ınsıgnıayı cok hafıfe almayın beyler egzos fıltre ıntercooler ıvır zıvırla 230 bg cıvarına cıkanlar vardı cıddı ıyı gıdıyordu :D surtunme katsayısı 0.27 olucak :) ozellıkle 3 le 4 cok ıyıdır :) 4 vıtes 210da bitiyor :)
Printable View
ınsıgnıayı cok hafıfe almayın beyler egzos fıltre ıntercooler ıvır zıvırla 230 bg cıvarına cıkanlar vardı cıddı ıyı gıdıyordu :D surtunme katsayısı 0.27 olucak :) ozellıkle 3 le 4 cok ıyıdır :) 4 vıtes 210da bitiyor :)
şöle bir saçmalık var teknik verilerde astranın 1.4t active select olanı bende var , aracın teknik verilerine göre ağırlığı 1475 kg ruhsatta yazan 1550 kg , 1475 bile ingisnia nın 1.4 t sinden daha ağır , aracı ikinci el olarak aldım kantara tartmaya gidicem yakında :D , ama ben kendi aracım ile 220 yi gördüm , hızlanma çok kötü ama nefesi kesilmiyo kolay kolay
1520 kg 2.0 165 lik mazda6 stock c180 i ayırıyor insignia alır
İnsignia değil ama Vectra 1.9 dizel 150Hp ile C180 (156hp) ile 80 civarında basılınca 200e kadar C180'e 5 boy kadar fark atıldı...
C180 dediğiniz 156 HP pejo motoru bir de arabanın ağırlığı ve eski aerodinamisi eklenince sonuç hüsran oluyor bu arabaya,,,
C serisinden peugeot motoru falan yok..
Genel olarak yere yapıştırılmış lakın yüksek hızda bi c serisine yakalanmanızı hiç tavsiye etmem
Genel performansına ters oranla acayip bi yüksek sürat kabileyeti vardır yani bunu top speed olarak algılamayın yüksek hızdaki hızlanma isteği ve sürekliliği başarılıdır 1.4 tsi a benzemez :)
1.6 LT 156 HP'lik motor koydular bir ara. İyi araştırın Peugeot'un 1.6 THP 156 HP Benzinli motoru.
Eski Aracım c180 amg 1.8 cgi turbolu motorlardan 7 ileri
Yazılımlı 320d+dp
Yokuş aşşağı yetişemiyor.Mercedesin ciğeri yok diyenlere gelsin:)
http://www.youtube.com/watch?v=7g440...eature=mh_lolz
ben de insignia alır diyorum :)
156hp yazıyor diye thp sanılmasın. 1.8 cgi nin destroked yani hacim ufaltılmış versiyonudur bizzat mercedes motoru.
denemede insignia alır gibi geliyor, mercedes in 1.6 da olsa top speedi iyi ama opel'in de top speedi meşhurdur..
gitmiyor denilen 1.6 vectralar bile 5. vites üst devirlerde gücüne göre çok başarılı hızlanıyor.
Ne sallamis ama
Be pejo motoruymus:)
Mercedes'te reno motoru var alınmaz, bmw'de kullanılan motor pejo motoru iyi değil vs. buna benzer baya var... Önyargılar kırılamıyor ne yazıkki..
Cc insigniayi bi zahmet yavas yavas gecsin :)
Mercedes 7G ise kafa kafaya giderler. Değilse uzunda insignia alır.
Bu mercedeslerin uzundaki ciğerini hiç bir şekilde anlayamadım.Eskisi de yenisini gidiyor uzunda.Hadi eskiler hacimli lan yenileri 1.6.Açıklayacak biri var mı?Bizim tsılar 180-200 de kapı duvar oluyorlar:D