Uçak diyende de opel var reno bu kadar ulaşılmaz mı yav![]()
Uçak diyende de opel var reno bu kadar ulaşılmaz mı yav![]()
Neyse sonuç itibarı ile bu iki araç arasında Clio RS alınır. RS iyi arabadır ama abartmamak lazım uçak-f16 felan gibi.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
4 gene idare eder ama 5 çok kötü gerçekten. O son dişli ile o 5inci vites motor karakteri ile pek uyuşmuyo.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
clio rs e 6 ileri clio III şanzımanı uydurulabilirmi
okan olm bıkmadın baska nıcklerle gelmektenactıgın butun konularda arabanın suankı sorununu halletmek ıcın yazmıssın
yok pıston buyutsek yok *** pusur . kacıncıya patlatıyosun olm
![]()
rs çok iyi bi alet rc de öyle fakat şu var her iki araç arasında hem model farkı hemde fıat farkı fazlaca burda bütçe sende olduğu için kararı sen vereceksin şahsen ben kişisel fikrimi ve tercihimi clio dan yana kullanıyorum![]()
ha bu arada megan 2/3 serisi için 3 adet 6 ileri şanzuman var biyerde 3500 ytl sıfır vatandaş fıatları bilmiyo muhakkak sizce nasıl şanzumanlarda sıfır ambalajında ? işine yarayacak arkadaşlara duyurulur.
başka hangi serilere uyar araştırmak lazım.
Honda vtı al bence şunu unutma japan dan gerisi yalan
katılıyorum.. motor devır cevırmıyo ama 5 fazlaca kısa ılk atısta kotu deıl ama soradan fazlaca kesılıyor.. tık dıye 220 225 arası yapıyor ama ustu yok devir bittigi ıcın..
rs ın sorun 5 ın uzun olması gtı ın kısa olması![]()
ayrıca benım 206 nın 4-5 kotu olması bırazda debrıyajın kotu olmasındandı 70 80bın kmde debrıyajdı ust hızlarda ve devırlerde barız kacırma yapıodu..![]()
orjinal ayna mahruti varken 200de atıyodum 5 e.o hıza kadar ya roll bitmiş oluyordu yada ben 5 e atsam bıle denediğim araşta 5 e atıyordu. kısayı takınca 190 da herkesten once 5 e atmaya basladım 5 tam felaket oldu benım için
sadece 5i kısaltıyım dedim ama renoların tüm 5.vitesleri aynıymış
cnc de yaptırmak geldi aklıma ama güvenemiyorum o işe.komple şanzumanı indiririz dişli kırılır flan.
işin aslı rs te kısayla birlikte chip i dayayacaksın![]()
Bence 5'in kısa olması daha iyi son hızı daha kolay görüyor. En basit örnek 106'yla kıyaslarsak 106 biraz daha nazlanarak hızlanıyor 4'ten 5'e attıktan sonra. Aynı şekilde 2. vites de 106'dan daha kısa.
206'da chip filtre egsoz varsa zaten yine zor görür düzlükte kesiciyi. Tabii en ufak rampa aşağı inişte orjinal bir Gti bile direk kesiciye kalıyor kadranda 230'u göremeden.
206 gti sadece filtre-egzostla her uzun düzlükte devir kesiciye girer
tecrübeyle sabittir
hemde öle bir iki kere deil izmit istanbul arası 8-10 defa girebilirsin kesiciye o derece yani
Team PAŞAOĞLU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)