instagramda speedy'nin altında ferrari daha prestijli yazan sen miydin yasin abi :D o nasıl yorum ya teneke getz falan
Printable View
instagramda speedy'nin altında ferrari daha prestijli yazan sen miydin yasin abi :D o nasıl yorum ya teneke getz falan
emekcinin yanındayız bol şans getz.
122 lik 128 lik crdi dahil geçer az da olsa geçer :)
Getz'e teneke dememin sebebi güvenliği düşük izolasyonunun aşırı kötü olmasının hafiflik avantajı sağlaması sebebi ile güvenli 122'lik bir rocco'yla kıyaslanmaya çalışılmasıydı. Küçümsediğim için değil. Bkz.
http://www.euroncap.com/results/hyundai/getz.aspx
http://www.euroncap.com/results/vw/scirocco.aspx
Güvenli filan diyen arkadaşa da buradan selamlarımı iletirim.
Stock dizel Getz'in ayrıca asla Stock Scirocco karşısında şansı olmaz. 122lik bile olsa.. Böyle aklına her gelen araba başlık açarsa burası çöplüğe dönüyor.
Ne kadar sacma sapan konusuyorsun ncap testlerini falan eklemissin guldum sana neyi kiyasliyorsun bilmiyorum ama aradaki farki gormeyecek kadar salak degiliz zaten kime neyi acikliyorsun orayi da anlamadim 122 lik alan adam sekli icin aldiysa arabayi vw muhendisleri gerizeklai o zaman 90hp scirocco cikarsinlar 10milyar asagi fiyata herkes onu alir sen ne icin aldin arabayi merak ettim
Ben arabamin nasil gittigini cok cok iyi biliyorum daha once forumdan bi arkadasin c4 u ilede denedim 110luk gectim scirocco biraz daha ust 10 hp var arada merakimdan konu aciyoum konularima bakabilirsin forumda surekli konu acan biri degilim :)
Gunduz denedik ayrica girmedim foruma yeni gordum konuyu ilk kalkista 2.vitesin sonlarina dogru 2 boy ondeyim 3e atiyorum 70 gibi gecmeye basliyor rocco 4.viteste 1-2 boy sabit kaliyor daha fazla basmadik belki gece denesek daha farkli gideriz bidahakine video eklerim tek kisi cekemedim
Adam rolling olayına euroncap karıştırmış
Git tabut gibi 106 roll videolarınada yaz
:)))) cidden komik oluyor scirocco konularındaki yazıların... gizli bir sırmış ve kimse bilmiyormuş gibi hikaye anlatıyorsun bütün konularda da 160 ı bile bi iş yapamazken 122 için böyle atarlı tutarlı konuşmak daha da iyiymiş..:)
hee dizel getzi geçer eyvallahta, koltuk sök yazılım yap belki geçersin demene zaten koptum turbo büyütüp fiber bagaj kaput falan takarsa o zaman tutunabilir mi? cidden yapacağın yorumu merak ettim.
160 rocco kategorisinde hangi arabayi geciyor bilen varmi :) sanirim boyle yazmak lazim
Bu yasin denen arkadaşın ilk arabası sciroco sanırım fazla heycanlı.
Getz 160-180 lere kadar önde olur.
Yok kardesim denedik 4.vites te gecmeye basliyor o hizlara kadar basmadik normal oldugunu dusunuyorum