LCI'li 320i baktım, motor artık 2000 cc alt yapılı blok. Satışta şuan araçlar.
Printable View
LCI'li 320i baktım, motor artık 2000 cc alt yapılı blok. Satışta şuan araçlar.
3.30 çok mantıklı gözüküyor bence
Ben blok değişti dedim hacim değişti demedim.520i deki destroker krank olayı oldu yani. Soran arkadaş için de diyeyim motor kodu farklı artık. Nereden mi eminim çünkü satın alıyorum.
Yeni f30 lci bayilere düştü izmit öztorunda bir adet gümüş var
2015 3 silindir 1.5 136Hp olanlari dedikleri kadar hantal mı ?
Iki motor birebir ayni degil maalesef, iki araci yazilimli denemedim ama yuksek ihtimal ikisi ayni yurumez (316-320ied)
wikiden anladiğim kadarıyla 170liklerde vvt yani valf kontrolu var 136liklarda yok
Herkese merhaba,
F30 da adaptif m süspansiyon kullanan oldu mu? Standart gelen spor süspansiyon iptalli M paketlere göre farkı nedir?
Sürüş moduna özel aracı ayarlıyor sport modunda yol tutuşunda ciddi bir artış mevcut mu? Fiyatı indirimli olarak 5600 tl, liste fiyatı şuanda vergiler dahil 6050 tl. Eklenmeye değecek bir opsiyonmudur? Fiyat olarak pahalı bir opsiyon
Adaptif m süspansiyonum var. e89 Z4 te zaten sert olan aracı cok daha fazla sertlestırıyor. Bızım tr yolları ıcın degılde pıst kullanımına uygun kıvamda sertlık olup yol tutusu arttırıyor. Ben genelde kullanmıyorum.
3 Serısının suspansıyonu daha yumusak, sertlestıgınde daha tadında olacagını dusunuyorum. 6.000 tl az bır bedel degıl. Aracı uzun surelı kullanacaksanız bence degıcektır.
Hocam öncelikle cevap için teşekkürler,
F30 316i sahibiydim. En büyük şikayetim aracın tutunma limiti yüksek olmasına rağmen yanal esnemeler yapıyordu, bu da alışkın değilseniz sürüşte tedirginlik oluşturuyor. Fiyat olarak biraz daha uygun olsaydı direk alırdım denemek için ama beklentimi karşılamazsa paranın boşa gitmesini istemiyorum zaten 2. elde kimse M adaptif süspansiyon varmış diye değerini yüksek tutturmaz
Z4 te cok gereklı bır ekıpman olmasada satarken bu ozellıgı arayan bır cok kullanıcı var. Sonucta bır roadster.
Sedan bır aracı cogu kullanıcı sakın kullanmak ıcın alıyor, bahsettıgın gıbı m suspansıyon degerını cok degıstırmez. f30 un normal tutuş dınamıklerıde fena degıl. 136 hp ıcın son derece yeterlı. Kazasız surusler dılerım.
Yakın bir arkadasima 100-105 bin civari f30 bakuyoruz 3.16i nasildır yakıt olarak cok üzermi tavsiyelerinizi bekliyorum konu kirliligi olmasin diye buraya yazdım :)
çok memnunum aracımdan ama yatırım yapmayı dusundugum icin satmayı dusunuyorum 2012 kasım cıkıslı 43700 km de tek parca boyası var oda 3 cm yuzunden boyatmıs benden onceki ,1100 tl kaydı var sadece
kasım sonuna kadar bakımı bedava borusanda
sunroof ısık paket cruise ve koltuk ısıtmada var yani 316 sport n full ü granit gri(füme aslında )
bmw alıyoruz cc yok koltuk ısıtma bluetooth yok angel bile yoktu . nalet bi araç üstüne üstelik arkadan iterde sport + yoktu . Bileydim hiç aldırmazdım.
Sen alcan diye tüm araçlar bixenonlu çıkmalıydı pardon Sadık :hehe: Gözündemi görmüyordu bakarken bomboş araba aldırmışın sonra yoktu diyorsun. sportline yada m olmadığı sürece sport+ olmaz parasını vermessen o opsiyonlarda olmaz
Yeni konu açmak istemedim burdan sizlere sorayım , 2013 Boyasız Hatasız 16i sDrive Beyaz Xline paket henüz 26.000KM dolu paket X1 Var fiyatları 105.000TL-110.000TL değişiyor satıp aşağıdaki araçları veya bunlara benzer aynı paket model düşük km boyasız f30 alma fikrim var sizce nasıl bir fikir değermi ve ilanlardaki araçların fiyatı genel durumları hakkında yorumlarını bekliyorum Not ; x1 den sonra nasıl gelir ?
BMW / 3 Serisi / 316i / 316i / Sahibinden ilkel M Paket 316i BOyas
BMW / 3 Serisi / 316i / 316i / CADDE AUTO'DAN HATASIZ KOS
Şuanki bahsettiğim aracım
http://i.hizliresim.com/aEaLD5.jpg
neden öyle bir değişim yapmayı düşünüyosunuz ? x1 de gayet iyi bir araç değilmi 3 serisine göre ?
X1 deki motor 1-3 ile aynimi yoksa f10daki motordanmi acaba
hiç gerek yok kızılay spek f30a göre daha değerli geldi gözüme
Yeni kasa x1 de zf olsa sıfır alıcaktım bir ara
F30 dan bence daha kıymetlidir
X1 deki motor 1-3 serisindekinden. Ama araç altyapısı E90 olduğu için Bi neviii eski teknoloji kalıyor, o sebeple f30
Tek sebebim estoril m paket f30 inanılmaz beğeniyorum uzun zamandan beri aklımda şu sıralar aracımı bir tanışımız hatri sayılır bir rakama istiyor üstüne elimde ufak bir birikimim var parayı değerlendirmek ve iatediğim araca binmek amaç .
X1 deki motor twin turbo 1.6 143hp f30da aynı motor 136hp
[QUOTE=optimus_prime;8146802]hiç gerek yok kızılay spek f30a göre daha değerli geldi gözüme[/QUOTE
F30 dediğiniz gibi artık heryerde herkeste bir espirisi kalmadı ama bakalım hayırlısı.
Şuan x1 kıyma satma diyenler bir hayli fazla ama bakalım hayırlısı.
Nadir f30 diyenlerdesin. Hayırlısı hakkımıza ama niyetim var .
Fikirleriniz benim için önemli konu güncel kafa karışık ?
Xline paket buyuk ekranda navigasyonda vardir deri koltuklarda vardir..
X1 den 316 i gecmek icin hic bir sebep bulamazdim
X1 imaj olarak 3 serisinden bi hayli daha avantajli
Bana 3 serisinden 1 serisine gecmek gibi gelirdi
Hani 320d falan olsa belkide..
Tek şüphem f30 316i nasıl olur o açığıda m paket olması aslında gözümde kapatıyor ama bilmiyorum .
Aynen öyle tüm saydığın özellikler var . F30 m paket 320d gücüm yetmiyor . F30 m paket aşırı beğeniyorum ama hala kafa karışık ...
bir daha f30 alacak olsam, gelişmiş gösterge, hafızalı koltuk, katlanır ayna, cruise control içeren mplus alirdirim.
senin paylaştıkların mjoy.
Birde böyle bir seçenek var ilk sahibi boyasız 109.000Km / son fiyat 105.000TL diyor
SAHIBINDEN BMW 3.20D OTM DIZEL BOYASIZ M SPORT.
İlan No: 293320038
BMW / 3 Serisi / 320d / Sport / SAHIBINDEN BMW 3.20D OTM DIZEL BOYASIZ M SPORT. sahibinden.comda - 293320038
konuyu hortlatalım,
arkadaslar 2014 3.20i ed sahibiyim , aractan genel olarak memnunum fakat ;
cok fazla trim sesi duyuyorum , birde kapıları kapatırken enteresan sesler geliyor kapı fitilleri ve kapı içi parçaları eskimişte sarkmış gibi..
birde arac yolda giderken hafif sağ sol eğimlerde direksiyon siz istemeden sağ sol yapıyor + çok fazla yol sesi aldıgını düşünüyorum.
bunları yaşayan başına gelen oldu mu?
Bende ufaktan birsey soracagim, 3.20 ied de yag eksiltme normalmidir? Babanim arabada bakima 2.000km kala yag eksik 1 lt yag ekleyin uyarisi verdi. Normal midir? Eksiltir mi bunlarda tsi lar gibi?