8.5-9sn 0-100... bi videoda sn yap uzaktan roling yapmış olalım:) benim flash s vardı uzunda 98 1.6 polo gecıodum söylemıştim oem şanzıman vardı
Printable View
8.5-9sn 0-100... bi videoda sn yap uzaktan roling yapmış olalım:) benim flash s vardı uzunda 98 1.6 polo gecıodum söylemıştim oem şanzıman vardı
Araç bende Flash 1 haftada 450 km yol yaptım :)
Birçok aracı üzer diye düşünüyorum kendim teke tek polo ile denememde Dizel Polo dsg devrinde bastım 160 lara kadar kafa burun yürüdük.
135hp yazılımlı kangoo ile kafa burun yürüdüm
1.9TDİ jetta ile 170 kadar yan yana kaldım
Bence 1.4is ile keyif almak açısından deneneblir :) ama 1.6ies ile bir denemek lazım asıl ben onu merak ediyorum veya fd6 yeni civicler varsa piyasada arkadaşlar deneme yapabiliriz.. :)
Hadi bakalım. kangoo ile yürümesi şaşırtıcı. İES çok ağır gelirde deneriz sorun olmaz maksat muhabbet :) Daha yolu var yarın karbüratör bi adam olsun da:)
ben denemıstım flashla baya fark olmustu ya.zor gıbı gelıyor bana
civic mi çok geçti? olabilir tabikide dediğim gibi yeni teknoloji zaten baş etken bu denemede.. ikinci önemli faktörde yıpranma payı olacaktır. her ne kadar bakımlarını yapsam da aracım 250.xxx lerde de ellenmemiş motor tabikide. bizim ki iddaa değil merak zaten yalnış anlaşılasın sakın:)
Civic stoksa bence Flash geçer. Ağırlık avantajı var ve beygir olarak yakınlar. Tabi iki aracın da sağlıklı olduğunu varsayıyorum :)
Ben golf 4 1,6 yı üzmüştüm flash ımla kısa da.Ama onun ağırlığı ile flash ın ağırlığı farklı tabi.Denemek lazım..
Ağırlık olarak evet flash oldukça avantajlı da işte aerodinami mekanik yorgunluk 8 valf olması ve devir bandı sanırım flash için dezavantaj ama güzel deneme olur diye düşünüyorum bende..
Yakın zamanda denemeye çıkartıcam bi bizim ihtiyarı bakalım ne yapacak merak ediyorum cidden abi.
abimin 1.6 8v peugeot 306 ile denk gelmiştik flash inanılmaz bakımsız bir flashtı hemde 1 boy önümde gidiyordu ama flash 1.9'du sanırım. 306'da filtre headers egzos vardı. tabi ona nazaran 16 jantımız vardı.
flashlarda 1.9 motor yok. renault 11 lerde 1.4, 1.6, 1.7 motor seçenekleri mevcut. 2.0 projem var ama şimdilik kafada sadece:)
80-90'ların Ralli araçlarındaki modifikasyonlarla bence çok keyifli bir araç olur aslında yapmak lazım :)
Broadway şanzımanı var zaten bunda sonra yapılabilecekler arasında manger egzantrik var araba ne yapabiliyor bu haliyle bir göreyim ondan sonra zaten bir süre binmek için o egzantriki koyup kapakla oynayıp weber yatık karbüratör falan var kafamda. 1 2 sene içerisinde de swap yapıcam kısmetse:)
@K.Kaan
Otomatik 1.4 is hb var, araç anne spec :)
Makarasına İstanbul Avrupa yakasın'da denerim ama 200'e kadar değil 190'da takılıyo çünkü :D
hızlı fransızın mesajlarını araştır flasha 16 valf kapak takmıştı .
http://www.techturkey.com/forum/vide...t=#post7698920
valla benim ihtixardada kısa war 190 200hiç dnemedim açıkçasi yapıosada kasmam cnku makum flash 140 itibariyle buzda dans oluyo:) 170 180ler ıdeal ama avrupa yakası cddı uzak olur bna denk gelırsek bıgun çk ısterm olmadı anadoluya yolunuz dusrse çay çorba ıçer mhbbetımızı eder dneriz. Teşekkurler tklıf ıcın:)