User Tag List

Sayfa 12/21 İlkİlk ... 21011121314 ... SonSon
398 sonuçtan 210 ile 228 arası

Konu: F30 316i / 320i ED M Pack

cosekar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı anıl turan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben kurban bayrami arefesinde aldim, mjoy paket. suan 4500km'de sadece birkac nokta var beni rahatsız eden.

1- katlanir ayna ve koltuk isitma
    2- sabah calistirmadaki motor sesi,
    3- garip gelecek ama yol tutusu tedirgin ediyor bazen beni. bilemiyorum 2001 e46 sahibiydim onunla daha rahat viraja giriyordum hissi uyandı bende.

onun disinda memnunum, is yerim ile evim 3 km sanırım o yuzden ortalamam yuksek, performansi tatminkar ama ilk bakimindan sonra yazilim yaptirmayi dusunuyorum.
    1-Katlanır ayna benim aracımda da yok, ben eksikligini hissetmedim ama katlanır ayna ops alınca elektrokrom yan aynalar da geliyor, işte bu bence onemli bir ozellik.

2-Aynen sabah traktor gibi calısıyor, ama 1-2 dk icinde normale donuyor, cok soguk havalarda titresim dahi yapıyor ama her zaman degil, bence onemli bir problem degil.

3-Yine borusan'ın kulaklarını cınlatıcam, sen niye m paket aracta spor suspansıyonu iptal edersin anlamam, TR ye gelen butun araclar spor suspansıyon iptalı ile geliyor, cok sacma, hem yol tutus eksikligi hem de leylek gibi araclar, ama kesinlike yol tutusta oyle tedirginlik yaratacak durumla karsılasmadım bu zamana kadar.

Benim de ev iş arası 7 km, bir garajdan bir garaja girerken arac sıcaklıgı hala 70 seviyelerinde, bu yuzden ne sabah ne aksam aracın gazına basabiliyorum

Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rftler durumu biraz bozuyor onların yerine normal lastikle daha basarılı seviyeye cekersin sesini ayrıca kazık gibiede yapıyor bizimki bitsin ilk işim normal lastik almak olacak
    Zaten arac bir 20 bin km ye gelsin, 19' BBS FI larla birlikte lastikleri de değiştirecegim kısmet olursa,
    Coskun ARIKAN

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı cosekar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1-Katlanır ayna benim aracımda da yok, ben eksikligini hissetmedim ama katlanır ayna ops alınca elektrokrom yan aynalar da geliyor, işte bu bence onemli bir ozellik.

2-Aynen sabah traktor gibi calısıyor, ama 1-2 dk icinde normale donuyor, cok soguk havalarda titresim dahi yapıyor ama her zaman degil, bence onemli bir problem degil.

3-Yine borusan'ın kulaklarını cınlatıcam, sen niye m paket aracta spor suspansıyonu iptal edersin anlamam, TR ye gelen butun araclar spor suspansıyon iptalı ile geliyor, cok sacma, hem yol tutus eksikligi hem de leylek gibi araclar, ama kesinlike yol tutusta oyle tedirginlik yaratacak durumla karsılasmadım bu zamana kadar.

Benim de ev iş arası 7 km, bir garajdan bir garaja girerken arac sıcaklıgı hala 70 seviyelerinde, bu yuzden ne sabah ne aksam aracın gazına basabiliyorum

Zaten arac bir 20 bin km ye gelsin, 19' BBS FI larla birlikte lastikleri de değiştirecegim kısmet olursa,

dipnot kadrandaki gösterge hararet değil ,yağ sıcaklıgı göstergesi 70de uzunca süre seyretmen normal

m çok sert diye sikayetler geldigi için oyle yapıyorlarmış (dogrulugnu bilemem bole demişlerdi). audidede aynı b.k var onlarda söylemessen direk iptal sekilde geliyor
    1881 - 193

anıl turan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cosekar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kiz arkadasimin sportage'inda katlanir ayna ve koltuk isitma var cok dalga geciyor

ben aracima yaza dogru yay taktiracagim sanirim. yay onerisi olan var mi???

