bmw yi bi türlü sevemedim ya bu 8.50 olsa bile , merso sl![]()
SL500
850CI
8.50 tek seçim
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
İkisi de cok özel otomobiller, 850 biraz daha agır basıyor tabiki...
Ama almayı düsününce SL500 daha mantıklı, cok daha temizi düzgünü bulunabilir.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Keşke alabilicek olsamda bi 8.50 bulup alsam...Yok böyle bi tasarım böyle bi güzellik
8.50 tabikide![]()
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
Görsel olarak 8 serisi daha güzel duruyor. Sl500 v8 diye hatırlıyorum bu araçların seslerini duymadım ama genelde v8 sesi daha hoş geliyor bana.
http://img17.imageshack.us/img17/2066/tipoctbr.jpg
__________İŞTE SAPIK MANİSALI!__________
Mercedesten nefret ederken tam dönüp mercedes fanatiği oldum 1 sene içindede fırsatını bulduğum her kasa mercedesi kullandım.SL500te bunlardan biriydi ve kesinlikle SL500 diyorum.Performans olarak heryönden.200den sonra hiçbir bmw de o stabilite yoktur emınım![]()
bnde kullanmadım ama kullanmadan kesin konusma bence ki otarz bi aracın 200 ü hisstirceni sanmam
1881 - 193∞
Yurtdışında bir tanıdıgım 840CI'lar hakkında genel bilgi sordu bende daha önce açtığım konuyu hatırladım tekrar konu kirliliği olmasın burdan sorayım..40CI'lar nasıldır?![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
8 serisi gördüğümde bile heyecanlanıyorum, tabiiki 8
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
şu fotolara baktıkça SL den başka bişey diyemiyorum
SATILMIŞTIR
SL tabiki, başını ağrıtmaz konfor tartışılmaz, ses istiyosan 500 ün seside muhteşem adam gibi yapılırsa
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)