User Tag List

Sonuçlar: Totalde hangisi daha iyi?

Katılımcı sayısı
98. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Focus 1 1.6 ghia

31 31.63%
  • Ek Civic 1.6 ies

29 29.59%
  • Astra G 1.6 Cd

26 26.53%
  • Corolla 1.6 Gli

12 12.24%
Sayfa 3/3 İlkİlk 123
49 sonuçtan 39 ile 49 arası

Konu: Focus 1- Ek Civic - Astra G - Corolla Ae101

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    focus ve astrayla denemedim hiç ama yakın bir arkadaşımda stock 2009 1.5dci 110luk megane vardı. onu çok rahat geçiyordum dragta. baya da denedik sonuç değişmedi. benim aracımda stock bu arada.
    ara hızlanmalarda devir 4k civarındaysa tepkimesi oldukça iyi. 3k ve altında cansız.
    Şöyle diyeyim izmirden balıkesire dönerken sabuncubeli yokuşuydu yanlış hatırlamıyorsam. Tüpte 2 kişi 3. viteste 5k civarında giderken dip gaz yaptığımda seri bir şekilde 7k devire çıkması beni şaşırtmıştı

Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gkn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    focus ve astrayla denemedim hiç ama yakın bir arkadaşımda stock 2009 1.5dci 110luk megane vardı. onu çok rahat geçiyordum dragta. baya da denedik sonuç değişmedi. benim aracımda stock bu arada.
    ara hızlanmalarda devir 4k civarındaysa tepkimesi oldukça iyi. 3k ve altında cansız.
    Şöyle diyeyim izmirden balıkesire dönerken sabuncubeli yokuşuydu yanlış hatırlamıyorsam. Tüpte 2 kişi 3. viteste 5k civarında giderken dip gaz yaptığımda seri bir şekilde 7k devire çıkması beni şaşırtmıştı
    Bu konuda herkes övüyor hocam.
    Diğer markaların 2.0 performansında ben o yüzden ek kasaya daha yakınım.
    Teşekkürler.
    Marv (Mickey Rourke) on the Mercedes:

"The padre drove a Mercedes, or at least that's what they're passing off as a Mercedes these days. Modern cars, they all look like electric shavers."

yagizs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Onur Fatih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ecotec'in sorunlarından illallah edip astrasını satan tanıdıklarım var
    2-3 yıl önce 2003 1.4 ecotec Astramız vardı, 2004 yılından beri bizdeydi. Bakımlı bir araç da değildi (forumdan bazı arkadaslarım bilirler), buna ragmen bizi yolda bırakmadı hiç. O yüzden ben öneririm astrayı. Sorun yaşayıp satan arkadaşlarınızı bilemiyorum, benim çevremde yıllardır 1.4-1.6 kullanan kişiler var sorun yaşayan kimse yok, yani illaki sorun yaşıyor olsalar 3 4 yılda satarlardı

Bu arada o direksiyondaki korna düğmeleri kolay kolay patlamaz. Direksiyonu kolay kolay aşınmaz. Gidip 100-150bin km yazan araçlara dikkat edin, km'leri aşağı çekiyorlar üçkağıtçılar benim aracım 230bin küsürdeydi, direksiyonda aşınma veya korna düğmelerinde herhangi bir patlama/aşınma yırtılma yoktu.

Ayrca gecen gunlerde forumda denk geldm, civic vtec 2 ilanı, 65bin küsür km yazmış vatandaşın birisi, direksiyon olduğu gibi soyulmuş yıpranmış, vites körüğü desen felaket bir de utanmadan 30bin küsür lira fiyat çekiyorlar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kadyr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    honda fanatıklerı konuya gırıp dırek oy verıp kaçmışlar
    bu arada benım oyum focusa. focusun yanında astraya gerek yok ikisinide kullandım. ayrıca dedıgım gibi meg 1 de sağlamdır konforludur frenleride çok çok iyidir.
    Megane 1 leri biraz araştırdım çok iyi yürüyorlar gerçekten.
    Siz frenleri de sağlam diyorsunuz.
    Yol tutuşu nasıldır? Bağımsız süspansiyon var mı?
    Meg1 de aslında fiyatlarına bakınca mantıklı olabilir.
    Alıntı yagizs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2-3 yıl önce 2003 1.4 ecotec Astramız vardı, 2004 yılından beri bizdeydi. Bakımlı bir araç da değildi (forumdan bazı arkadaslarım bilirler), buna ragmen bizi yolda bırakmadı hiç. O yüzden ben öneririm astrayı. Sorun yaşayıp satan arkadaşlarınızı bilemiyorum, benim çevremde yıllardır 1.4-1.6 kullanan kişiler var sorun yaşayan kimse yok, yani illaki sorun yaşıyor olsalar 3 4 yılda satarlardı

Bu arada o direksiyondaki korna düğmeleri kolay kolay patlamaz. Direksiyonu kolay kolay aşınmaz. Gidip 100-150bin km yazan araçlara dikkat edin, km'leri aşağı çekiyorlar üçkağıtçılar benim aracım 230bin küsürdeydi, direksiyonda aşınma veya korna düğmelerinde herhangi bir patlama/aşınma yırtılma yoktu.

