Dün saat 4 de kadar araç bakındım. Kafam daha da karıştı desem yalan olmaz sanırım . Görünüşü güzel olsun demeye bile başladım çünkü bu paraya hem hızlı hemde prestijli bir araç almak epey zor görünüyor. yinede sizlere çıkardığım listeyi paylaşmak isterim belki benim gibi düşünen arkadaşlar vardır hem onlara da yardımcı olmuş olurum.
peugeot 307 2.0 cc ( 150 hp cabrio modern görünümlü yüksek yakıt tüketimi var 12 litre lpg ile bu problem çözülebilir)
peugeot 206 GTİ (sunroof seçeneği ve fiyatının uygun olması rc ye göre 1 tık önde bu şekilde )
peugeot 206 rc ( şık iç tasarım ve yüksek motor gücüyle daha klas ve özel bir otomobil)
citroen c4 VTS ( geniş iç hacim yüksek motor gücü ve yol tutuşu ile ön planda fakat piyasada tutulmayan ve fiyatı abartılı yüksek bir araç tipini de hiç sevmedim)
renault magene rs ( 2. nesil kasaya sahip araba modern görünüme çok yakın kuvvetli bir motor gücü var )
volvo s40 ( 2. nesil s40 yeterli bir güce sahip markanın gücü ve daha önceki volvo tecrubem bu aracı düşündürüyor)
Mini cooper ve cooper s ( okuduğum kadarı ile ok her iki araç ok gibi giden güzel araçlar 11-12lt civarı yakıt tüketimi var lpg ye uyumlu)
A3 2.0 tfsi s line ( 33 bin tl ye kaçırdım belki yine 1 tane düşer umudu ile beklediğim araç piyasada şaka gibi ama 50 bine kadar çıkıyor)
opel corsa 1.3cdti sport ( cam tavanı düşük yakıt tüketimi ve kasasına göre olan seri performansı insanı düşündürüyor)
peugeot 207 thp gt rc ( bence benzinde binecek arkadaşlar için biçilmiş kaftan söyleyecek söz bulamıyorum

)
son seçenek çaresiz bir şekilde güzel olsun yavaş gitsin en sağ şeridin kralı olsun