgım cıktı![]()
nan dogus dokunma kamer e adam baba olucak![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Bizim burdada skoda rabid war ayni speclerde beni cok sasirtti.1.6 tdi lar ciddi saka yapmaya hazir bi arac
Deneme zateb 2 50 de yapilcak daha bastiklari gibi polo firlar.2 boyda sabitlenir diye dusunuyorum top speedleride cok iyi tdi lardin.
İnstagram:
guven_arabacioglu
Bu speclerde gönlüm Tdı'dan yana
Cidden arabanın bazen iyi yürüyüp bazen yürememesinin bi açıklaması var mı ? Yoksa tamamen psikolojik mi ? Bazen zincirden boşalmış gibi kopan araba bazen bugün gitmeyek hacı diyo![]()
evet hatırlıyorum sanırım accent le denemiştiniz ozamanlar aracı bi yarıştada crx hızını alamayıp cam car ı geçtiydi sanırım![]()
hadi bakalım inş geçersiniz gönlüm rexden yana
valla istanbulda turgay abideyken buluşup gezmeyi çok ıstedım ama kısmet olmadı bi türlü uzaktaydı baya turgay abi ama arabaya mis gibi baktı sağolsun. Hala aynı kondisyonundadır eminim daha iyi bile gidebilir hatta. Adanaya yolum düşerse gezdirirsiniz artık çok özledim keratayı![]()
DR. OWL
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)