User Tag List

Sayfa 5/6 İlkİlk ... 3456 SonSon
103 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Scirocco 122 - Vgt Getz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı burak_2885 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende 122 lik golf var arkadaşımda da 1.6 dizel var kalkış yaptık ben anti patinajı kapatmayı unuttuğum için o kalkarken yarım boy açtı 2 vitese atınca iptal oldu zaten. Ama 1.6 tdı golf 6 ile getz nasıl gider bilemiyorum..
    Merhaba 1.6 dizeli her sekilde gecersin ben 105lik dsg jetta ile denedigimde ondeydim baya
    Golf ile denersem belki hafif oldugu icin basa bas gidebilir bilmiyorum ne olacagini

Aracin dsg ise getzide gecersin manuelse denemek lazim rocco gec yetisiyor cunku

MEGFB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mehmetmert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    -Ya işte benimde söylemek istediğim nokta bu,şimdi ben yazıyorum ama fanatik olmuş oluyorum.Yeri geldimi hak ediyorsa yerin dibine sokuyorum,O vitesini kopardığım jetta daha 9bin kilometredeki bir jettaydı hemde 2013 model...
    -İşte segment olarak karşılaştırmak gerekiyor güvenlik olarakta,aynı segmentte olmadığına göre karşılaştırmaya gerek yok.İlla karşılaştırılacaksa Rocco öndedir tabikide...Rocconun rakibi N ebiliyim hyundainin platform kardeşi pro ceed gt'dir;ama rocco daha güvenlidir Getz'den testlerde böyle.Zaten konuda bu değilki,sadece cevap verilmiş ama üstüne çpk gidilmiş Roccosu olan arkadaşın...
    -Bir diğer hususta atmosferik motor ile turbolu motoru karşılaştırmaktır bence.Ben vitesi kopan jettada denedim belkide çok daha fazla kesicide kalmıştır ama birşey olmadı.Bu demek değildirki motor sağlam....vs uzar gider mesele.TSI motorun ayrıca Hyundainin atmosferik motorundan daha sağlam olduğunuda düşünmüyorum
    teşekkür ederim hemen hemen ortak kanıya vardığımıza sevindim

douu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yasindemir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sonunda beni anlayan biri çıkmış. Kör kütük güçsüzün yanında mantığı ile saçmasapan tartışma çıkarıp mantıksız karşılaştırma yapanlara karşıyım ben. Hyundai Genesis Coupe getirirsin, Proceed GT getirirsin,duruma göre Leon FR, duruma göre Type R, Megane Coupe, RCZ, Mini cooper vs vs. ama getz'le bodoslama karşılaştırmak ve bunu doğal iyi bişey karşılaştırması yapıyormuş gibi lanse etmek komik. Geçsede geçilsede kimsenin umrunda olmaz. Çünkü Elma ile Armutu karşılaştırırsan asla sonuca gidemezsin. Elma ile Elmayı armut ile Armutu kiyaslamak lazım.
    Birader kimse senin rocco savunmana laf etmiyor. Sen getz icin teneke diye bahsedersen getz sahibi de sana laf söyler. Bana göre de rocco 122 ÇÖP bi araba. sen savunabilirsin. Senin 100 bin liran vardır o adamın 15 bin Lirası vardir. Ama cok uçma rüyalar aleminde bi gün bi tane getz çıkar iyi bi geçer aklın basına gelir. Bizim 122 rocco gecmisligimiz var isteyen olursa tekrar geçeriz 160lik stok rocco ile de 1.7 corsamizi deneriz. Uçmamak lazım

yasindemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı douu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Birader kimse senin rocco savunmana laf etmiyor. Sen getz icin teneke diye bahsedersen getz sahibi de sana laf söyler. Bana göre de rocco 122 ÇÖP bi araba. sen savunabilirsin. Senin 100 bin liran vardır o adamın 15 bin Lirası vardir. Ama cok uçma rüyalar aleminde bi gün bi tane getz çıkar iyi bi geçer aklın basına gelir. Bizim 122 rocco gecmisligimiz var isteyen olursa tekrar geçeriz 160lik stok rocco ile de 1.7 corsamizi deneriz. Uçmamak lazım
    Ben ne diyorum siz hala ne diyorsunuz, ah bi yazdığımı okusan, okuduysan anlasan olacak da.. insan bekliyor işte.. Ben de diyorum 122lik rocco roll arabası deil zaten şekil arabası,,,, biraz yazının başını okusanız. Ayrıca benim aracımda stg1 160'lık 122 değil,,,
    VW Scirocco 1.4 TSI Twincharger - 2012

douu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Senin Aracın o degil veya rocco şekil arabası degil gibi bisey yazmis miyim ? Ben bunları yazmadım. Ama sen getz teneke yazdın mi ? Kim olursan ol kimsenin Arabasına teneke deme bence

ceyhun737 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Scirocco Gt den daha mı güvenlidir? Önce bir kapısını kapat . Kapattıysan ve o tokluk sana yetmediyse airbag sayısına bir bak o da yetmediyse bir frenlerine bak golf gti dan daha iyi duruyor ona da baktıysan gel bir sür kardeşim yol tutuş gör sonra stock roccoya bin kusura bakma fanatiksin ama gerçekler ortada

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yasindemir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben ne diyorum siz hala ne diyorsunuz, ah bi yazdığımı okusan, okuduysan anlasan olacak da.. insan bekliyor işte.. Ben de diyorum 122lik rocco roll arabası deil zaten şekil arabası,,,, biraz yazının başını okusanız. Ayrıca benim aracımda stg1 160'lık 122 değil,,,
    Ya halen o şekil arabası bu roll arabası diyorsunuz.Adamın parası 122liğe yetmiş onu almıştır.Adamın ucuz bir tane getzi var diye arkadaşlarıyla roll yapmayacak mı?Elma armut olayı hikaye gücü bir birine yakın her araba bir biriyle deneyebilir.Milletin arabasına şekil arabası, roll arabası teneke falan demek hoş değil asıl mesele bu.

