2005-2006 olacaksa (fiyat bazında konuşuyorum) CooperS veysa JCW veya GP, dediğiniz araçlardan hem haz, hem görüntü olarak bence çok önde..
2008-2009 nasıl bir cooper S olduğuda önemli..(50 tl bandında söylediğiniz için yazdım)
208 GTI
2013 Ibiza Cupra
2008-09 Cooper S
2005-2006 olacaksa (fiyat bazında konuşuyorum) CooperS veysa JCW veya GP, dediğiniz araçlardan hem haz, hem görüntü olarak bence çok önde..
2008-2009 nasıl bir cooper S olduğuda önemli..(50 tl bandında söylediğiniz için yazdım)
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
Aynen fiyat aralığı 50-55 arası..Aralarında en çok yakan Mcs sanırım, gerçi bu tarz arabalarda yakıta pek takılmamak lazım..Şuanda dediğim gibi benim için 208 bi adım önde gibi..Yarın bi tanesine bakmaya gidicem bakalım..
hayırlı olsun can sattın demek güzelim arabanı
konuyu açan arkadaş; bu üçlü arasında 208 gti derim hatta mümkünse 30th edition türkiyeye gelicekmiş onu bekle.... ben bir senedir kullanıyorum müthiş keyifli bir araba amacın konfordan çok ödün vermeden donanımlı, hızlı ve keyifli bir araba almaksa gözü kapalı gti al pişman olmazsın ....
Tekrardan merhabalar
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...92290525/detay
Linkteki aracı inceledim bugün..Sağ taraf 4 noktada ufak rutüşu var..Ekstra olarak saçma bi egzoz, tesisat ve kn filtresi mevcut..Fiyat olarak 54e bıraktılar..Belki sağlam gerçek bi pazarlıkla biraz daha düşebilirler..Sizce mantıklı mıdır ?
[QUOTE=FEYM;7700249]hayırlı olsun can sattın demek güzelim arabanı
Saol fehmi abi zor bi karar oldu biliyosun valla özlüyorum 208i![]()
Tek kapı sorun olmaya başlamıstı mecbur sattım.
208 iyide neden paso kırmızısı var bu aracın, siyay var mesela bir tane on numara duruyor fiyatıda yüksek diğer ilanlardan.
yalnız oylamada efsane çekişmeli gidiyor.Karar için işin zor hocam![]()
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...84697807/detay
bunu dün Göral'da gördüm. fiyatını da düşürmüşlerdi.
2013 model 200 hp araba, polodan daha ucuz ve hızlı ama satılmıyor olması beni acaba ne var bu 208 lerde diye düşündürüyor..
fiyat performans olarak değerlendirildiğinde 208 i nasıl seçiyorsunuz anlamıyorum
hayır 208 neden pahalı biri bunu açıklayabilirmi
bizim garajda 208 gti de var poloda var ibizada var cooper s de var
içlerinde polo en iyisi
fiyat performans donanım olarak
208 en kötüsü
biri açıklarsa sevinirim valla
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)