bu arada ben dsg'yi zf sanzimandan daha basarili buluyorum.
    zf kotu degil iyi ama bence dsg vites gecisleri falan cok iyi...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

dipnot kadrandaki gösterge hararet değil ,yağ sıcaklıgı göstergesi 70de uzunca süre seyretmen normal

Aynen bunu daha once de duymustum, zaten yag isareti de var gostergenin icinde,
    Iste ama psikolojik bişey, onun yuzunden gaza basamıyorum...

m çok sert diye sikayetler geldigi için oyle yapıyorlarmış (dogrulugnu bilemem bole demişlerdi). audidede aynı b.k var onlarda söylemessen direk iptal sekilde geliyor
    Daha oncede konusmustuk bunu, ben dedim değiştirme sansımız var mı diye, yok dediler, ozel siparişe giriyormus.

Alıntı anıl turan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kiz arkadasimin sportage'inda katlanir ayna ve koltuk isitma var cok dalga geciyor

ben aracima yaza dogru yay taktiracagim sanirim. yay onerisi olan var mi???

bu arada ben dsg'yi zf sanzimandan daha basarili buluyorum.
    zf kotu degil iyi ama bence dsg vites gecisleri falan cok iyi...
    DSG sangır sungur, tedirgin ediyor.

Yay hakkında, benim aklımda eibach vardı ama HR a donus yaptım, cunku Hr daha agresif duruyor.

HR 35mm

Eibach pro kit 30mm
    Coskun ARIKAN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ceyhun737 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Haydi 136 lik lar deneyelim
    Yazilim yapan yokki daha varsada goren olmadi , boxlu assagi yukari 320ied gibi gidiyor

2jz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Siparis esnasında m pakette m süspansiyon iptal çıkıyor otomatik olarak. İptal edileni iptal edince M süspansiyon olarak geliyor benim aracımda M süspansiyon mevcut. Ama normal F30'lara göre ciddi manada sert.

Ben ocak 2014'te s&s motors'tan almıştım. Şuan 68 bindeyim. İzolasyonu daha iyi olabilirdi, m süspansiyon ve 20" jant yüzünden sertliği aşırı fazla biraz daha iyi bi ayar yapılabilirdi.

ceyhun737 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onur_S Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yazilim yapan yokki daha varsada goren olmadi , boxlu assagi yukari 320ied gibi gidiyor
    Box lı da olur farketmez maksat gelişim ne kadar olmuş onu görmek. Bu arada benim aracım da eksikliğini hissettiğim tek şey m Süspansiyon diyebilirim keşke iptal edebilme şansımız olsaydı.

2jz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Box lı da olur farketmez maksat gelişim ne kadar olmuş onu görmek. Bu arada benim aracım da eksikliğini hissettiğim tek şey m Süspansiyon diyebilirim keşke iptal edebilme şansımız olsaydı.
    Aracı sipariş ederken dalgınlığına mı geldi M süspansiyonun iptal edilmiş olduğu yoksa hazır getirilen araçlardan mı aldın? Sipariş ederken gözden kaçırdıysan kötü olmuş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gelisim oluyo yani assagi yukari 320d gibi oluyo boxlu 316. Yay takilabilir bende eibach yay var memnunum arabanin sertligi filan tam tadinda ama f20 benim. F30 a hr yay daha iyi olur. Ayrica bi arkadas dsgyi daha begendigini yazmis , spor sanz opsiyonuna sahip bmwye binmesini tavsiye ederim arac takir takir vites atiyor onlarda cok guzel dsg den daha hosuma gitti

ceyhun737 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gelisim oluyo yani assagi yukari 320d gibi oluyo boxlu 316. Yay takilabilir bende eibach yay var memnunum arabanin sertligi filan tam tadinda ama f20 benim. F30 a hr yay daha iyi olur. Ayrica bi arkadas dsgyi daha begendigini yazmis , spor sanz opsiyonuna sahip bmwye binmesini tavsiye ederim arac takir takir vites atiyor onlarda cok guzel dsg den daha hosuma gitti
    Ilk defa spor şanzıman opsiyonu duydum listede görememiştim ama. Tork konvertörlü bu şanzıman ama bence çok güzel Çalışıyor sessiz net ve hızlı . Varsa denemek isteyen 1.6 170 lik benim araç deneyebilirim . Bu arada f20 de ne makyaj yedi ya bu kadar abartı beklemiyordum

