User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
34 sonuçtan 20 ile 34 arası

Konu: Fikir ve önerilerinizi bekliyorum :)

hightpower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mpower Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    performansı biri doğan kadar demiş ama o kadar bile yok 2008 116 i tiptronik kullandım vw bora 1.6 8v otomatik vardı o zamanlar gazlı bora rahat 3-4 boy atar benzınlı 116 ya

Hatta ilk arabayı aldım vıtesı s ye cekıp gazı kökledım beklenti yüksek ama baktım hiç değişen bir şey olmadı
    Valla doğrudur , performans aracı değil neticede , aynı paraya 320 alamıyorum . E36 kasada alabiliyorum 320ci yi o araçlarda 93-96 model civarlarında birde performansı yüksek oldugu için binenlerin çogu zorlamıştır diye düşünüyorum , 2002 -2004 bir 316ti'nin daha temiz olma ihtimali yüksek geliyor gözüme , sonuçta bu araçlar performanslı motor olmadığı için alanlarda yormak amaçlı almıyor, günlük kullanım için binilmiş araçlar bunuda hesaba katıyorum , sanrufuna kadar herşey var araçta uzunda yakıtıda iyi , son hızıda iyi aracın , o rakamlara alınabilecek belkide çok sınırlı araçta vardır o kadar konfor, donanım sağlamlık . Sonuçta BMW ..

206 RC de sürüş keyfi alıcağım , bir araç performansı gaz tepkimesi hızlanması olsun beni cezbediyor yakıtının beni biraz yorucağını düşünüyorum( sonuçta araç yürüdüğü için bende yürütmek istiycem ister istemez ) , ve bulduğum rc ne kadar temiz olcak temizini bulabilcekmiyim acaba , rc için de bu gibi sorular kalıyor kafamda ,

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir arkadaşımda e36 3.16i var gidişi bence iyi gayet tatminkar çıkıpta rol yapmayacaksın ki ayrıca e46 3.16 ti motor gücü olarak daha yüksek bir öğrenciyi gayet idare eder .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tayfun.O Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir arkadaşımda e36 3.16i var gidişi bence iyi gayet tatminkar çıkıpta rol yapmayacaksın ki ayrıca e46 3.16 ti motor gücü olarak daha yüksek bir öğrenciyi gayet idare eder .
    Evet hocam e46 316ti giderek kafama yatmaya başladı ,dediğiniz gibi zaten öyle bir hırs söz konusu değil hızdan yana , günlük kullanımda yeterli olsun hızı yeter . Teşekkürler yorumunuz için .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hightpower Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla doğrudur , performans aracı değil neticede , aynı paraya 320 alamıyorum . E36 kasada alabiliyorum 320ci yi o araçlarda 93-96 model civarlarında birde performansı yüksek oldugu için binenlerin çogu zorlamıştır diye düşünüyorum , 2002 -2004 bir 316ti'nin daha temiz olma ihtimali yüksek geliyor gözüme , sonuçta bu araçlar performanslı motor olmadığı için alanlarda yormak amaçlı almıyor, günlük kullanım için binilmiş araçlar bunuda hesaba katıyorum , sanrufuna kadar herşey var araçta uzunda yakıtıda iyi , son hızıda iyi aracın , o rakamlara alınabilecek belkide çok sınırlı araçta vardır o kadar konfor, donanım sağlamlık . Sonuçta BMW ..