Ayrca gecen gunlerde forumda denk geldm, civic vtec 2 ilanı, 65bin küsür km yazmış vatandaşın birisi, direksiyon olduğu gibi soyulmuş yıpranmış, vites körüğü desen felaket bir de utanmadan 30bin küsür lira fiyat çekiyorlar.
    2007 model Astra classic sahibi arkadaşım var.
    Sıfır aldı kendisi. Yabancı olduğum bir araç değil.
    80 küsür binde aracın hem korna yerleri patladı hem vites körüğü soyuldu.
    Servis 2 bin lira demişti en son direksiyona airbagle beraber.

"The padre drove a Mercedes, or at least that's what they're passing off as a Mercedes these days. Modern cars, they all look like electric shavers."

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    meg 1 de bagımsız suspansıyon yok ama yol tutusu focus kadar olmasada ıyıdır. konforludurda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kadyr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    meg 1 de bagımsız suspansıyon yok ama yol tutusu focus kadar olmasada ıyıdır. konforludurda
    Sağol arkadaşım.

ERTAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yıllarca focusa bindim yol tutuşu, güvenlik ve performans acisindan hic üzmedi. Tavsiye ederim

rene54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yagizs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Dostum yanlış anlama önceki msjlara bakarsan bende Astrayı 1. tercih olarak yazdım fakat o direksiyon konusuna hiç girme işin orası rezalet o korna yerlerinin 230 bin dayandıgını ilk kez duydum sanırım hiç basmadınız bizimki 50 binde patlamıştı

emre55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben bu araçlardan bitek ies e bindim sorunsuz araba ama konfor (göreceli) güven ve frenler berbat bence.megane 1 iyidirno paraya rxi (full) alinabilir. Yol tutuş iyidir, 4 disk fren olan modelin frenleri efsane güzeldir, donanım guzel motor reno un efsanesi olan k4m dir iyi yürür sorunsuzdur. Ben olsam megane1 ama seceneklerden focus a binmesemde duyduklarim ve kasa hoşuma gidiyor
    AKKAYA OTOMOTİV KAPORTA&BOYA SERVİSİ
    İstanbul / Kartal

jdm039 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ankette sırasıyla
    focus
    astra
    3.lüğü ise civic ve corolla birbiriyle aynı değerlerde diyebilirim.
    ben japoncu olduğum için civic derdim tamamen duygusal ,ama civic piyasası ***** 19 bin tl gibi güzel bir rakamı hakettiğini düşünmüyorum corolla da (98 model bir araç sonuçta) focus astra listede varken ..uzun lafın kısası tamamen zevkler renkler olayı .ayrıca vectra da bakabilirsin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ERTAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yıllarca focusa bindim yol tutuşu, güvenlik ve performans acisindan hic üzmedi. Tavsiye ederim
    Teşekkürler.
    Alıntı rene54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dostum yanlış anlama önceki msjlara bakarsan bende Astrayı 1. tercih olarak yazdım fakat o direksiyon konusuna hiç girme işin orası rezalet o korna yerlerinin 230 bin dayandıgını ilk kez duydum sanırım hiç basmadınız bizimki 50 binde patlamıştı
    Ben bir çok astra g de gördüm bu sorunu zaten ilanlarda bile belli oluyor.
    Bazıları koli bandı ile bantlamış berbat bir görüntü.
    Teşekkürler.
    Alıntı emre55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben bu araçlardan bitek ies e bindim sorunsuz araba ama konfor (göreceli) güven ve frenler berbat bence.megane 1 iyidirno paraya rxi (full) alinabilir. Yol tutuş iyidir, 4 disk fren olan modelin frenleri efsane güzeldir, donanım guzel motor reno un efsanesi olan k4m dir iyi yürür sorunsuzdur. Ben olsam megane1 ama seceneklerden focus a binmesemde duyduklarim ve kasa hoşuma gidiyor
    Keşke ankete megane 1 ekleseydim.
    Teşekkürler.
    Alıntı jdm039 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ankette sırasıyla
    focus
    astra
    3.lüğü ise civic ve corolla birbiriyle aynı değerlerde diyebilirim.
    ben japoncu olduğum için civic derdim tamamen duygusal ,ama civic piyasası ***** 19 bin tl gibi güzel bir rakamı hakettiğini düşünmüyorum corolla da (98 model bir araç sonuçta) focus astra listede varken ..uzun lafın kısası tamamen zevkler renkler olayı .ayrıca vectra da bakabilirsin
    Civic ve Corolla o paraya hakeder mi diye bir anket daha açsam herhalde hakeden oranı yüzde 10larda kalır.
    Vectra B ler zaman geçtikçe elektronik sorunlar çıkarıyor ve temizine denk gelmezsen incir ocağı diker diyenler çok fazla.
    Teşekkürler.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)