Hay masallah hepsi birbirinden guzel.ocak şubat gibi ben de 2008 2009 3 20 düşünüyorum nasipse. Tabi bu kasanin durusu bi baska
Printable View
Hay masallah hepsi birbirinden guzel.ocak şubat gibi ben de 2008 2009 3 20 düşünüyorum nasipse. Tabi bu kasanin durusu bi baska
Hayırlısı olsun o kasa da hala güncel eskimedi
gelişmiş olmayanı gördümde kurcalamadıgım için bilmiyorm detayını ama kabaca
devir göstergesinin altındaki anlık yakıt tüketimini gosteren kısımda elektronik gelişmiş gos. olanlarda
olmayanda daha ufak bir ekran var
mesela bak bunda var hız kadranının altına bakarsan direk anlarsın
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...92476588/detay
bundada yok ufak ekran
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...91206173/detay
Masallah kirmizi da yaniyor kazasiz belasiz insallah bir ben kaldim teslim almayan:D
Hey masallah kırmızı yanıyoooo be :) Allah nazarlardan saklasın,
Bluetoothtan hem telefonun hem de arabanın ayarlarını yaptım ama yinede yetmiyor:( bundan onceki astramın ciddi sekilde ses sistemini özlüyorum...
Allah razı olsun, cümlemize, daha iyileri sizin olsun İnşallah...
Bizde hayirlisi ile bir araci opsiyonladik kaporasini verdik.her ne kadar ben babama mavi rengini alalim desemde babam mineral griyi seçti.normalinde önümüzdeki hafta teslim edilecek.bu arada bir tane araç kalmış elerinde beyaz renk m plus.dün 19 un aracin 2 saatte bitmeside bana saskinlik verdi onu da demeden edemeyecegim.
Bu arada mesaji editleyemedim.bu araçlarda hiz sabitleyici olmamasi beni sasirtti brz.1000 tl gibi bir fiyat verdiler.sonradan takilan hiz sabitleyici orjinal gibi dururmu?
hız sabitleyici zaten orjinal oluyor, eğer ebaydan alırsanız yarısından az fiyata kendiniz az bi beceri ile halledersiniz
Kendiniz yapabilirsiniz demissiniz.cruise kendim takarsam garantiden çıkmazmı ve takildiktan sonra bilgisayara bağlanması gerekmiyirmu?
hayırlı olsun mineral gri çok basarılı renk bence ozellikle mpaketle beraber
ön park sensörü gibi bunun oldugu aracta nadir geliyor Tr'ye. sadece hız sabitleme değil adaptif hız sabitleyici ondeki araca göre hareket eder oyüzden 0'da alıyorsunuz kısmet olursa hç uğrasma kafanı patlamana oldu olmad kısmına girme kafada varsa Borusanda yaptır direk taktırabilirsin aynen dedikleri rakama.
Bilgisayarınıza e-sys kurarsınız kolayca yapılır birçok döküman mevcut nette.
Garanti dışına çıkacak bi durum yok herşey oem zaten.
Benim araçta kurcalamadığım nokta kalmadı desem yeri, servis daha hiç garanti dışı demedi Yaşadığım sorunlarda.
biz arabayi cumartesi günü teslim aldik.teslim alirken araçta kilitli bijon olmadigini fark ettim saticiya sordugumda artik bu modelde olmadigini söylediler.araçlarini yeni almis arkadaslardan ricam beni bu konuda aydinlatabilirlermi?
iyi dilekleriniz için tesekkür ederim.hepimize kazasiz belasiz günler dilerim.
F Serisi Benzinli modellere de yazılım çıktı hayırlı olsun :)
ve bildiğim kadarıyla sürüş modlarına göre de yapılabiliyor, doğru mudur?
belçikalı bi firma o şekilde yapabiliyor da :D ordan biliyorum.
hatta şöyle bi link veriyim,
http://www.bmwforum.gr/forum/showthread.php?t=15949
Olanlara da, alanlara da Allah hayırlı etsin, kaza bela vermesin. Bana da sıradaki hedefim olan estorili çok gecikmeden nasip etsin :)
Araçtan memnun kalınmadı mı da satılıyor ? O kadar da istemiştin halbuki..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...96710162/detay
Bende 1.6 170 hp var denemek isteyen varsa deneyelim yazilim farkini gorelim
Box la 205 leri görüyodu stock halde.Yazılımla normal gibi.Sürüş modlarına görede programlanabilirse süper olur.
evde cevher varmış ozamanda haberim yokmuş :hehe:
Haydi 136 lik lar deneyelim:)
TR de olmayan 102 hp 180nm değerli 114i si de var, sen onu düşün bi de %140 artış demek, ztn hepsi aynı aslında egzoz çaplarında ve yazılımsal fark var, yani aynı ölçü egzoz ve aynı yazılım ile fabrikadan çıkmış 114i ile 118i aynı gücü verecektir :D
alınık 116i m, xenon, sunroof :D
beyin sokulerek yapılıyor
password okunması gerekıyor
bugüne kadar öyle yazılım yapılmış 200 üstü göremedim denemelerde, videolarda neden acaba, yenimi başlandı ?
3.16i ile 3.20i motor içlerinin farklı olduğu söyleniyor. Sadece yazılımsal değil galiba aradaki fark. İyi araştırmak lazım.
Eger dediginiz gucler cikiyosa, 316 larin satisi patlama yapar.
Kahrolsun Borusan'ın garanti politikasına...