:D:D:Dvti ın yerı her zaman farklı sanırım..
Printable View
Sıfırdan Vti güzel kaldırılırsa biraz yürür ama enınde sonunda 3.20D e geçilir bunu sayfalarca tartışmaya gerek yok bence.
beni aydınlattığın için öncelikle teşekkürler :)
ama zeminin durumu- lastik durumu deriyaj vs nin yanında çok daha değişken bi durum.Araç patinaja düştüğünde az biraz motorun sesini dinleyen biri zaten durumu kurtarır ( bu sadece vti için geçerli değil.tamamı için geçerli ).Açık konuşmak gerekirse bunun için deha olmaya lüzum yok."3k devirde ayağını deriyajdan yavaş yavaş çek ve gaz ver" şeklinde kullanmayı öğrenmeyen herkes için zaten bu araba kullanmanın ABC sidir.
Bu arada yeniden tekrarlıyorum tecrübe illaki çok önemli ve arttıkça da performans artar.Ama ortalama bi kaldırış için "dogru devri bulmak 5-6 sefer- araca dair değişkenleri anlamaksa maksimum 2 gün" fazlasıyla kafidir.
deneyebilcek 3:20d e90 var ise denemeye hazırım
arabamda headers egzoz ve filtre var
rolling için mi yoksa drag için mi?
roll olurda debriyajıma pek guvenmesemde kalkabilirim
maksat eglence olsun
evte ole demek ıstedım
tamam işte Egemen ben denerim yazmış. bi tanede bmw bir kaç sayfa önce denerim falan demişti. buluşulur güzel bir video ile konuya netlik getirirler :)
Benmi yanlış anlıyorum anlamadım 106 geride kaldığını sölemiş arkadaş ben öle okuyorum :)
eee deneme nezaman egemeni bi izleyelim sahnelerde :) 7 senelik fitekçiyi