Deniyecegim motor 245lik değil ki310luk zaten o yüzden şekillenir iş diorum
Printable View
Deniyecegim motor 245lik değil ki310luk zaten o yüzden şekillenir iş diorum
245 cipli ile denemrk isterdim eskisehire yolunuz duserse yazin tek sartim var sifirdan kalkcaz :)
Ok anladım, fakat şimdi baktım sizin araç 160lık sirocco ise std 0-100 8 saniye, hadi siz yüklediniz fln 6 ya 7 ye düştü, ee zaten bu arabanın 2.0 210ps liği 6.9 saniyeymiş. Yani std üzerine en az 100ps koymuş olmanız lazım. Ne var sizin araçta?
A7 ile yürürseniz gerçekten tebrikler
1.6 dizel c30 la gelsem olur mu , camaroyla 2 de 40 ta basarız dersen miamiyede geliriz biliyon abi :)
Cls 350 4 matic in mercedes turkiye sayfasindaki resmi 0-100 degeri 6.7 sn
A7 3.0 tdi 320 hp nin audi turkiye sayfasindaki resmi 0-100 degeri 5.2 sn
Eger reel de Audi icin underrated durumu yoksa herkese cok zor bir rakip..
Rocco muhtelemen alacaktır. Yazılımlı 1.20d, A7 yi gayet rahat ayırıyordu.O günden sonra a7'lere olan inancımı kaybettim :D Ama sanırım 245'likti araç.
Sizin modifikasyon ve araba bilginiz bu kadarla sınırlıysa hiç denemeyin bence size hüsran olmasın. 2litre 210 hpler kaç kg 1.4tsi lar kaç kg. Semihin arabası rahat şu anda 240hp çıkarıyordur. Bi de roll de 0 dan kalkmıyorsun. Önden çeker arabalar 0 dan kalkarken her zaman dezavantajlıdır.
Ben sadece 0-100 ü bir gösterge olduğu için söyledim, yoksa tabiki biliyorum tek başına bir ölçüt değil. Mesela benim için aracın teknik verisinde bulunan son hızda bir göstergedir ve sirocconun std max hızı 218 ve direk 100-200 süresine etki eden bir gösterge. Neyse zaten deneyeceğiz göreceğiz ben geçerim uçarım kaçarım demiyorum ki hüsran olsun. Ayrıca 2litre kaç kilo 1.4 kaç kilo diyorsunuz da arada sadece 30 KG var...
O değerler bluetec motor için. Mercedes Bluetec motorda hem güç kaybetti (252) hemde 4 matic dezavantajı yüzünden baya düştü değer. Altta 265lik motor ve 4 matic olmayan yani CLS CDI serisinin en hızlısının değerleri var.
http://i.imgur.com/c2u9zuF.jpg
Ki benim aracım şu anda 313ps 690 NM. Öyle ahmet ustanın mehmet emmi nin yazdığı yazılım değil direk TUV onaylı ve sertifikalı Brabus yazılım.
Semih senin Ahmet Usta arabadan bi cacık olmaz anladın mı. Git TUV'den sertifika al.
emre adaş gideriz birlikte bursaya denemeye :) gerginliğe hiç gerek yok. eminim çok güzel deneme olacaktır. Semih başkanla oturup çay içeriz hep birlikte videoyu bekliyoruz.
Ben sizi yalanlamak için koymadımki verileri
Sadece Audi nin resmi verilerinin ne kadar iyi olduğunu söylemek için koydum
Ve yineliyorum eğer veriler reeldede gerçekse çok çok iyi demek
A7, CLS Brabus yazılımlı halinden 0-100 olarak yaklaşık halen %10 daha hızlı..
O yüzden zor rakip diyorum ama tekrarlıyayım kağıt üstündekilerle gerçekler her zaman aynı olmuyor
Kağıt üstünde bakarsanız cls 350 cdi 4 matic in std Polo GTI geçmesi gerekir diye düşünürsünüz ama 200 e yakın hızlara kadar asla geçemez :)
4 maticlerin hem aktarım kaybından hemde ağırlık dezavantajından biraz daha yavaş olduğu gerçek. Ama şimdi bende baktım audinin sitesine a7 nin değerleri gerçekten iyi duruyor asıl bizim onla denememiz daha zevkli olur ikiside dizel devirler tutar ağırlıklarda denk... Sirocco eğer a7 yi geçer ise benim hiç sirocco ile denememe gerek yok :)
konu enteresan bi hal almaya başlamış :D eski günler aklıma geldi özlemişim :D
Sinan yarın deniyomuyuz :) ömere ulaştın mı ?
yarın hava ve saha koşulları güzel olacağa benziyor öğleden sonra haberlesiriz başkan
Yarın hava güzel çıkalım arabamıda özledim bahane olsunda çıkarayım :)
Denemeyi gerçekleştirdik sonunda :)
Aynen video isterik :)
video çekemedik ama güzel çekişmeli denemeler oldu 8 10 kere basılmıştır devir vites uyuşmazlıkları oldu bi 2 defa ama genel anlamda semih benimde takip ettiğim kadarıyla bastıkları gibi bi anda açılma olmuyor ama semih azar azar öne geçiyor 220 ye kadar 2 boy önde oluyor sonrasında a7 geliyor 245 gibi geçmeye başlıyor baya bi denediler genelde hep böyle oldu dönerken semihin araba biraz ısınınca kafa kafaya gittiler birde bayır aşağı semih 240 a kadar geçilmiyor bayır yukarı a7 hemen yanında bitiyor dedi semih ben yetişemedim o kısma insan gibi gitmiyorlardı :D maşallah 2 makinayada
Es röccö beni yanıltmadı helal yavrum.
Özet olarak geçiyim hemen
Toplamda 10 defa bastık sanırım.genel olarak 2-3 boy önde oluyorum.245-250 lerde yakalayabiliyor.
60-70-80-90-100 hep farklı farklı devir ve viteslerde bastık 245-250 gibi yanımda oluyor.basar basmaz öne çıkıyorum.geri dönüşteki bastıklarımızda aracım iyice ısınmıstı kafa göz gittik ancak a7 arabaysa bizim ki ne arkadaş.
Aynaya baktıgımda kafa yukarda deli gibi geliyor arkadan :) dizel olmasına ragmen sesi duymanız gerekiyor :)
Ömer maşallah kardeşim aracına :)
Rocco'ya güveniyorduk zaten tebrikler :)
ben 200 220 gibi a7 yakalar diyordum ama 240 250 de yanına gelıyorsa rocco baya iyi yuruyormus masallah
A7 demekki a6 dan yavas masallah araclara ozellikle roccoya
Neden öyle bi kanıya vardın :) ?
en pahalı zamanından erik :D
Cunku ben jcw ile denedim jcw ninde zamaninda ibiza cupra ile videolari var https://m.youtube.com/watch?v=5WasL_mS8xs# , tek denemede az farkla ben aldim diger denemede az farkla jcw onume gecti 220-230 gibi yakalayacakken biraktik yol musait degil ki, a6 da komple izolasyon arti full depo vardi ve yazilim yoktu.Ben arkadasin a6 siyla denedigimde beni geciyordu izolasyon sebebiyle. O zamandan bu zamana tsi lar hizlandi ancak kuk cupra iyi giden bi cupraydi . Sizin rocco sanirim 12-13 sn yuruyor masallah, suan a6 245 yazilimli 15 lerde
Roccoya bravo gercekten iyi gitmis...