Tarih bence çok gec afyona baya kar yağıyor ocakta falan havalar güzelken deneyelim bence..
İbrahim istedigin kadar sökebilirsin aracını
cvk nın üst kapagını siboblarını kaan yapmıştı yanlış hatırlamıyorsam ppr.. gönlüm tıc rs den yana vallakazasız belasız denemeler inşallah.
Cvk rs in nasıl gittiğini bilmiyorum ama Tıc rs benim gördüğüm en hızlı rs oyum tıc rs e iki aracada başarılar![]()
Kazasiz belasi denemeler oyum tic a
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
abi dereceleri yazmıssında lift değerleri ne durumda,güç bandı vs. dereceler pekte önemli değil?
birde cvk da ki yazılım hazırdı diye hatırlıyorum sen custom yaptın vs.
kısacası senin araçta daha cok uğraş görüyorum o yüzden tıc a verdim oyumu.
cvk bişeyler katmazsa kurcalanmazsa zor seni geçmesi.
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
TİC RS'te ses yalıtımı vardı söktün mü ibrahim ?
Bu arada neden Afyon, en azından Kütahya'da yapında misafir edeyim sizi![]()
Kimin plotajı daha iyiyse o alır gibi specler hemen hemen aynı gözle görülecek fark yok gibi
Sonucu merakla bekliyorum
Bu arada Tıc rsde oem beyin mi var yoksa piggy-back falan mı? Wimmer,launch vs kalmamıştır herhalde egzantrikten sonra![]()
Önden ok gibi arkadan b.k gibi
catcams in lift degerleri biraz daha yüksek
cvk nin yazilimida alper abiden aldiklari gibiyse custom sayilir.alper abi henkle birlikte baya ugtastilar en iyi sonucu almak icin.
Evet halen duruyor yalitimValla bakmak lazim uzakliga. cok fark yoksa ve orda uygun yol varsa orasida olur
ici bu sekilde
Oem beyin var tabiki.Yetiyor oem beyin. Yazilimi Booster Performance Erhan yapiyor. Yine launch koyduk fakat devri biraz daha yuksek![]()
Ortam şenlenmiş
İbo ben de RS için 30 civarında farklı yazılım var, 100 oktan 98 oktan launch control egzantrikli egzantriksiz, çatlamalı patlamalı vs vs gider.
Benim aracı verdiğim arkadaş o zaman orta kıvamda gündelik kullanıma uygun bir yazılım istemiş ve teslim etmiştim, tabi bu 5 sene önce
Şu anda üzerinde ne var ne yok bilmiyorum.
oyum tic rs e , forumda son aylarda gordugum en hizli rs. kazasiz belasiz bi deneme olur insallah
Beygir derdine düşmeden önce kullanmayı öğren. (Renç KOÇİBEY)
afyonda değil deniz seviyesinde olsaydı CVK ya oy atardım. 1000 metre rakıma TIC nin yazılımı çok daha uygundur. CVK zenginde kalır o rakımda. Bunu son anda yazılım yapılmayacak diye söylüyorum. Yoksa arada fark yok kafa burun giderler.
IN BOOST WE TRUST
Oyum Ankaralidan yana![]()
Coğrafya kaderdir
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)