Evet. Ben bile geçiyorum o roccoyu.:p
Printable View
Şimdi bu TE 106' nın SPEC leri nedir ? Filtre Egzoz mu ?
Ben 93 ve 95 heriki motor c16xe ve x16xe corsa mod ettim
Mantzel chiple stock 106 ya cok yakın bir makina oluyor
X16xe de dahada ileri gittik kapak mantzell iyi bir chip ve bronzla stock tayyardan bir tik iyi oluyor
Bosa tartismayin bukadar stock olarak 106 daha güçlü makina
Ayrica 106 bence gelmiş geçmiş en kaliteli üretim her yola geliyor atmo turbo cart curt stock kapakla 8500 civari donen baska avrupali varmı
GSi Vs 1.4 tsi 160 sonuçlarını alalım . GSi 2.8 oran...
ne var ne yok benim için bi anlam ifade etmiyo artık.
İşi biliyorum diyen benim vites bitirme hızımı dinlesin. ona rağmen benden o hızla uzaklaşan 106yı kafasında canlandırsın.
bi 106 videosu koyucam kısa zaman sonra zaten.
boşuna ugraşıyorsun düzgün bir 106 ıle o corsanın yanında durma ihtimaı yok
arabanda contada yok
contayıda gözünüzde çok buyuteyın bende fıltre egsozlu saxo vts varken
contalı 106 gecemıyordu benı contanında çeşitlleri var her conta aynı degıl bana kımse 106 anlatmasın ne gıder ne yapar dıye
sen bul bı 106 ben araca bakıyım durumuna bıde ızın varsa ben kullanıyım
bana pertden cıkma 106 ları ornek gostermeyın kacı başı macunlu
izlediğim video bahsi geçen araçlaramı ait? 7. sayfada izledim. öncelikle araçlara Maşallah. bir sorum olacak gerçekten pek anlamadığımdan soruyorum. neden araçlardan birisi öne çıkınca diğeri kendi şeridi boş olduğu halde öndeki aracın şeridine yani arkasına geçiyor? tünel münel anlatılıyor birşeyler ama faydası varmı geride olan araç için? varsa deneme yaptığımda bizzat tecrübe edeceğim :D
Ben cai,kelebek,emme,kapak subap,headers eksoz komplesi timing yazılımla filtreli ep3 ün 1boy arkasında gidiyordum 190a kadar.
Yine yapıyorum yine denerim dicemde filtreli değilde yine ateşli bi ep3 gelecek diye demiyorum.
Standartların kıyası konusunun dışına çıktığı için haricen söylüyorum;
4 günde piston,eksantrik,beyin,itb gibi etkili ekipmanlar kullanmadan bi ''1.6 n/a corsa gsi'' nasıl yürütülür ne kadar yürür görmek veya video çekmek isteyen varsa elimden geldiği kadar mesafeye gider veya beklerim.
hazır mı araç yoksa :D
makineyi atmo yapmalıydın bence abi turboya gerek yok, na is the best :)
Beni ve kullandığım arabayı saf gibi standart halde bastığım için yetersiz yada bilgisiz görenler için tekrar topladım atmosferik. motor içine girmedim tabi