Ben benzinli 1 litre fazla yakıyor diye sahsen dizel almazdımAlmadım
![]()
biraz geç oldu kusura bakmayın arabayı aldık leon 1.6 tdi style manuel bu arada bir şey ekleyeyim yoltutuşu hakkında golften daha iyi geldi golfte arkasını bırakıyor leon da ise bir yere kadar dayanabiliyor sonrasında kayma meydana geliyor ve golfte esp çok geç geldi leon şuan çok iyi bir araç alamayı düşünenlere tavsiye edebilirim
Hayırlı olsun aracınız ben dört aydır kullanıyorum fr benim şuana kadar tek sorunum araçtan gelen trim sesleri bir türlü kesemediğimiz sesler var bunu bilerek almanın faydası var yeni alacak olanlara bir bilgi olsun
Leon ve Golf7 kullandım. Banada Golf çok konforlu ve hızlı gelmişti. Üstelik ben manuel kullanmıştım. DSG'sinin keyfini dusunemiyorum bile![]()
Lastikler pirelli p7 cinturato ama 17 jantla alakası yok 16 olan araçtada aynı sesler var kiminle konuşsam aynı sorunları yaşıyorlar şuana kadar göstergenin çerçevesini söküp yalıtım yaptık. A sütunundaki direkleri yani tweeterların olduğu yerleri söküp yalıtım yaptık silikon spreyle sunroof ve diğer camların fitilleri var daha aklıma gelmeyen bir kaç yer var yani herşeyini söktük nerdeyse sıfır arabanın buda bana göre hoş bir durum değil sırf bu yüzden aracımı satıyorum
doğrudur kesin sonucu yaklaşık aynı km de ve kondisyonda stock iki aracın denemesi ile olur golf te leon da güzel araç ama leon golfe göre hafif
leon larda 22. hafta veya 26. hafta (tam bilmiyorum) yıl 2014 bu hafatlardan sonrakilerde bikaç değişiklik mevcut (kendi aracımda bahsettiğiniz sesleri duymadımbelki sert kullanmayışımdandır ) satıp golf 7 passat b8 alınabilir tercihen![]()
Seattan ses gelmesi çok anormal değil arkadaşlar, aracın malzemeleri bağırıyor. Skoda Seat'ın önüne geçti her konuda gerçekten.. Golf tartışmasız lider 3 araç arasında
bence seat diğer araçlara göre biraz daha spor olduğu için bu tarz seslerin kulağa gelmesi normal lakin kullanımınız kötü olsun a3 ten bile gelir bu tür sesler ve fiyatlandırmaya bakılarak arabaya kötü veya iyi demek bence yanlış skoda seat tan bence kaliteli değil octavia yı da kullandım yoltutuş olarak bu segmentte ensonda gelir octavia da ve golfte esp geç girerken leonda anında giriyor kalite sadece iç ortamı değil benim gözümde sürüş karakteri en önemlisi bu yüzden her malın bir alıcısı vardır diyelim . octavia yı bilmiyorum leon 1.6 tdi da torsiyon golf1.6 tdi da bağımsız süspansiyon kullanılıyor diye biliyorum
Valla dostum ben aracı sert kullanmayı bırak gaza basmıyorum nerdeyse 2013 mart üretimi olanda var bizde hepimizde aynı sesler var senin aracındanda geliyordur müziği kapatıp sür bakalm bir öyle cevap yaz. Golf 7'dende aynı şekilde trim seslerinden şikayetçi olanlar var benim dediklerim sorunlu küçük şeyleri sıkıntı yapacak insanların benim gibi galoşla arabaya binen insanların duyabileceği seslerönemsemiyorsan gelmiyordur doğru bizim arabalar hep bozuk
![]()
bu golf le leon u karşılaştıranlar fiyat listelerini açıp tekrar karşılaştırın dolu bi golf kaç para görün derim.
şu sınıfta leon bence en iyilerden biri fiyat performans açısından .
Golf mk7'den ses geliyor diye şikayet varsa C segmenti almamalı kimse bence arkadaşlar..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)