2016'ya kadar highline arac yok passatta haberiniz olsun.
volkswagen dsgye çok bindiriyor, manuelse passat düşünebilirsiniz belki ama superb her türlü ucuz gelceği kesin
Passat eski kasaya göre 4cm kısaltıldı ama super b de şimdiki haline göre hem aks hem boy mesafesinde büyümüş. Bu demek oluyorki zaten güncel kasalarda büyük olan Skoda iyice büyümüş. Google da gerçek boyları bulamadım. Büyük herzaman iyidir felsefesi ile beklemeye devam
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Önceki kasa ile aynı uzunlukta mevcut passat ve aks mesafesi de 7 cm daha fazla, genişlikte de 1 cm daha geniş...
Superb ölçüleri aşağıdaki şekilde abi. Buradaki linkden de detaylı bilgisine ulaşabilirsin.
![]()
Yeni süperB de güncel süperB de çok ama çok güzel, içi ferah, malzeme kalitesi bence tatminkar, fiyatı da faiş değil, gözümde tek eksisi marka imajı... ama böyle giderse bunu da pozitife dönüştürecekler gibi hissediyorum.
160bin tl sıfır da olsa yeni passat için bence çok fazla. illa yeni passat alacaksam, 100bine düzünü alırdım ben olsam![]()
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
Eskisinde suspansıyon konforu biraz zayıfti, yenisinde nasıl olucak passattan zayıf yönleri var bakalım yenisi nasıl testler çıkmadan yorum yapmak zor
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
Yeni passat gerçekten çok başarılı laf söyleyen çarpılır
Lakin fiyatlandırması biraz premium araçlara yakın olduğu için insan acabaya düşüyor
Ama passatın highline versiyonundaki donanım seviyesi gayet yeterli en çok cam tava alıp bırakmak lazım eklenecek opsiyonlar biraz passat için uç opsiyonlar
(hayalet ekran 8.5" ekran 19" jant bla bla )
Highline da elektrikli koltuklar xenon ( led far ) vb gibi gayet yeterli donanımlar var
şimdi ölçü kıyası yaptım. 10 cm daha uzun 4 cm daha geniş süper b. Yani bu baya fark var demek oluyor.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
super b passat long dur zaten. ... super b on numara.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Superb kesinlikle daha mantıklı duruyor
Muhtemelen Skoda fiyat olarak vw'den daha ucuz olduğu için herkes superb önde demiştir. Yazılanları okumadım ama sağa sola koşturacak şirket aracı için 160.000 çok fazla değil mi ? Birde sizin işiniz müşterilerinize lüx araçla gitmeyi vs gerektirmiyordur sanırım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)