User Tag List

Sonuçlar: Max. 20.000 tl bütçe ile hangisini alırdınız?

Katılımcı sayısı
58. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Peugeot 307

29 50.00%
  • Fiat Punto

18 31.03%
  • Clio 3

11 18.97%
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
27 sonuçtan 20 ile 27 arası

Konu: 307 & Punto & Clio

AhmetKadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    punto kullanıcısıyım, almadan once 307 de gozgezdırdıgım bı arabaydı cam tavanı falan var dıye ama temızı ya hıc yok ya da bana hıc denk gelmedı. 20 liralara da temızını bulmak cıddı emek ıster.
    punto ıle sınıf farkı var ordan bı adım onde ama dinamık paket skydome lu punto ozellık olarak 307 den asagı kalmaz. dıjıtal klıma bluetooth falan, dolu bı puntoya bın ne demek ıstedıgımı anlarsın. ayrıca genel bı krıter yenı her zaman ıyıdır

bayramoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    punto ihtimali de yüksek kafamda ama segment farkı var bide. birde fiatlar çok uzun ömürlü değil ya çok erken ölüyorlar kaporta olsun motor olsun :/ ama 307lerin de fiyatları çok artmış 17-18e alınan araba suan 22-23 arası değişiyor. daha da artar diyorlar vergiler artacakmış.

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Üç ünüde kullanmış biri olarak ufaktan bahsedim size clio symbol az yakar ve bence uğraşılınca güzel araçlar olabilir ama içi çok güvensiz geliyo bana frenleri iyi sayılır yakıt konusunda en az yakan aralarında symbol dür içinde uzun boyluysanız çok garip geliyo oturma pozisyonu bana ve genelde kazalarda airbag de açmıyolar ne yazıki puntoyla 307 ye kıyasla özellik bakımından da en boşu symbol punto ise bana symbolden fazlaca konforlu içine oturunca insanı tatmin eder ama yakıt konusuna fazla dikkat etmemiştim linea ile aynı motora sahipse biraz fazla yakıyo 1,3 dizeli peugeot ise 2002 xs modeline sahiptik özellik bakımından hepsinden çok çok zengin iç hacmi fazlasıyla geniş bagajı suana kadar hb lerde gördüklerim arasında iddialı bagaj hacmine sahip ama 2002 ler fabrika çıkışı sorunluymuş bizde sorun dan başımızı kaldıramamıştık eğer sorunsuz bir 307 bulursanız kesinlikle hiç pişman olmazsınız.
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dostum 1 yıl boyunca 30.000 km yaptım pejo 307 1.4 hdi xr modeliyle ilk arabamdı ve düşeşe gelmişti . donanım ve yakıt olarak verdiğim parayla hep şaşırttı beni.elektronik sorunu çok çıkartır sanayiden çıkamazsın gibi laflara inanma sadece 1 kere rulman değiştirdim başka tık demedi. sadece torpido üstündeki saat sıcaklık vs gösteren ekranı güneşte gözükmeyecek dereceye geliyor kronik sorunuydu çözüm bulanabilir diye düşünüyorum kısaca pişman olmaycağın konforlu dolu bir araç.

hightpower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Üçü arasından seçim yapıyor olsam 307 (1.6 dizel) alırdım .

Vidanjor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O fiyatlarda 1.6 hdi 307 bulabilirseniz tercih edilebilir. Yoksa dolu paketlerden bir punto daha mantıklı geliyor.

K.Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konuyu hortlatmak gıbı olacak ama bı yakın abım ıcın de 307 2.0 hdi yada punto dizel bakıyoruz. ıkı arac hakkında da detaylı bılgı sahıbı degılız. uzun surelı kullanan we bılgısı olanlar yorumlarını yazıp yardımcı olabılırlerse sewınırız. ıkısı de dızel arac sonucta cok ahım sahım bır yakıt farkı olacagını sanmıyorum ancak bızım ıcın onemlı olan sorunsuzluk.

bayramoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hepinize cok tesekkur ederim paylasimlariniz icin peki bu fiyat araliginda c4 bulunur mu yada alinir mi?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)