Makyajlı a serisi çok farklı birşey olmayacak o yüzden şuanki "makyajsız" kasa alınabilir
107bin tl çok iyi fiyat hangi bayi ?
Teklif formunun fotosu varmı belki bende düşünebilirim
Valla a serisi yerine volvo daha mantıklı ama ben volvods almayıp dolu bı a3 ve 1 serisi secerdım
Elleme Sekelesin...
Tabiki üzerine söylenecek çok söz var ama çoğunu arkadaşlar söylemiş. Açık konuşmak gerekirse bence Mercedes E serisinden başlar. Volvodan yana benimde oyum.
A ve b kullandim..a cdi nin turbosu baya gec doluyor..7 vites olmasi iyi moyor kasaya yetmiyor..ici cok dar ..yolcu ayaklari torpidoya deyiyor.yol tutus cok iyi.tamam sık ama mercedes degil yorumuna katiliyorum..arac cok tok..6 kisi 17 jantlarla cukurlarda bile cok rahat..b 180 1.6 turbo motor seriligi yeterli ama cukurlarda acayip esniyor.mher yerden catur citir sesler geliyor..nasil mercedes dememek elde degil...parasini hak etmeyen arac diyorum..volvoyu bir test etmeni oneririm
AFR si fakir e ceken adam.....
Can skici nokta volvo test araci ne yazik ki r modeli yok. Ankara da satilan 2. El birinden durumu izah edip yardim talep edicem en olmadi. Gorunum ya da pretijli duruyor diye a almak istemiyorum acikcasi volvo dan da 2. El durumu nedeni ile endiselerim var. 1.16 dizel m paket rakami aldim gun icinde 126 bin denildi. Estoril mavi ve komple m dolu arac icin. Birde a3 sportback rakami alacagim s line paket olarak. İsin sonu oyle gelecek sanirim... Herkese tesekkurler yorumlar icin...
Bu sinifta A3 ile 116d cok cok iyiler
Kesinlikle ilk tercih olmalilar ozellikle A3
Ben a cdi ile v40 a kesinlikle yonelmezdim bu 2 arac varken..
okadar para verip o emanet ötesi ekrana ve o sallasan carpan taksi-sirket vs.nin yegane aracı sembol dizeldende cıkan aynı sese sahip a serisine sahip olmak istemem. ki hadi bu senin umrunda olmayadabilir ama volvo kesinlikle daha tok kaliteli ve geniş duruyor, kadranı grafikleri detayları falan a serisinden çok çok iyi volvoda. a3 yada 1'ide katarsan belki tercihin degisebilir ama bu ikisi arasında volvo mantıklı tercih
1881 - 193∞
1.16 dizel m paket dedigim gibi 126 bin, ayrica bmw begensem de ic mekan darligini cok iyi biliyorum cok rahat seyahat edebilecegim bi arac degil. Audi konusunda haklisiniz rakam alacagim bugun zaten...
Satarken yaşayacağınız değer kaybını da göz önünde bulundurun bence.
A serisi ile 1 serisi arasında kalsam düşünürdüm de bu iki araç varken V40'ı da düşünmezdim.
Direk a3 derim bu segmentte, her bakımdan çok iyi iç mekanın sadeliği göze batmazsa..
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
2 ay falan cla 180 cdi kullandim , yakit olarak gayet iyi gidisini bilmiyorum cunku gaza bastigimda hic gitmediama bunlara alternatif olarak olarak oncelik yakit ise tercih edilebilir . Tahminim a serisinin ic mekani da 1 serisinden daha dardir
Doğuş iç/dış S LINE modeline 145,500 rakam verdi, Sedan olursa da 138,000 rakamı verildi. Standart bir dizel A3 ise 119,000 TL. ne katlanır ayna, ne led farlar xenonlar ne cam tavan ne de adaptif var mevcut. Standart araç rakamı. Mercedes full olarak 112,000 TL satılıyor. Bilmem tercihler ne olur...
Naptiniz gidin pazarlik yapin audi ile 20-25 binlira iniyorlar fiyattan.Yoksa liste fiyati zaten ortada onun icin fiyat almaya gerek yok.Daha gecen a3 sedan+camtavan+bixenon 108.000liraya bitiyordu...