Kerim8961 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    106 ile M5 rolling yapıyor...Mevzu getz ile scirocco olunca elma armut oluyor..O da güzel

Sezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ceyhun737 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Scirocco Gt den daha mı güvenlidir? Önce bir kapısını kapat . Kapattıysan ve o tokluk sana yetmediyse airbag sayısına bir bak o da yetmediyse bir frenlerine bak golf gti dan daha iyi duruyor ona da baktıysan gel bir sür kardeşim yol tutuş gör sonra stock roccoya bin kusura bakma fanatiksin ama gerçekler ortada
    Sende önce bi okumasını öğren ondan sonra burda marka fanatikliği yaparsın.

" Rocconun rakibi N ebiliyim platform kardeşi pro ceed gt'dir;ama rocco daha güvenlidir Getz'den testlerde böyle. "

melihyilmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yahu adam acik acik sormus 110luk getz le 122 lik roccoya saplayabilirmiyim diye birisi demis teneke birisi diyo guvenilir birisi der platform kardesligi felan.. sizin hesaba gore 106 lari perte ayiralim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı melihyilmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yahu adam acik acik sormus 110luk getz le 122 lik roccoya saplayabilirmiyim
    Konu buydu ne hallere geldi

b.ustaoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abow dün otobanda c220cdi kovalamakla çok ayıp etmişim ibiza neree mercedes neree

bence ucuz otomobil ile pahalı otomobil geçildiğinde pahalı otomobil sahibi performansı bırakıp ama benim arabam daha güvenli veya daha şekil olayına gidiyo. yanlış anlaşılmasın ama bu bizim ülkemiz insanında var yani çünkü sadece getz scirocco değil mesela civic ile m3 kıaysı olsa yine aynı konuya dönüyoruz... ama herşey bir yana otobanda filan segment yalan. her otomobil her otomobille dragta yapar roll da yapar. sonuçta kurallı bir yarış içinde değiliz. kimin parası neye yetiyorsa onunla eğlenmek ister...
    Bahadır Ustaoğlu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sezgin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sende önce bi okumasını öğren ondan sonra burda marka fanatikliği yaparsın.

" Rocconun rakibi N ebiliyim platform kardeşi pro ceed gt'dir;ama rocco daha güvenlidir Getz'den testlerde böyle. "
    Sende haklısın gece yanlış okumuş olabiliriz kusuruma bakmayın da marka fanatikliği yapacak biri değilim neyse onu söylerim de, okumasını öğrenip öğrenmemden sanane onu anlamadım?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sende haklısın gece yanlış okumuş olabiliriz kusuruma bakmayın da marka fanatikliği yapacak biri değilim neyse onu söylerim de, okumasını öğrenip öğrenmemden sanane onu anlamadım?
    Sen bize GT'nin nasıl güvenli olduğunu öğretiyorsan bende sana yanlış okuduğun konusunda yardımcı oluyorum. Yoksa art niyetim yok , sakin olabilirsin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen bize GT'nin nasıl güvenli olduğunu öğretiyorsan bende sana yanlış okuduğun konusunda yardımcı oluyorum. Yoksa art niyetim yok , sakin olabilirsin.
    Sakinim kardeşim de yardımcı olmakla okumasını öğren demek farklı şeyler serin gelirsen yellememe gerek kalmaz bende de art niyet yok rahat olabilirsin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sakinim kardeşim de yardımcı olmakla okumasını öğren demek farklı şeyler serin gelirsen yellememe gerek kalmaz bende de art niyet yok rahat olabilirsin
    ya benim yazdıklarıma ben bile geriye dondugumde keşke böyle yazmasaydım dediğim oluyor. şu edit olayı kalktıgından berı her yazdıgım postu 2 kere okuyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Oyüzden aldırmayın bu tip şeylerde bana , Niyetim yanlış olan şeyi anlatabilmekti

K.Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı b.ustaoglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abow dün otobanda c220cdi kovalamakla çok ayıp etmişim ibiza neree mercedes neree

bence ucuz otomobil ile pahalı otomobil geçildiğinde pahalı otomobil sahibi performansı bırakıp ama benim arabam daha güvenli veya daha şekil olayına gidiyo. yanlış anlaşılmasın ama bu bizim ülkemiz insanında var yani çünkü sadece getz scirocco değil mesela civic ile m3 kıaysı olsa yine aynı konuya dönüyoruz... ama herşey bir yana otobanda filan segment yalan. her otomobil her otomobille dragta yapar roll da yapar. sonuçta kurallı bir yarış içinde değiliz. kimin parası neye yetiyorsa onunla eğlenmek ister...
    flashla jetta tdi geçtim başım belaya girmesin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya benim yazdıklarıma ben bile geriye dondugumde keşke böyle yazmasaydım dediğim oluyor. şu edit olayı kalktıgından berı her yazdıgım postu 2 kere okuyorum
    Sorma valla yanlış yazdıklarımızı düzeltme şansımız olmuyor kusura bakmayın konuyu hiç ettik

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler