520i için özel fiyatlar varmı peki
Printable View
520i için özel fiyatlar varmı peki
yanlız f30 baya iyi satıldı . :)
Yeni donanım çok iyiymiş, çok beğendim.
Ama şu açıdan düşününce yine yüksek geliyor, 128bin fiyat almıştım ben şu an 155bin ise 27bin tl fark var. Bu donanımlara değer mi bilemedim.
En acı olansa 6 ay önce falan böyle ağzına kadar dolu bir 320ied sport vardı doktor sahibinden kırmızı renk 8bin kmde ve 105bine satıldı, kaçırdık. Yazık oldu.
Vallahi süpermiş fiyat, bize denk gelmez böylesi :)
Öyle tabi kardeşim, Allah bize de nasip eder inşallah.
Arkadaşlar bu 40. Yıl özel seri olarak gelen Araçların mesela 2014 m plus dan farkını bilen var mı ?
Kur 3 tl oldu. fiyatlar zamlanmistir kesin
liste fiyatını 2.84 den hesaplıyor olmaları lazım gecen ay 2.79 idi
125-130 lu rakamlara m plus paket +2014 ve -15.000 km de araba almak mı mantıklı yoksa 160 bin tl ye 40. Yıl serisini mi ? Kısmetse elime para geçti araba düşünüyorum mesela hiç deri koltuk lu arabamız olmadı ve bana itici geliyor ve bu araç alınırsa en az 5-6 sene biz de kalacak sırf bundan dolayı 2014 model m plus estoril mavi olanlara bakıyorum bazen bazen aklım niyeyse luxury pakete kaçıyor gibi gibi ama oda biraz yaşlı işi gibi geliyor
40. yıldaki navi sadece 3bin euro civarında bir opsiyon değermi bilmiyorum diğer opsiyonlara bakıp değerlendirmek lazım ama 40. yılı opsiyonlarını tek tek seçerek yapsan 180-190 dan aşağı çıkmaz bence
M paket estoril bende de var ama açık söyleyim artık her yerde görmekten daral geldi kaplatmayı bile düşündüm :D Bence navi çok güzel bir opsiyon , eğer aracı kendim donanımları seçerek sipariş edebilme şansım olsaydı harman ve naviden başka hiçbir şey eklemezdim aracın içine
3.16i m zaten belediye araclari gibi oldu
Luxury öyle durmuyor ama yaşlı isi olduğu kesinlikle doğru
bence kırmızı alınmalı m paket oluyorsa en az tercih edilen renk o :)
Işin aslı cebimden 130-140 değil de 160 çıkacak gibi olursa aklım aynı motora sahip 520i ye kayıyor :) o yüzden elimden geldiği kadar m plus paket estoril blue 2014 deri olmayan seriyi almayı planlıyorum 130-140 arasına bunlar var 120-135 arasına da m joy paketler mevcut
Avcılar'da makyajsız 116i-118i kalmısmıydı+fiyatları bilen var mı? :)
Yas musait
150 bin TL lere 220d ler var hatta 218i cabrio falan var
F30 m pakette olsa yasi asiyor gelmez size
Alin soyle tek kapi 2 serisi oh miss
10 gün önce 154200 e aldım 40.yıl kırmızı deri koltuklu beyaz 320,navigasyonu dvd izlemesi,hk(logic7) si connected drive ıyla çok eğlenceli araç.4 serisi bakarken bi anda doluluğundan gözüm karardı aldım.uzaktan erişimle aracın kapıları açıp kapanabiliyor korna çalıp selektör yapabılıyorsunuz ve araç içi havalandırma özelliği var saatini ayarlayıp temizliyor araç içini.hergün yeni bişey keşfediyoruz araçda. E46 330 E92 335 den sonra çok özel olduğu için aldım boş arabaya binemeyenlere kesinlikle tavsiye ederim 128 e arka kol dayaması hareketli koltuğu bile olmayan 316 alacağıma kesinlikle aradaki farka değer. İkilemde kalan arkadaşlar bi gidip inceledin derim herkese hayırlı olsun
ahmet hafta içi sezaiye uğradığımda vardı daha ellerinde
Deri kalitesi gayet iyi araca binerken çok tatlı bi deri kokusu alıosun suan şehir içi 50 krş yakıo 400 km de düşer oda,performance olarakda tatmin eder die düşünüyorum.derilerine güzel bakarsan hiç bi problem çıkmaz,viraj giriş çıkışları çok başarılı,zor beğenen biriyim bende vergisi olsun performansı olsun gayet güzel frenler zayıf geldi bana biraz tavsiye ederim diyim ne diyim başka,al kaçırma
Teşekkür ederim abi yazdıkların için
açıkcası dolu bi golf 100 bin tl dolu bi a3 120 bin tl
:) fiyat performans yakıt olarak 320i ed çok mantıklı verilen 150 bin tl de görsel şölen ve BMW kalitesine veriliyor
Öyle araca çok binen birisi değilimdir günlük kullanımda motosiklet ile işe gidip gelirim
araca bindiğim zamanda çok yakıtı önemli değildir zaten az biniyorum binmişken :D aracın yaktığını görp mutlu olurum
vergi olarak çok avantajlı normalde de 1.6 motora sahip bi araba alacaktım bu araç tam biçilmiş kaftan :) inşallah kısmet olur bende bi aksilik çıkmazsa bi m plus estoril blue alırım
Hadi bakalım hayırlı olsun
***** sitede aşırı miktar da bu araçtan satılmaya çalışılıyor sizce özel bi nedeni var mı ?
3 Kasa ne zama LCI görüyor? Yada gördü mü?
yeni Gördü, yakında gözükür piyasada
http://www.bmw.com.tr/tr/en/newvehic...2015/showroom/