Cunku ben jcw ile denedim jcw ninde zamaninda ibiza cupra ile videolari var https://m.youtube.com/watch?v=5WasL_mS8xs# , tek denemede az farkla ben aldim diger denemede az farkla jcw onume gecti 220-230 gibi yakalayacakken biraktik yol musait degil ki, a6 da komple izolasyon arti full depo vardi ve yazilim yoktu.Ben arkadasin a6 siyla denedigimde beni geciyordu izolasyon sebebiyle. O zamandan bu zamana tsi lar hizlandi ancak kuk cupra iyi giden bi cupraydi . Sizin rocco sanirim 12-13 sn yuruyor masallah, suan a6 245 yazilimli 15 lerde
Roccoya bravo gercekten iyi gitmis...
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
Tebrikler, a7 nin 320 lik olduğuna emin miyiz? Yada eski VW motorlu 245 lik mi?
arkadaşlar ben semihin arabasını çok çok iyi biliyorum 245 lik a6 nında ne kadar gidebileceğini biliyorum neden derseniz 2.7t quattro a6 sahibiydim ondan önce de megane varken Semihin rocco ile bayaa eğlenmiştik. Benim a6 da egzoz intercooler yazılım varken bile semihin rocconun yanına yaklaşamazdı. A6 yı A5 3.0tdi ile de denedim yanımda tutunamadı bile. O nedenle Semih 245lik ile denerse araya vilayet falan sokar. Bilmediğiniz arabalar hakkında ben şunla denedim bununla denedim şeklinde komik yorumlar yapmayın semihin roccosunu bilmiyorsunuz. Kpro lu type r ile yürüyor o araba.
IN BOOST WE TRUST
Saol alper abi açıklaman için
Kadran dbn vs yayınlamak istemiyorum.zaten bu halde denicek araba bulamıyorum öle bişeye gerek yok.
Hala inanasın yoksa gel a7 yide alalım benim arabada bi 3lü yaprıza7 ninde nasıl gittiginide görürsün canlı canlı
![]()
Dr.Ecu
Semih bi Uludağ kebap ısmarla bende deniyim çok merak ediyorum nasıl gidiyorsun benimle![]()
Ben inanmıyorum arabana 2.0tfsi senin araban. TUV'den belge al.
e60 5.35dizel varsa çevrenizde, (zor bulunan araçtır)
A7 ile deneyin![]()
Çok keyifli olur ama 200 civarına kadar 35 önde olur tahmin ediyorum.. (Hafif)
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
sadece verilere 4 işlem yapmakla olmuyor sonuç belirlemek, ki nitekim A7 bence güzel yürüdü semihin dibinden ayrılmadı Rocco yü geçmesi için A7nin 350 bg civarı olması lazım üç aşağı 5 yukarı. Stok halde o cüsseye göre es roccoya çok iyi tutundu bence.
Senin aracın A7 den daha hızlıysa kağıt üzerinde bekleriz çay içmeye![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)