Vw scirocco 122/125hp olanlarda dsg üretmiyor tiguanda aynısı illa twincharger 150lik olması lazım
Printable View
Satış rakamlarından araç alma mevzusu bana göre de çok saçma.
O zaman linea, fluence falan müthiş otomobiller...
Satış rakamlarına göre araç alımının bence de çok alakası yok. Öyle olsaydı eğer A3 ve 1 serisinin Golf'ü 3'e katlaması lazımdı. GOLF'e herkes pahalı diyor fakat 2015'te en yakın rakibi ASTRA'nın iki katından fazla araç satmış. Diğer rakiplerinin saymıyorum bile. JETTA son aylarda Dizelsiz olmasına rağmen yine üst sıralarda kafa kafaya satmış(Pahalı olmasına rağmen). PASSAT'ı da hiç saymıyorum zaten çok acımasız davranmış 2015'te. Bence yine 1.6 TDI TİGUAN gelirse ki hatta güncel kasası bile rakiplerinden kaliteli duruyor kesinlikle ambargo koyar segmentine. Yanlış anlaşılmasın VW fanı veya onlarca VW'si olan biri falan değilim. Hatta en az VW araca sahip olanlardanımdır :) Ama gerçekleri de görmek gerek. TR'de seviliyor VW.
Quashqai aldık yeni 0km. Henüz 2 ay oldu.Motor ve yakıt tüketimi olarak şahane bir araç ancak aşırı derece kronik elektronik sistem arızası hatası var. 2700 km'de araç 9 kere sistem arızası verdi 1 kere yakıt pompası değişti. Bakalım sırada ne var. Şanzuman ve start stop' ta da sıkıntı var gibi ama beklemedeyiz.
Bu arada qq için konusuyorum; hiç bir aracının paspası tırnaklarına oturmuyor, fabrika çıkışından bu şekildeymiş.
Az evel telefon geldi yaptığımız şikayet sonuçlanmış. 2 Takım yeniden tasarlanmış paspas takımı gönderiyorlar adımıza. Böyle de garip bir araç işte qq.
Dur daha yeni başlıyosun olabilecek muhtemel hatalar bizim ceed forumunda birisinin basına gelenler :)
arkadaşımın babasının xtrailinde var start stop falan sacmalaı bişeyler oldu, oda illallah etti servise cemkirmesi sonucunda 3-4bin tl mazot ve 4 bakım yada 60 bine kadardı galiba ücretsiz verdilerAlıntı:
Hangi birini saysam ki
- Sıfır araçta direksiyon açısı ciddi derecede yamuk geldi, 7-8 rot ayarından ve açı sensörlerinin resetlenmesinden sonra düzeldi (Bir çok kullanıcıda aynı sorun çıktı, 2015 modellerde de çıkmaya devam ediyor).
- Sıfır araçta motor kaputu veya bagaj kapağının çizgileri kasa ile uyumsuzdu, düzgün hizalanarak sabitlenmemişti, düzelttirmedim (bir çok kullanıcıda aynı sorun mevcut).
- Aracın elektronik anahtarı muhtelif zamanlarda araç tarafından tanınmadığı için ne kapılar açılıyordu nede açılsa da motor çalışıyordu.
- Ekonomi için olan Stop/Start sistemi ara ara arıza ışığı yakıyordu (Birden çok kullanıcıda mevcut, ellettirmedim).
- Aracın lastikleri taban yapmış olarak geldi, otobanda 120-150 arası aracı zıplatıyordu; genel merkez 3 ay süründürdükten sonra değiştirdi.
- Aracın kasa rijitliği diye birşey yok, sert virajlarda Kia Sportage nasıl beton gibi tepkler veriyorsa Nissan Qashqai'de bir o kadar rijit olmadığını kasadan gelen gıvırtılardan hissettiriyordu. Hatta buyrun yabancı basın testlerinde de aynı sorun çıkmış (Özellikle 8. dakikadan sonrasını izleyin): [ön sayfadaki askıda kalma videosundan bahsediyor koymadım bidaha linki]
- Aracın altında neredeyse sıfır yalıtım kullanıldığı için en ufak su birikintisini bile aracın içinden faşır foşur duyuyorsunuz (Birçok kullanıcıda mevcut).