206 RC de sürüş keyfi alıcağım , bir araç performansı gaz tepkimesi hızlanması olsun beni cezbediyor yakıtının beni biraz yorucağını düşünüyorum( sonuçta araç yürüdüğü için bende yürütmek istiycem ister istemez ) , ve bulduğum rc ne kadar temiz olcak temizini bulabilcekmiyim acaba , rc için de bu gibi sorular kalıyor kafamda ,
    Senın yerınde olsam pd105 bora alıp ahanda böyle yaparım http://www.techturkey.com/forum/otom...-bj-911-a.html
    Hantal araba zevk vermez bir süre sonra. ti kasa bmw kendıne baktıran bı araba da değil al bi tane pd 105 ister modifiyeyi motoruna yap ister kasasına yap
    Rahatlık performans konfor güvenlik hepsi bir arada

Vidanjor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    E36 3.18i falan neden düşünmüyorsunuz ?

drago - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    54 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2003 yılının 2. yarısından önce üretilen ti (anlamanın kolay yolu şeffaf stoplu olanlar) motorları sıkıntılıdır, sente atlama, egzantrik kırma problemleri vardır. Sente aparatı ile bu sıkıntı giderilir. Gidişi kötü gibi hissettirir, ama karakteristik bir e46 olduğu için yolu, motor sesini pek hissettirmez aslında çok da kötü giden bir araç değildir. Lakin üst devir sever.

Araç eğer çok bakımlı ve sıkıntısız ise şehir içi 9-10 litre tüketim aralığına kadar düşer. N42 motorların 16 veya 18 farketmez; elektrik tesisatları narindir, lpg uygulanması bu narinliğin üzerine pek iyi olmaz. Bazısı sessiz bir dizel gibi ses çıkarır rölantide veyahut ilk çalıştırmada; performansta falan sıkıntı yoktur, ararsın bulamazsın envayi çeşit parça değişir o ses kalır. Ha bi sıkıntı yoktur ama sinirini bozar.

Sonuç olarak fiyatına göre gayet iyi bir arabadır ama sorunsuz sıkıntısız değildir, 6 silindire göre oldukça narindir.

N42 motorları kullanıcıları tarafından tüm dünyada bmwnin en gıcık motorları arasında gösterilse de üretildiği senelerde ödüllü bir motordur. Ama malesef gıcık bir motor olduğu da doğrudur.

M paket bulmak biraz zordur. Dolu bir individual alıp kendin M tamponla veya jantlarla kişiselleştirebilirsin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı drago Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2003 yılının 2. yarısından önce üretilen ti (anlamanın kolay yolu şeffaf stoplu olanlar) motorları sıkıntılıdır, sente atlama, egzantrik kırma problemleri vardır. Sente aparatı ile bu sıkıntı giderilir. Gidişi kötü gibi hissettirir, ama karakteristik bir e46 olduğu için yolu, motor sesini pek hissettirmez aslında çok da kötü giden bir araç değildir. Lakin üst devir sever.

Araç eğer çok bakımlı ve sıkıntısız ise şehir içi 9-10 litre tüketim aralığına kadar düşer. N42 motorların 16 veya 18 farketmez; elektrik tesisatları narindir, lpg uygulanması bu narinliğin üzerine pek iyi olmaz. Bazısı sessiz bir dizel gibi ses çıkarır rölantide veyahut ilk çalıştırmada; performansta falan sıkıntı yoktur, ararsın bulamazsın envayi çeşit parça değişir o ses kalır. Ha bi sıkıntı yoktur ama sinirini bozar.

Sonuç olarak fiyatına göre gayet iyi bir arabadır ama sorunsuz sıkıntısız değildir, 6 silindire göre oldukça narindir.

N42 motorları kullanıcıları tarafından tüm dünyada bmwnin en gıcık motorları arasında gösterilse de üretildiği senelerde ödüllü bir motordur. Ama malesef gıcık bir motor olduğu da doğrudur.

