Sedan Max Hız 215
Hb Max 205
kanka hb 207 die biliorum yanlışmıyım![]()
sedanın durusu daha güzel geliyor banada.. ledli stopu da olunca arkada izlemeye doyamıyor insan =)
sıkıntı yok, o da bizim aracımız
öteki mi? o da bizim
diğeride bizim
yaw tamam sedan da güzel ama zevk işi bu, biri sedan sever diğeri hb neden sedan beğenenler hb beğenenlerin hb'lerini itin g.tüne sokuyor ki onu anlamadım ben
sonuçta hb-sedan işi kullanım amacına ve zevke bakan birşey, ama günümüz türkiye koşullarında temiz vti bulmak biraz zor... bence şu saatten sonra sedan-hb diye arama, hangisinin daha temizini bulursan onu almaya bak...![]()
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
ben olsam sedan tercih ederdim...
ben olsam sedan alırım bilezik gibi bozdur bozdur harca.4kapılı oldugu için gençler aileleriyle binmek için tercih sebebi eğer evde başka araba yoksa.
ne sedan ne HB, en babası Coupe (abd de satılanları)![]()
![]()
haha soner abi sen çok şey istiyosun
tabiki sedan vtec
bu arada hb leri genelde gençler kullanıp bol bol kaza yaptığı için temizini bulmak zor
hala ortalıkda yaslı amcaların kullandıgı daha ilk sahibi olan sedan vtecler var
onlardan birine yapış derim
ayda 1 gördüğüm ad plakalı sedan lacivert vtec var
ben 7 sene once bunu almadan once o adamın yolunu kesmeye calısıyordum durmuyordu
hala goruyorum aynı adam kullanıyor
cocuklarını bakım evine goturuyor bi dahakine gordugumde önüne atlıcam![]()
Hatchback tercihimdir TR'de coupe olsa coupe derdim.
Bence de sedan daha güzel duruyor![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
hb arabada ben kendimi pek güvende hissedemiyorum yaw nedense, alışkanlıktır belki
kısaca sedan diyelim
HATCback dıorum bende.. hot hatcback 3 kapı olur
sedan uzunda bı baska gıdıyo ama aerosu saolsun..
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)