- Aracın arka süspansiyon sisteminde sırf ucuz diye Kartal-Şahin-Doğan döneminden kalma torsiyon çubuklu sistem kullanıldığı için virajlarda çok erken tedirgin etmeye başlayıp araç kopuyor.
- Aracın içinde 2003 model Megane aracımdaki ile birebir aynı iç aydınlatma ve silecek kolları kullanılması, kapılardaki cam düğmelerine ışık bile konulmaması aracın kalitesini ciddi anlamda sorgulattı.
- Aracın iç mekanında bir değil birden çok yerden tıkırtı sesleri geliyor, servis bir kısmını kesebildi (Birçok kullanıcıda aynı ses sorunları mevcut.)
- Daha da uzar gider bu liste...
Özetle Renault firması Nissan'ı aldıktan sonra resmen güzelim japon markanın içine etmiş; sorun çıkarma potansiyelinde VW ile kafa kafaya yarışır. Ve ben daha fazla dayanamadığım için sattım kurtuldum.
Satış rakamına bakılarak araç tabiki alınmaz....
Ama çok satan piyasada çok görünür ve göz ile görünen araçlar ile alıcılar arasında daha kolay albeni duygusu oluşur.
Mesela kaç kişi (istisnalar kaideyi bozmaz) Jaguar almaya kalkıyor...
Oysaki fiyatı 5 serisi BMW seviyelerinde....Ve daha karizmatik....
Alınan her araç eninde sonunda satılacağına göre insanların çoğu satarken de kolay ve yüksek değere elinden çıkarabileceği araca daha sıcak olur...
Passat , Jetta, Golf hem iyi araç olmaları hemde kolay satılabildikleri için görece pahalı olmalarına rağmen çok satıyorlar....
Filolarda kolay nakde dönecekleri araçları talep edince satışlar doğal olarak geliyor....
Tiguan'da doğru seçenek 1.4 TSI ACT 150hp DSG olacağını düşünüyorum tabi gelirse :)
Neyse herkes kendi bütçesi ve zevkine göre araç alabilir inşaallah diyelim....
Yeni tiguan tabi ki
http://tiguan.volkswagen.com/de/de/h...tion=exterieur
Daha Turbo gelecek ardından :D Bizim arkadaşta vardı takasa verirken aracı bayiye Turbo değiştimi diye sormuştu direkt. Hayır deyince bakmışlardı. Bir ses vardı duyulan o geliyordu dedi evet diyince, baktılar ekpertizde değişecek dediler ve 1.000 TL daha kırmışlardı fiyatta :) Kronik diyorlardı ne kadar doğru bilemiyoruz. Araç daha 39.000 KM'deydi.
Hatalı üretilmiş bir araç olabilir.Aynı hatadan 3 kez arıza yaparsa aracı değiştirmek zorundalar garantideki aracı...
Servisten her arızada yazılı belge almayı ihmal etme...
Nissan QQ deki start stop yakıt tüketimine yönelik değil karbon salınımına yönelik olduğundan farklı çalışmakta :)
Hiç araştırmadan gaza gelip aldık, görüntüsü çok hoş diye. Kullanılmıyor da araç gerçi doğru düzgün servise gitmekten. Böyle giderse satıp X1' e döneceğiz gibi.
Yeni paspaslardan aldik qashqai logolu ve kilitleniyor pedallarin altina kacmiyor.
Aracin elektirik sisteminde hata yok aku yuke gore yetersiz bi buyuk amper aku ile degisince bir sorun olmuyor.
Rolanti problemi ise sigorta kutusunun alt katindaki beyaz sigorta sokulup hava ile kurutulduktan sonra dalgalanma olmuyor.
Servislerin bilgisi yetersiz ise musteri sorun her markada yasar urunun sorunlu oldugunu gostermez.
Egitim sart :)