User Tag List

Sayfa 5/5 İlkİlk ... 345
83 sonuçtan 77 ile 83 arası

Konu: Cerato crdi honda vtec 2 manuel

Sadık Özyer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    izmirde basıcak atmosferik yüklü vtec 2 varsa deniyelim. Stok vti ilede deneriz sonucu görürüz.

ferroo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sadık Özyer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    izmirde basıcak atmosferik yüklü vtec 2 varsa deniyelim. Stok vti ilede deneriz sonucu görürüz.
    bırazdan hondacılar mahfedicek seni

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ferroo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardesım tamam arabamı sevıyorum zaten ben senelerdir focusa bınıyorum 7 8 tane focus 1 ım oldu focus 2 kasada bu benım 3.focusum hanı benı ceken bıısler varkı bınıyorum senelerdır orası ayrı ama yazdıklarım focusu sevdıgım ıcın degıl yanlıs anlama vtec 2 de 110 hp focus 2 1.6 tdci de 110 hp bırının 200 250 kğ hafıflıgı var bırınınde 260 nm anlık torku var ama dırekler havada ucusuo sankı gorende 110 luk focusla 250 hp turbo honda denıyo focus goremıyo onu fln sanar ya ıkısıde 110 hb zaten bırı agırlık farkını torkundan dolayı kapatıyo ben bunu anlatmaya calısıyorum benden 300 kğ hafıf 1030 kğ abımın honda civic 1.6 iesı var kı cok saglam cıgerlı bır arac denedıgım dıger hondalarla en az 4 5 boy fark oluyo speclerınde ben abımle denedım bak yıne soluyorum arada 300 kğ fark var +headers+komple krom duz boru+hks son+fıltre kiti%ırıdyum bujıler ve kaboları var aracta dıyorumkı ben bu aracla denedım ben 2 40 bastımo 1 40 bastı devırlerımız uyusmadıgı ıcın 2 ve 3.vıteste 2 boy dırek ben cekıp cıkıyorum 180 190 gıbıde honda benı tam 1boy gecıyo tam arka tamponunda kalıyorum ve bu denedıgım honda stock vtec2 lere dırek dırek saplıyo yanı amac benım focusu sevmem degıl umarım anlatabılmısımdır kardesım kımseye atar yaptıgım gıder yaptıgım yok yanı 110 hp turbo dızel aracla ndn atar gıder yapıyım ben denedgımı sonucları soluyorum sadece ve vtec2 lerı herkesın cok abarttıgını soluyorum umarım anlatabılmısımdır
    Dostum senin focusun stock mu yada sadece yazilim mi var ? Yukarida stock araclari kiyaslamislar anladigim kadsriyla stock dizeller hatta tdi ve kia lar haric sadece yazilimla o kadar performansli yuruyen araclar bana denk gelmedi

ferroo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MCN21 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dostum senin focusun stock mu yada sadece yazilim mi var ? Yukarida stock araclari kiyaslamislar anladigim kadsriyla stock dizeller hatta tdi ve kia lar haric sadece yazilimla o kadar performansli yuruyen araclar bana denk gelmedi
    stock fabrıkadan cıktıgı durumda

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ferroo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne neyın gazı kardes bende denedıgım aracları soluyorum hondayı ustteki postta anlattım oku bıdaha oku ayrıca bıde headers eksoz fıltrelı arka koltujkları sokuk clıo sport 1.6 la bastım devırlerımız uyusmadıgı ıcın 1 de 20 bastık ondada 3.vıtesten ıtıbaren clıoyu arkama alıyorum 1 boy ben onde gıdıyorum bende denedıgım aracları soluyorum ndn yalan soluyum yanı ben hondayı gecsem ne gecmesem ne ama olanı soluyorum sen tutup daha vtec2 1 dırek saplar dıosun ben vtec2 lere dırek dırek saplayan ısele basıyorum 1 boy arkada gıdıyorum daha gelmıs focus onu goremez dıosun yokmu ankarda tanıdıgın cıgerlı vtec2 cıkıp hemen basalım gorelım altı ustu 110 hp atmosverık aracı bana gtr 35 yaptın masallah nedır bu honda askı arkadas tamam sevıo olabılırsın saygım var ama abartmayın yanı
    Oku diyorsun ferroo , sen sadece okuma bak ; oku ve anla . Direk girer dediğim iki araç ;;;

1. vtec2 , specs : tüp , 17'' 800 900 liralık jant , abuk subuk düz boru , sıcak hava ceken sacma bir cai

2. vtec2 specs : fabrikadan çıktığı gibi.

2. araç tır sokar , direk sokar diyorum , ben bunu çok yaşadım denedim.. Ne yazıldığını sen oku , anlamaya çalış . Sonra oku yada anla falan de karşındakine

Ek olarak , bahsettiğin setup ile ; setuplık bi yanı da yok işte feh li ies , vtec2 ye direk saplıyor he ?

Uyanalım , günaydın diyelim foruma o halde....
    -Fırat

Sadık Özyer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebeloghy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Oku diyorsun ferroo , sen sadece okuma bak ; oku ve anla . Direk girer dediğim iki araç ;;;

1. vtec2 , specs : tüp , 17'' 800 900 liralık jant , abuk subuk düz boru , sıcak hava ceken sacma bir cai

2. vtec2 specs : fabrikadan çıktığı gibi.

2. araç tır sokar , direk sokar diyorum , ben bunu çok yaşadım denedim.. Ne yazıldığını sen oku , anlamaya çalış . Sonra oku yada anla falan de karşındakine

Ek olarak , bahsettiğin setup ile ; setuplık bi yanı da yok işte feh li ies , vtec2 ye direk saplıyor he ?

Uyanalım , günaydın diyelim foruma o halde....
    Çevremdeki bütün vtec 2 ler 17 ve tüplü ses çıkaran filtre hatta filtreyi sökenler mi diyim .

BurakSah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkesden konuyu hortlattıgım ıcın ozur dılıyorum ama yazmadan duramadım.Accent era kullanıcı olarak kesınlıkle hıcbır zaman yolda hondayla munakasa etmedım etmem honda hertürlü alır.akrabamda bahsedılen cerato var performansını bılıyorum.hondayı gecmesı ımkansızdır.Reno fluenceyle vtec2 ile kalkan arkadasım oldu vtec 2 çok sağlam bir ders verdi.yanı dıyecegım bu tarz dızellerle bence hıc öyle vtec2 fd6 fb7 gıbı araclara bulasmaya gerek yok.açıkcası altımda honda olsa dizel bi era vs bana salçaa olsa hıc takmam bıle basınca yakacagım yakıta üzlürüm gereksiz işler

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)