paşakızı fundanın 1.4 e denk gelmezsen şansın olur. Yoksa o araba ciddi yürüyordu.
Printable View
paşakızı fundanın 1.4 e denk gelmezsen şansın olur. Yoksa o araba ciddi yürüyordu.
bir abimde otomatik 1.4 hb vardı 180 deviriyordu lpgli idi araç
Flaş sağlıklıysa iyi geçer :)
Funda ablanın 1.4 ü hatırlıyorum evet baya hızlıydı sanırım:)
Bizim bir arkadaşımızda da otomatik var ama sürekli seyehat ettiğinden denk gelemiyoruz. sanırım rahatlıkla geçebilirim ama. lpg aracımda bağlıyken binmişti de benden hızlısın diyorduç yinede görmek lazım.
Tamamdır avrupa yakasına geçersem haberleşelim. Teklif için teşekkürler tekrardan. Yok yav meraklık birşey yok zten maksat mhabbet:)
Kesin birşey söylemek mantıklı gelmiyor en başından beri yazdığım gibi merak sadece
başka bir örnek verim :) 110luk Era ıle denedım era 2 kışı.. 170 e kadar öndeydim cıvıc le
Flash benim Civic'e denk gelseydi bak neler oluyo:))Bakımlı stock dahi olsa 1.4is Civicle yürüyemeyeceği kanaatindeyim..
sizin flash değilde normal 2 stock arabadan bahsedersem 1.4 eski konularda denildiği gibi 15 boy atar , sizin araç için ne olur bilemem ,
Drag mı yaptınız roll mü o denemede Murat abi?
hmmm. İşte benim merak ettiğimde bu cidden. Çünkü teamhondaturkey de de aynen bu şekilde yazılar vardı acaba cidden çok mu hızlı civic yoksa flash ne kadar gidebilir bilmiyor mu oradaki arkadaşlar diye dtüşünüyordum bende. Aracınızın konusunu hatırlıyorum kabarık bir liste vardı sanırım içinde :) keşke denk gelebilseydik denerdik:) Maksat muhabbet eğlence olsun. Teşekkürler yorum için.
Benim aracımda her ne kadar bakımlarını yaptırsamda 250 küsür km lerde sonuçta ve 7 sene falan sadece lpg ile kullanılmış.. ne olursa olsun metal yorgunluğu var arabada ama kendi halinde birşeyler yapıyor işte:) Gerçekten fabrika kondisyonlu bir flashın nasıl yürüyeceğini sanırım birçok insan tahmin edemiyor sorun burada.. Bu araba 91 senesinden itibaren babamdaydı. Sağolsun yolda hiç utandırmamıştı bizi... Avrupa yakası çok uzak kaldığından B16 nın teklifi değerlendiremedeki bi abimizde de otomatik gayet sağlıklı bi civi var onla denersek önümüzü görürüz az çok ne kadar gidiyormuşuz diye:)
Flash ile 1.4is yakın giderler is nin gidişini biliyorumda Flashı bilmiyorum youtube da 1.6 mk1 Focusu geçtiği video vardı epey şaşırmıştım izlediğimde denk gibiler uzunda Flash daha nefesli gidiyor gibi(o focus videosuna göre değerlendiriyorum.)
o 2.0 Tdi Passatı geçenlerin konusuna bende denk geldim ağzım açık okudum bazıları öyle bir sallıyorki dehşete düştüm :) o forumu okuyup fd6 alan arkadaşım vardı kısa süre sonrada sattı :)
1.6 focus sahibiydim eskiden bende az çok bilirim üstlerde nasıl gittiğini o flash baya da bi yürüyor uzunda focusla ve biyerde de accorddan çekim yapıyorlar oraya da dikkat etmek lazım flashla birlikte gazlanan yere ve araçlar lpg liler..:) bilmiyorum bakalım işte deneyip görelim ne olacak merak ediyorum. Sonrasında gıdıklayacam biraz arabayı ufaktan o yüzden başlamadan önce baz olsun banada:) Açıkçası gelsin geçsin 1.4 rahatlayalım:)
Ben eski aracım 1.4 otomatikle bastım bir flaş 1.7 le sağlıklımıdır bilemicem ama çok rahat arkamda kaybettim flashı ki arkamdan hız kesmemiş ışıklarda durduğumda duramadı geçti ama sizin farklılıklar var o yüzden nolcağını bilmem
Ben K.Kaan ın aracından behsetmiyorum yanlış algılanmasın , stock sağlıklı 2 araçtan bahsediyorum , 1.7 ler 130 oldumu kesiliyor yakın arkadaşım aldı 2 ay önce 2 parça boyalı füme , bilmiyorum flash S değil ondan dolayımı acaba ? burda olaydı denerdik 1.4 bulup ama askerde şuan
Her arabada olduğu gibi flash içinde diyorum araba var araba var
Kaan'nın arabası kondisyonu yerinde LPG'siz karbüratör ayarları iyi benzini bir hayli içen sağlıklı bir araba :)
Bende kangoo var 1.5 dci 105 hp yazılım ile dynomics 124ps aldık normal bir dynoda 135 hp şuan arabam ve Flash ile denememde 1 boy flash beni geçiyor..
aracım 1.4is 1.4ef 1.5ex göre bir hayli hızlıdır kangoo ki flash şuan çok fazla iyi MAŞALLAH ;)