Yıllarca ve yıllarca üst üste yılın motoru ödüllerini toplayan tsi 160 çöp oldu :)
Getz'e sağlam demiş,euroncap testleri ile cevabı gelmiş.Cevap verilse suç verilmese suç.
Printable View
Yıllarca ve yıllarca üst üste yılın motoru ödüllerini toplayan tsi 160 çöp oldu :)
Getz'e sağlam demiş,euroncap testleri ile cevabı gelmiş.Cevap verilse suç verilmese suç.
Kimse kimsenin arabasina cop demedi 3 sayfa konudan cikardigin sonuc bu mu oldu:)
Konu roll yada drag uzerine degerlendirme icin acilmis kimse roccoya cop dememis odul almasi yarislardada onde olacagi sonucunu getirmez o odul cok farkli dayaniklilik yakit tuk vs vs bu konu cok farkli....
Yigitcan konuyu acmissin ama sanirim bu rocco sahibinin zoruna gitmis bukadar fanatik olmayalim adam teknik olarak bir soru sormus yarismadan once merak etmis. Ooo getzimle roccoya sapladim saplarim rocco kimki dememis :) komik olmayin
Ha bu arasa o getz 4 sonuna kadar 1.4 turbo yeni kasa merivayida geciyo yaristik ordan biliyorum
getz sağlam tabiki de ama segmentinde o zamanlardaki o segmentteki araçların euroncap testlerine bakınız hemen hemen aynıdır ayreten leon kullanıcısıyım (marka fanatikliğim yok teneke denilince ) önceden getz 1.3 vardı motorunu 2 dk(belki daha fazla ) kesicide tuttuğumu biliyorum hala tık demeden çalışıyordu tsi motoru tapa gaz yapsan ne çıkar sonuçlarını merak ediyorum ve sizin videolarınızı hem youtube da hemde instagramda izleyen biriyim 1.2 tsi jettanın vites atarken topuzunun çıkması bende " o kadar para verdim bunların olmaması gerekir " mantığı uyandırıyor
haşaa ulu VW'nin ürettiği bir araçla, yağ tenekesi üreticisi Hyundainin aracı yanyana bile gelemez :P
Hastayım yaa belli markalara tapınanlara,.. geçer geçilir bilemem de http://www.euroncap.com/supermini.aspx adresinden bakın bakalım aynı segmentteki aynı yıllarda üretilen VW grubuyla fark varmıymış getz arasında..
Deneme sonucunu merak ediyorum, getz geçemese dibinden bile geçse rocco için büyük rezillik :))))
chipli 1.7 dti'ımla 160 lık manuel sciroccoyu 140a kadar geçiyodum
Getzin tam nasıl gittigini bilmiyorum ama şöyle bişey söyliyim bende zamaninda 1.5 110luk accent vardi 2012 model diesel arkadaşimdada manuel 122 tsi sirocco vardi 120-130 a kadar başa baş gidiyoduk eğer getz accentten hizliysa sirocconun şansi yok zaten 160 tan sonra sirocco geçecektir diye düşünüyorum
Belki getzle era ayni gidiyordur ama ben rio ve era ile denedigimde 1-2 boy geciyordum araclarin durumlari da iyiydi belki pilotaj farki vardir dediginiz gibi basa bas gidiyorsaniz bende cok acmadan onde gidiyorum belli sureden sonra geciyor rocco normal bence sonuc
Musait bir zamanda aksam deneyecegiz tam istedgim gibi olmadi :)
122'lik sciroccoda kullandım..88'lik getz yazılımlı olmadıktan sonra scirocconun gerisinde kalır.Getz kullanıcısı olarak konuyu takipteyim..Bir video konulursa burdaki gereksiz tartışmalarda son bulur diye düşünüyorum :)
hard yazilimli getz yazilimli roccoyu gecer ama
Bende 122 lik golf var arkadaşımda da 1.6 dizel var kalkış yaptık ben anti patinajı kapatmayı unuttuğum için o kalkarken yarım boy açtı 2 vitese atınca iptal oldu zaten. Ama 1.6 tdı golf 6 ile getz nasıl gider bilemiyorum..
-Ya işte benimde söylemek istediğim nokta bu,şimdi ben yazıyorum ama fanatik olmuş oluyorum.Yeri geldimi hak ediyorsa yerin dibine sokuyorum,O vitesini kopardığım jetta daha 9bin kilometredeki bir jettaydı hemde 2013 model...
-İşte segment olarak karşılaştırmak gerekiyor güvenlik olarakta,aynı segmentte olmadığına göre karşılaştırmaya gerek yok.İlla karşılaştırılacaksa Rocco öndedir tabikide...Rocconun rakibi N ebiliyim hyundainin platform kardeşi pro ceed gt'dir;ama rocco daha güvenlidir Getz'den testlerde böyle.Zaten konuda bu değilki,sadece cevap verilmiş ama üstüne çpk gidilmiş Roccosu olan arkadaşın...
-Bir diğer hususta atmosferik motor ile turbolu motoru karşılaştırmaktır bence.Ben vitesi kopan jettada denedim belkide çok daha fazla kesicide kalmıştır ama birşey olmadı.Bu demek değildirki motor sağlam....vs uzar gider mesele.TSI motorun ayrıca Hyundainin atmosferik motorundan daha sağlam olduğunuda düşünmüyorum
Sonunda beni anlayan biri çıkmış. Kör kütük güçsüzün yanında mantığı ile saçmasapan tartışma çıkarıp mantıksız karşılaştırma yapanlara karşıyım ben. Hyundai Genesis Coupe getirirsin, Proceed GT getirirsin,duruma göre Leon FR, duruma göre Type R, Megane Coupe, RCZ, Mini cooper vs vs. ama getz'le bodoslama karşılaştırmak ve bunu doğal iyi bişey karşılaştırması yapıyormuş gibi lanse etmek komik. Geçsede geçilsede kimsenin umrunda olmaz. Çünkü Elma ile Armutu karşılaştırırsan asla sonuca gidemezsin. Elma ile Elmayı armut ile Armutu kiyaslamak lazım.