insignia ne kadar hantal gözüksede 100 den sonra farklı gidiyor![]()
Ilgıncmıs 320d hele 2013 un, ınsıgnıa ya gecılmesı, top speedi daha yüksek görünüyor 320d in. he 240da lımıtor var sanırsam o ayrı ama 180den sonra oyle olması enterasan problem olabılırmı aracta?
4 te 210 goruyor araba 3 ve 4 te dayanırsa ınsıgnıaya karsı 5 tede acmaya baslar genede keske eskı arabam altımda olsaydı denerdık![]()
doğuştan araba manyağı
İnsignia geçer. Ben leon 5f yazılımlı 1.6tdi ile c180leri geçiyorum ama insignia'ya bi yere kadar tutunuyo uzunda geçiliyodum böyle düşününce insignia'nın c180 i biraz geçmesi lazım![]()
INFINITE PERFORMANCE
Yani 184luk e90ların kımlerle yurudugu bellı, o kasayla ınsıgnıa hayallerde yaşar![]()
yazılımdan snra stock fn2 kovalıyoduk bizstockda da c180 in geçebilecğeini sanmıyorum
*10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
insignia ezer geçer mersoyu.
İnsignia harcar.
Bi video izledim 2 sene önce mersin'de bi dayı 1.6 180hp ile 257 ye kadar indirmişti. 200 üstü insignia takır takır gidiyor, şakası yok. Bir de opellerin karakteristiği hızlanma genelde kötüdür ama belli bir hızdan sonra ve top speed de çok çok iyiler.
Ferhat SEZER
VW Golf V 1.4 TSI 140
Merso geçer deneyen olmadı mı hiç ? Ben çok hantal diye biliyorum arkadaşlar vtecle denedi 1.6T 180 liği , cayur cuyur geçiyordu vtec.
Merso geçemez kardeşim. Insignia 0'dan itibaren son hıza kadar ayırarak yer Mersoyu. Bununla birlikte 160 hp lık VTEC ten de 0-160 ı daha kötü ama 0-180 i daha iyi. Dediğim gibi yaklaşık 170 km/s hızdan sonra VTEC ide ayırır. 200 üstü zaten VTEC in şansı yok. 0-160 a kadar VTEC in önde olmasının sebebi 350 kg civarı ağırlık farkı.
Ferhat SEZER
VW Golf V 1.4 TSI 140
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)