M paket bulmak biraz zordur. Dolu bir individual alıp kendin M tamponla veya jantlarla kişiselleştirebilirsin.
    Abim gerekli açıklamayı yapmıs 2 ay once e46 sedan 3 18i manuel kullanıyordum gercekten zevklıydı hele benzınden 6 lıtrelerde gezıyordum suan e90 3 20i manuel kullanıyorum 10lıtre yakıyorum.Kısacası Bmw'nin tadı bir başka individuali m pak. yapmak nokta atışı olur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Vidanjor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    E36 3.18i falan neden düşünmüyorsunuz ?
    Öncelikle fikrinizi ve yorumunuzu paylaştıgınız ve öneride bulunduğunuz için teşekkürler , ancak belirttiğim gibi e36 ya inersem model yılı olarak inmeyi göze alsam diyim e36 320 ci( temizini bulmam çok zor olucak) de belirttiğim bütçede mevcut ancak bahsettiğim araç 2002-2004 olucak e36 ise 93-97 civarları olur , yüksek model olması taraftarıyım gerek görsel gerek konfor gerek dizayn olarak .. pormans olarakta günlük kullanımda beniz üzmemesi yeterli ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı drago Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Çok teşekkürler .. Aslında 316ti araç full+full( araca lpg de hiç takılmamış ) bir arkadaşımın tanıdığı satmayı düşünür gibi olmuş uzun süredirde kullanıyormuş aracı, araç orjinal M paket bu araçı fotolarda gördüm deneme şansım olmadı görsel olarak çok beyendiğim için kafam karıştı , dediğiniz gibi M paket ile M olmayanı arasında ciddi görünüş farkı var , yorumunuz çok faydalı oldu benim için giderek kafama yatmaya başladı en kısa zamanda test edicem .. çok teşekkürler .

SinanAdalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eğerki BMW olmaz ise ki inşallah istediğin aracı alırsın. Alfa 147'lere bak derim.. Özellikle donanım görüntü performans olarak cok tatminkar. Bir çok ekstra diye tabir edeceğimiz donanım arabada standart aklında bulunsun. Kolay gelsin kardesim
    İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SinanAdalı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eğerki BMW olmaz ise ki inşallah istediğin aracı alırsın. Alfa 147'lere bak derim.. Özellikle donanım görüntü performans olarak cok tatminkar. Bir çok ekstra diye tabir edeceğimiz donanım arabada standart aklında bulunsun. Kolay gelsin kardesim
    Yorumun için teşekkürler abi sağolasın , yarın fırsat bulursam birde Alfa 147 denemeye çalışıcam.

drago - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    54 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alfa 147 alacağına kompakt al. 2 araca da uzun süre sahip olmuş biri olarak söylüyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arabayı ve sahibini tanımıyorum. ama 17" jant ve yayla 10 numara olur. yakıt olarakta gidiş olarakta yüzün güler
    Connecting site...
    SEAT SPORT

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tercihimi BMW 316ti 'den yana kullandım . Aracı seçmemde yardımcı olan , Fikir , öneri ve tavsiyede bulunan herkeze çok teşekkür ediyorum .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuyu bilgi edinmek ve fikir oluşması için okuyan arkadaşlara BMW 316ti ile ilgili yorumum ,
    Aldıgım araç fabrika çıkısı iç ve dış M paket , sizede iç ve dış orjinalden m paket öneririm ( gerek görsel , gerek komfor olarak arada hatrı sayılır fark var ) , bazı yorumların aksine aracın yakıtını mantıklı buldum , araçta kesinlikle ve kesinlikle fiyatının üzerinde bir komfor var yok yok diyebilirim , yol tutuşu mükemmel ve araç kesinlikle BMW oldugunu ilk oturuşta hissettiriyor .Hantal gibi yorumlar okumuştum ancak araç aracın yürürü gayet iyi , gerek şehir içinde gerek uzun yolda gayet tatmin edicek bir yüyürü var , tabiki rolling veya drag için uygun bir araç değil , sanırım hantal diyen bazı arkadaşlar bu açıdan bakıyor , kendi aldıgım araç için söylüyorum düz yolda denemek amaçlı gazladığımda rahat 200/km hız gördüm , (aracımda Lpg yok ) , kısacası almayı düşünen arkadaşlara bizzat denemelerini öneririm .

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)