SifirinciMurat Nickli Üyeden Alıntı
benim bir arkadaşımda da 206gti var, onun arabası standarttı baştan. sonradan allcarracing çip yaptırdı. 2. viteste yaptığımız hareketli kalkışlarda (rolling) çipten önce de aynı gidiyorduk, sonrasında da aynı oldu açıkçası hiç birşey değişmedi :)
1 ve 2 arasındaki geçiş 7500'deki devir kesiciden dolayı iyileştiği için 0-100 zamanı biraz daha düzgün çıkmaya başladı sonraki viteslerde zaten 7500 çevirmeye çalışmak biraz haybeye olduğu için etkisini kaybediyor.
panel filtre de aynı şekilde, onda kağıt var. önce bi deniyoruz, sonra filtreleri değişip tekrar deniyoruz, onda da fark olmadı.
en çok fark yaratan katalitik konvertör iptali oldu. güç bandının 500 devir kadar yukarı taşındığını az çok hissediyordum ama bir artış var gibi gelmiyordu. bi denedik, yaklaşık 5 araba boyu fark oldu şaşırtıcı bir şekilde. ertesi gün gitti o da iptal ettirdi şimdi yine aynı oldu arabalar :)
egzoz sesine pek tahammül edemediğim için sesli bir şeyler kesinlikle düşünmüyorum, şimdiki egzoz patlar çatlarsa direkt geçişli, odasız ama ses çıkarmayan bir şey yaparım. birkaç beygiri feda etmeye razıyım yeter ki sessiz olsun. öteki türlü polisten tut mahalledeki teyzelere kadar herkes tepki gösteriyor ki gerek yok bu yaştan sonra araba falan bağlatmayalım :)