Leon'un alacağı belli,keşke Golf'ün 180Hp lik 6 ileri versiyonu ile deneme şansınız olsaydı. Daha zevkli olurdu![]()
Leon'un alacağı belli,keşke Golf'ün 180Hp lik 6 ileri versiyonu ile deneme şansınız olsaydı. Daha zevkli olurdu![]()
bence pilotaja bakar..
Böle iddalı konuştuğuna göre denedin.Ben eski bir top sport kullanıcısı olarak leonun alacanı düşünüyorum.Ama dersen sadece hız önemli değil genel olarak hangisi dersen gene leon dicem çünki bende şu an sıfır cupra olsada eski kasanın işçiliği çok daha iyi yeni kasaya oranla.Vites aralığıda bahsedildiği gibi uzun değil.
Denedim tabiki.. Leonun gücü yüksek olsa da, 1. viteste 75 2. viteste 125 3. viteste 190 km /s gibi hızlar yapıyor ve bu da cok uzun oranlı bir şanzuman demek. Buna karşılık Golfte 150 hp ye gore cok guzel ayarlanmış bir sanzuman mevcut ve sırf sanzumanından dolayı daha rahat ve güzel bir gidişi var.. Yoksa motor olarak Leon tabiki daha iyi![]()
bu bahsettıgın vıtes oranları bence 5 ılerı 150hp lık 1.8t ye aıt.muhtemelen de upgrade edılmıs yazılımlı bır 1.8t yanı lımıtoru 7300-7500dd olan bı makına.6 ılerı bır vıtes kutusunun bu oranlara sahıp olması bence cok cok zor "stock 1.8t makınada".
hıc 180lıkle tecrubem olmadı ama 1.8t ıle 4.5-5 senedır ha$ır ne$ır oldum.ee dolayısıylada sureklı hep bısılerı ara$tırdım.ama ne yalan soylıyeyım ,vag dakı 6 ılerı $anzumanın vıtes oranlarını hıc arastırmadım.
Nediyosun yaw 3.vites 190 mııAbi o nasıl leonmuş öle yaw.TS 9060 top sport benimdi adana kaana sattım.Şimdi dikkatli oku kardeşim burayı,o arabanın vites aralıkları inanılmaz uzun diğer top sportlara göre yani öle böle değil o bile 3. vites 175-180 kaldıkı diğer top sportlarla inanılmaz fark var arasında.150 hp lik golf le 180 hplik top sport karşılaşmasında kesin golf demen için 2 büyük rakı içmen lazım
Denediğini sölemişsin leon emin ol basmamıştır arkadaşım.Öle inanılmaz bir fark olmaz tabi ama leon hertürlü denemede alır.
Nolur gel bana yaptır arabanıhehehehehe
Kerkesin tecrübesi kendine... Sen 1 araba üzerinde tecrube aysamıs olabilirsin, ben aynı arabalardan defalarca yaptım..
neyse seni ikna etme ihtiyacı hissetmiyorum
heheheh
Cupra gecsin golfu senin eşşegin kancık olsun ahahahahaha
Biraz daha düzeyli yazarsan seviniriz uzman kardeş..
benbu araclarin hicbirine binmedim
ama bende top sportun sanz. oranlarinin uzun old.gunu duymustum ne kdr dogru bilmiyorum , bu kars. hangisi alir deseniz hic binmedim yine diorum topsport drm duz hesap ama tabi denemeden olmazki ztn denedik topsport alior denmis.
konusmalardada biras duzeyde kalsak iyi olur die dusunuorum abilerim . . .
benım kendı a3umde 7300 lımıtorle 1de 73-75 arası,2de 122-125 arası,3tede max 180 cıvarı gorebılmıstım denememde.aynı sekılde 4 ve 5te bunlar kadar uzun.bana gore 5 ılerı ıcın bıle gayet uzun oranlar bunlar.senın kullandıgın 6 ılerı makınada bıle bu oranlar varsa 6. vıtes hakkaten baya baya gıder top speed olarak arac cevırebılseayrıca aracın 6 ılerı olmasının hıc bı anlamı yok bence bu oranlarla.tamamen gereksız bı $anzımanmı$ o.haa arac 400hp stock gelen bı arac olsa eyw dıcem.
Şöyle söyliyim, ahsettigim oranlar yuzunden o aracın gidişi ne yazıkki baltalanıyor. senin aracındaki şanzuman bile olsa o arabanın gidişi inanılma derecede güzelleşecek. orjinal oranlarda aracın 300 +hp güçlerin altında keyif vermedigi ve performansı tam veremdigini de bahsettigin gbi bizde dusunuyordukZaten sonrasında araca GT30R takılarak daha farklı uygulamalar yapıldı ve bu da o şanzumanla yürümenin tek yolu denileblrdi
![]()
hiç bir 1.8t 3. viteste 190 km gormuyor. aldanma her gordugune duyduguna. kadranda goruyorsundur en fazla o suratleri.
hangi 1.8t ymis o 30r takılan?
Ya imkanı varmı 3. viteste 190 görmesine.Bi yere inin artık.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)