vtec ı herkes kaldıramaz o yuzden :) vtec altı kaldırırsa yıgılıor vtec ustundede çok patiye kalıyor.ıyı ayarlamak lazım :)
Printable View
vtec ı herkes kaldıramaz o yuzden :) vtec altı kaldırırsa yıgılıor vtec ustundede çok patiye kalıyor.ıyı ayarlamak lazım :)
Neymis bu vtec yahu :D
Konular bile acıldı vti kaldırmak icin :)
evt yavuz abi yaw vtec in adı geçince kanın kaynıyor herhalde:D
dayanamıyorsun :)
E 90 geçecektir diye tahmin ediyorum stock olduğudunda iki aracın..
Yorum yazarım yazmam, o keyfime bakar.
Gündemde de olabilir, herkes tarafından cok da begenilebilir.
Honda düsmanı gibi göstermeye calısmayın, ben de begeniyorum.
Benim takıldıgım vti degil, bu vti kaldırmak cok zor vs gibi yorumlar...
İyi bir soför, birkac günde cözer bunu, sanki 1000hp corvette...
abarttın yıne ıyıce yavuz ha.1000hp corvette sankı fln o ne demek..
ımkansız demedım zor dedım sadece.kaç tane vtec le 106 kalkısıdna ılk andan ıtıbaren vtec ın onunde oldugunu gordun..(stock konusuyorum)
Yok senin mesajınla direk alakası yok, daha önce de böyle konular acıldı yorumlar yapıldı.
106 denilen araba 950kg zaten ilk andan itibaren vti önde olamaz.
Belli bir devri vardır vs alısırsın, ondan sonra dogru sekilde kaldırırsın.
Bence abartılan bu...
Murat da direk honda düsmanı yapmıs bizi, 6-7 senedir tanımıyormus gibi...
murat 200sx ile videon yok gbii bisey, VTIda hala aklin :)
vtec kaldırmayı öğrenmek için 2 günden fazlasına ihtiyaç duyan kişinin şöförlüğünden değil zekasından şüphe ederim.o kadar abartmaya lüzum yok.
olayı efsaneleştirmeye gizem katmaya vs lüzum yok.sonuçta mekanik aletler.kullanılan aracın bikaç kişisel yanını kavradıktan sonrası 8-10 denemeye bakar ki bu da 2 günden çok daha az sürer.
Ayrıca muhakkak tecrübeyle başarıda artıcaktır.Ama " herkes vtec / araba kaldıramaz..." diyerek üstü kapalı böbürlenmeye lüzum yok.Sonuçta hiçbirimiz toy değiliz.
kaldırır kaldırırda ya oldugu yerde kalır yada geride.her asfalt aynı deıldır.arabanın patınaj durumuna gore gaz verırsın yada vermezsın yada debrıyajı yavas cekersın yarımm bırakırsın fln bunlardan bahsedıorum.ben ıyı araba kaldırmaktan bahsedıorum zaten.yeryuzundekı herkes vtec kaldırsa herkes yanyana gıder dıosanız bılemıcem