hayır biz denedik 0-400m vti geçti cai eksoz vardı...rollingte yaptık 320D geçti
Printable View
hayır biz denedik 0-400m vti geçti cai eksoz vardı...rollingte yaptık 320D geçti
Ne kadar farkla gecti 400mtyi?
Stock vti zorlanır bence, tek avantajı önden cekis ve hafif olması...
Dragda çekiş olarak avantaj sıralaması...
1. 4x4
2. arkadan
3. önden çeker
...
3.20d turbo ve tork açısından vti denemesinde standart vti ı geçer... iki koşuldada
tam arka tamponunda 320d vardı. yarıp geçmedi ama geçti.
bu arada drag işi plotajada bakar... belli olmaz yani :) pc başından yarıştırmayalım bence
bende 177hp 320d cabrio var bu bile yeterince iyi gidiyo 350kg fazlası var coupelerden bide benim arabayı vti geçer büyük ihtimalle ama coupe olanını geçemez :)
yiit arkadasımızda denedi 320d 177lik coupe ile (chip,pt52 yokken) o söylesin.aynı gece bitanede saxo ile denedik.saxoda 2 kalkıştada 1er boy fark attı...
eet bende egzoz filtre vardı bide arka koltuklarım yoktu sadece o zmn geçmiştim 4 ün ortalarına kadar yarım boy arkamdaydı die hatırlıorm
dragda gecemez 320d. 400de nolur kestıremıorum ama
Drag zaten 400mt degilmi :D
Aslı 400mt, TRdekiler cakma drag pisti :D
3,20 gecer bide üstüne daha azda yakar şeklide var tek sorun alacak parasıı olana:) zaten bütce okadarsa gidipde vti a bakıcak hali yok
3.20d 177 likler hiç fena gitmiyor, sanmıyorumki vti geçebilsin, ikiside stock iken.. yada ikisindede aynı oynamalar var iken
bide araba karşılaştırma hakkında ''benim'' bir fikrim var, araba dediğin mekanik bir olay, ve paraya bakar, birçoğunuzdan az biliyorum bu işleri ama
3.20d ve vti karşılaştırılırken bir sınır olamaz, adam gider 1000 bg e yakın civic yapar, yada bmw yükler yükler geçer en kral üfleyen civic i, bence bu açıdan yaklaşmak manasız, arabada şu olursa bu olursa diye!
ha bilindik ufak modlar vardır, egzosdu, chipti, filtreydi, bu açıdan ikiside eşitlenip kıyaslanabilir, yada stock olarak... ancak bmw de turbo var, ya civictede olsaydı, yada civic bilmem kaç devir çeviriyor, bmw de çevirseydi falan diye bir sonuca ulaşamayız...
tabi bu benim nacizane fikrim, kimseyi kastedmiyorum bunları söylerken.. marka fanatikliğine gerek yok, zaten bmw 3.20d 177 yi alan adam, o paraya supra alıp, en kral vti ı, 1.8t yi geçebilir.. :D arabaları karşılaştırmayı tavsiye ediyorum, modifiyeyi değil..
bana sorarsanız yani kimse alınamsn gücenmesinde filtre egzost header lı vti hızlı filan deil:) sadece bu üç parçası olupta onu bunu yiyenini görmedim
ikiside standartsa bmw çok raaht geçer bence
vti da yuakrıda saydıkalrım varsa bmw de çipliyse bmw yine geçer :)