Sunuda izlemenizi oneririm(mercedes icin ozellikle )
http://youtu.be/WTzdd_9fzQA
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
merhaba,
tesadüfün kralı olsa bukadr olur, şahsen eşime CLA 180 cdi aldım, kendi şahsi arabamda şu an için Volvo S60 d2 powershift.
ikisininde kendine göre iyi kendine göre kötü yönleri var ama açık konuşmak gerekirse Volvo satmak gerçekten kolay değil, ha temiz kullanırsan çok km yapmazsan bir alfa yada lancia satmak kadar zor değil ama bir ford focus yada Toyota corrolla değil (hele yeni reklamına bayolıyorum alıyorum satıyorum)
fakat gel görki bir makine mühendisi olarak, 14 yıllık Volvo ve komatsu çalışanı olarak ve tam bir araba hastası olarak sana diyebilirimki Volvo neredeyse her ama istisnasız her anlamda daha araba .
önceki şahsi aracım (daha yeni sattım) 320D di yeni kasa 2013 ve 30binde ve sana şukadar söylim uzun yolda S60 her anlamda daha başarılı geldi, ne yoruyor, ne tedirginlik yaratıyor, bilmem en azından bana göre çok daha başarılıydı ve bendekinin yüksek km olmasına rağmen bmwyi sattım s60ı bıraktım.
cla 180cdi bence 10 üzerinden 6lık bir araba ve açıkçası o ince yanak lastik, büyük jantla A180 cdi dahada beterdir arabada gram konfor ,gram kalite yok araba takoz gibi geldi bana.
yıllar önce bir süre Koni amortisör,eibach helezonlu, 18 jantlı golf R32 ye sahiptim kanadada o bile bu rahatsızda olsa tak tuk ses yapmıyordu cla bildiğin o Mercedes hissi vermiyor be hocam![]()
bu arada Volvo'ya içindeki motor Ford,Citroen , Peugeot motor diyen arkadaşa cevap olarak muhaleft olmak değil sadece düzeltmek amaçlı yazıyorum doğrudur aynı motor ama hayır değildirde
motorun temeli psa motoru aynı motor ama içindeki birçok ekipman farklı ve sorun teşkil etme olasılığı bile olan herşey önlem alınmış özetle biraz modifye edilmiş bir araç.
şöyle diyim size, bugün dsg şanzımanlar, ford powershiftler, Renault edcler, BMW getragların çoğunda arıza var yok megatronik yok şu yok bu ama sürekli arıza veriyorlar ve maliyetleri çok yüksek.
Volvo aynı şanzımanı 2011 de alarak getraga özel imal ettirip içindeki kuru tip şanzımanı yağlı sisteme geçirdi daha kullanıp tecrübe bile etmeden hatta bakadabilirsiniz araba bile s60 D2 wet clutch powershift olarak geçiyor birçok yerde.
Volkswagen gibi bir firmanın bu volvonun daha kullanmadan düzeltirdiği hatayı anlaması 6-7 yılını aldı ve VW daha yeni 2012 sonunda dsgleri yağlı sisteme çevirdi.
özetle emin olun sağlamlık anlamında Volvo vardır bide diğerleri vardır ve o diğerleri volvoya yakın bile değiller
şunu biliyormusunuz? dünyadaki tüm markaları birleştirin, hepsinin kaza testleri için harcadoğı bütçeyi birleştirin birtek volvonun tek başına harcadığı kaza testi maliyetine denk gelmiyor.
bu gerçkenten gurur verici bir nokta arabada oturdunmu evet ya bu sağlam dedirtiyor.
adamlar arabanın kaputunu bile tek parça ama 3 ayrı metal eğilimine ve kalınlığına sahip bir tasarımla yapmışlar, çarpma anında en önünü yumuşak ve darbeyi emiyor,kendi burkukluyor,ortası biraz daha sert ve biraz daha yavaşlatıyor, en kabine yakın kısmı kaya ve kabine yansıtmıyor darbeyi.
bu sizin içinde yaya içinde tasarlanmış son derece pahalı ama adamların ne derece önem verdiğini gösteren bir nokta daha. emin olun Volvo başkadır dostlar bunu Volvo çalışanı olduğum için söylemiyorum ben zaten Volvo iş makinasındayım otomotiv ile yakından uzaktan alakamız yok ama grup bünyesinde öğrendiklerimden size net diyebilirimki Volvo= pişman olmasınız ve hayatda kalırsınız.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)