Alıntı 2jz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aracı sipariş ederken dalgınlığına mı geldi M süspansiyonun iptal edilmiş olduğu yoksa hazır getirilen araçlardan mı aldın? Sipariş ederken gözden kaçırdıysan kötü olmuş
    Hazır araçlardan aldım valla m süspansiyonlardan isterdim yol tutuş da fark vardır kesinlikle

Jön Türk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beyler CC olmayan f30 320d buldum sonradan takılabiliyor mu kosiflerde ? Banttayken takılıyor başka şansınız yok gibi bir rivayet duydumda..
    #eksikpazar

Falmor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Jön Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beyler CC olmayan f30 320d buldum sonradan takılabiliyor mu kosiflerde ? Banttayken takılıyor başka şansınız yok gibi bir rivayet duydumda..
    Takılıyor.Direksiyon modelinize uygun tuş takımının alınıp kodlanması gerekiyor.

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    gayette borusana vs. götürüp taktırabilirsin. sormustumda tam hatırlamıyorm 1000€ yada 1000TL idi
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Falmor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Takılıyor.Direksiyon modelinize uygun tuş takımının alınıp kodlanması gerekiyor.
    gayette borusana vs. götürüp taktırabilirsin. sormustumda tam hatırlamıyorm 1000€ yada 1000TL idi
    Takılıyor, 1100 tl gibi fiyatı var, ama dikkat edilmesi gereken nokta; 2014 temmuz oncesi uretilen araclarda cc taktırınca lim tusu iptal oluyor.
    Coskun ARIKAN

MeRtCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Tr de ılk olarak bız yapıyoruz

136 hp den stage2 245 hp

316i

detaylar ıcın

www.facebook.com/remapstr

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MeRtCaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Tr de ılk olarak bız yapıyoruz

136 hp den stage2 245 hp

316i

detaylar ıcın

www.facebook.com/remapstr
    Powershoptada gormustum abi stage 2 yalnizca dp mi

MeRtCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    DP ve eksoz yapıldı evet

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    320i de de ayni artisi almak mumkun mu ? Bide ne kadar saglikli yani ortalama kullanim omru ne olur

gsi_club - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçen aylarda brüksel oto fuari vardi aklimda bmw standina gidip burasi ile Türkiye arasinda ne kadar fiyat farkini görmek vardi.gittim dedigimi yapamadim ama sebebine gelirsek F30 320 ied m diye bir seçenek olmamasi her model var ama 320 ied ninki yok.adamla ya nasil olmaz dedim bir trde aldik bak dedim araba bu,orayi aradi burayi aradi yok diyor.neyse 316 m in ve 320 inin fiyati aldim karsilastirdim.316m in Tr ile fazla bir fiyat olmadigini söyleyebilirim.birkaç özelligin fiyatinida sordum size buraya yazsam gülersiniz.
    ben eve geldikten sonra fransa,almanya,belçika,hollanda bütün sitelere baktim F30 320 ied m joy plus yok normali var.benim anlamadigim madem bu arabanin 320 ied m versiyonu yok neden bu arabalari bize m diye sattilar bunu anlamis degilim.bizi gerçekten 320 ied satmayip 316 olan arabayi 320 ied gibimi gösterip sattilar.yani kandirildikmi bunu hiç anlamadim.sizce bu durumun asli astari nedir?
    bu arada kilitli bijon fiyati almistim trden 118 euro+kdv ayni bijonu ben belçikadan 32 euroya aldim.ya ben anladimki basimizda bizim borusan koç sabanci dogus gibi devler oldugu sürece bizi daha çok kaz gibi yolarlar anlasilan

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler