izmirde basıcak atmosferik yüklü vtec 2 varsa deniyelim. Stok vti ilede deneriz sonucu görürüz.
Oku diyorsun ferroo , sen sadece okuma bak ; oku ve anla . Direk girer dediğim iki araç ;;;
1. vtec2 , specs : tüp , 17'' 800 900 liralık jant , abuk subuk düz boru , sıcak hava ceken sacma bir cai
2. vtec2 specs : fabrikadan çıktığı gibi.
2. araç tır sokar , direk sokar diyorum , ben bunu çok yaşadım denedim.. Ne yazıldığını sen oku , anlamaya çalış . Sonra oku yada anla falan de karşındakine
Ek olarak , bahsettiğin setup ile ; setuplık bi yanı da yok işte feh li ies , vtec2 ye direk saplıyor he ?![]()
Uyanalım , günaydın diyelim foruma o halde....![]()
-Fırat
Herkesden konuyu hortlattıgım ıcın ozur dılıyorum ama yazmadan duramadım.Accent era kullanıcı olarak kesınlıkle hıcbır zaman yolda hondayla munakasa etmedım etmem honda hertürlü alır.akrabamda bahsedılen cerato var performansını bılıyorum.hondayı gecmesı ımkansızdır.Reno fluenceyle vtec2 ile kalkan arkadasım oldu vtec 2 çok sağlam bir ders verdi.yanı dıyecegım bu tarz dızellerle bence hıc öyle vtec2 fd6 fb7 gıbı araclara bulasmaya gerek yok.açıkcası altımda honda olsa dizel bi era vs bana salçaa olsa hıc takmam bıle basınca yakacagım yakıta üzlürüm gereksiz işler![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)