çok heyecanlı olacak gibi geldi bana :D
Printable View
çok heyecanlı olacak gibi geldi bana :D
2 ton ile 313 hp nin baya bi miktarı hakkın rahmetine kavuşmuştur zaten.13 saniyeler imkansız 14 üstlerde falandır.Rocco 200 e kadar temizinden 4 boy falan yapar benim görüşüm:) Fazlasıda olabilir şimdi çok polemik dönmesin :D :)
a7 ye binmeyen tahmin edemez gerçekten çok değişik gidiyor :)
Stock gti/cupra lar zaten cls350 cdi ve panamera diesel ler ile 200 lere kadar ayni gidiyorlar bu scirocco muhtemelen bi kac km fark atar
A7 nin veriler cok iddiali ona takildim
Severim boyle degisik denemeleri meraklandim sahsen..
Ben oyumu a7 den yana kullanıyorum cok değişik hıLanıyor
a7, cls350den de panameradan da daha güçlü.Fabrika verileri gayet net zaten.
200den sonrasını çok daha merak ediyorum.Bakalım ne çıkcak.
Cls ve panamerayi gecmek icin 245 lik a6 yeterli zaten, ben full stok a6 ile mini r56 jcw denedik, basa bas gibiydi, minide akrapovic dp vardi. Yazilimli 245 lik a6 da 15 lerde gidiyor 300 bg yoktur. Surus cok onemli, a7 313 heralde, 320 cok yeni, birde competition packler cikti 326 bg
cupraların yavaş olduğu dönemde, stage 2 cupra, a7yi 4-5 boy geçmişti, şu an tsi ların hızlı dönemi, bence rocco geçecektir.
16 Röcco köy kasa spec.
Semih ile daha tanışmadık ama forumdan ve arkadaşlardan duyduğum kadarıyla rocco iyi yürüyor. Ama bahsi geçen A7'yi satan kişi olarak, gözardı edilmemesi gereken bir araç diyorum. Panamera, CLS falan yalan yanında... Denk gelirsem ben de izlemeye gelirim.
Rocco geçer de nereye kadar geçer birde o önemli :surucu:
deneme yapıldı mı rocco 200 kadar 1 2 boy önde olabilir video bekliyoruz :)
Henüz denemedik Haftasonu yaprız sanırım havalar bozdu tekrar.
A7 +1 dıyorum..
Yani araç ciddi anlamda tehlikeli onda hepimiz hem fikiriz ancak bizim rocco bakalım bundan da alnının akıyla çıkacak mı görecez :D
bana göre 200 lere kadar 3 boy önde olursun ondan sonra yavaş yavaş gelmeye başlar. Ama geçemez.
Valla a7 3.0tdi bir değişik gidiyor, 207 ile gazlamıştık bir gün keyifliydi baya :D
Gönlümüz Rocco'dan yana nedendir bilmiyorum :) Ama bu iş verilere bakarsak zor gibi :) Yine de ROCCO diyorum :D
Makyajsız kasada (2014 öncesi) 3.0 TDI 245 hp vardı Semih, piyasadaki 3.0 TDI A6, A7'lerin çoğunda da bu motor vardır.
Bence burada sonucu etkileyecek en önemli faktör hangi vites, hangi hızda sıkılacağı ve nerede bitirileceği... Rocco FWD, düşük hızda bassan sarar; karşındaki araç quattro ve torkla yürüyor, yüksek devir/hız da ona yaramaz. O yüzden uzlaşıp, iki tarafa da haksız avantaj sağlamayacak bir aralıkta basılması en güzeli olur. Biz de keyifle seyrederiz.
Bende Brabus D6S li CLS 350 CDI var 4 matic değil 4maticlerden bir tık daha hızlı, 313PS,690NM dilerseniz deneyebiliriz.
Can üstatta burdaymış :)
valla biz genelde 2. vites 60 65 gibi basıyorduk semihle Otoban asfaltındada en dandik lastikler bile sarmıyordu 250 bg fwdler için. A7 bu hızlarda hangi vites ve devirde olur sen daha iyi bilirsin ?? 3. vites 3000 den aşağı kalırsa 4 çekerin avantajını ilk basmada alamayabilir.
Bence semih bi öne atılacak basar basmaz 150-160 gibi o şekilde devam edecek sonrasında a7 yanına gelip 200 e doğru öne geçebilir. A7 top speedde kolay kolay kesilmiyor vitesler bitene kadar basılacaksa zaten sonuç başlamadan belli olur gerçi onada gerek yok ama 200+ tüm hızlar A7 den yana
bence ilk basınca ne olacağı sonucu belirleyecek :D
Çok zevkli olucak lan bu iş :D
Sinan haftasonu ayrlayında basak kanka :)
bu olması gereken herşey var dediğiniz nedir :D yani işin özü dyno verisi var mı aracın kaç hp kaç rpm de kaç Nm kaç rpm de veriyor araç grafiği görmeden yorum yapmak zor.
stock ta A7 deler geçer orası kesin de rocco nasıl yüklü bilmek lazım (2.96 kg audi nin 1 Newtonluk itiş gücüne düşen ağırlığı 650 Nm tork var Audi'de ve Quattro mükemmel aktarıyor)
Araç izmir'de şu an ama sık sık ist ' a gidiyorum denk getirirsek deneriz. Hatta şu değişik giden A7 yide çağırın keyifli olur...
izmir-istanbul arası sık gidip geliyorsanız Bursaya çay içmeye bekleriz her zaman
Sessiz ve yakından takip ediyorum Sinan başkan :)
A7'nin düşük viteslerde torkla yürümesinin daha doğru olacağına inanıyorum (max tork 1400-2800 aralığında üretiyor). Tabi bu benim naçizane görüşüm, Ömer nasıl bir strateji kullanır bilmiyorum.
Bu arada A7'nin sahibi arkadaş haftasonu İstanbul Park etkinliğine gidebilir, ben de İzmir'de olacağım (*****, Ege Rallisi). İzlemeyi çok istiyorum, zaten hava da kötü, siz en iyisi haftaya bırakın :) :) :)
Sessiz ve yakından takip ediyorum Sinan başkan :)
A7'nin düşük viteslerde torkla yürümesinin daha doğru olacağına inanıyorum (max tork 1400-2800 aralığında üretiyor). Tabi bu benim naçizane görüşüm, Ömer nasıl bir strateji kullanır bilmiyorum.
Bu arada A7'nin sahibi arkadaş haftasonu İstanbul Park etkinliğine gidebilir, ben de İzmir'de olacağım (*****, Ege Rallisi). İzlemeyi çok istiyorum, zaten hava da kötü, siz en iyisi haftaya bırakın :) :) :)
Haftasonu açık yahu uzatmayalım bu işi :D
Zaten biz bu deneyi yaptıktan sonra az çok şekillenir.sizinkide bu araca yakın bi araç değil mi ?
Benim araç orjinali 0-100 6.2, Brabus ile 5.9 oluyor. 4 matic lerin orjinali 6.4s ve arkadaşımdaki e3504matice baya bir fark koyuyorum hem kalkışta hem ara hızlanmalarda.
http://i.imgur.com/KM5DXGC.jpg?1
Audiler hakkında bir bilgim yok ama 245 lik A7yi rahat geçerim diye düşünüyorum yeni tip 310 luk motorla keyifli bir deneme olur...