User Tag List

Sayfa 2/8 İlkİlk 1234 ... SonSon
147 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Araç Tavsiyesi - İlk Araba

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ilk araban olucaksa brz guzel bence yada jcw bakabilirsin (aile acisindan daha ikna edici olur). Evo subaruya direk dalma yarin birgun sikinti cikarsa sanayide kaybettigin vakitlere uzulursun universitede tts de yine yanlis anlama ama 18 li yaslarda biraz tehlikeli olabilir. Sonucta altinda daglam bir guc olucak yada hic kasinti tutmasin bmw 2 veya 3 serisi alip gec

ER2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    JCW de olabilir M paket 1 de olur , rx-8 düşünüyosan s2000 - Yeni mx-5 lerede bak derim..
    ERTUĞRUL ÇİÇEK - JAPAN - JAPANESE LOVERS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dizel coupe bmw bu isin mantiklisi hem aileyi kandirir hem keyifli olur hem tribune oynar

1-2 seneye daha hardcore bisi alirsin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    + 3 kurusa dunyanin yolunu gidersin benzine para vermek bu memlekette buyuk problem

Grimlord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3.20d coupe gayet iyi bir seçenek gibi.hem diğerlerine kıyasla az da yakar,hem karizmatik hemde gayet performanslı sayılır.

Babam bana ilk araba alacağı zaman 207de karar kılmıştık.Bayiye gittik,ben hemen RCleri GTleri falan inceliyorum,diyorum vay anasını koltuklara bak,cam tavan da var falan.
    Sonra babam gel bizim alacağımız burada oğlum dedi.Meğer bizim oğlan tam bir kaplumbağa olan 1.4 hdi imiş.(68 hp,1200 kg)
    Yani diyeceğim o ki ilk araba için çok aşırı hızlı bişey almak pek uygun değil gibi,gençlikte insanın bi günü bi gününü tutmuyor..

Caner B. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence ilk tercihin jcw olsun.

Rs6 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yilmazcatalbas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Parasını fazla verdiğinde her aracın temizi var RX-8 yerine BMW tercih edebilirsin daha sorunsuzdur.
    RX-8 daha cazip geliyor sanki

Alıntı braga26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Rx8 bence tehlikeli bir araç ustası az heleki bilecikte iseniz yoktur orada eskişehirde bile doğru dürüst motor ustası yok wankel durumundan dolayı bence sıkıntılı ülkemizde zaten motor indirmeyen araç yok neredeyse ve maliyeti 20 bini buluyor bildiğim kadarı ile
    Aracı İzmir'de süreceğim orada bulabilirim sanırım ustasını ancak dediğiniz genel olarak sıkıntılı oldugunu duydum icin biraz aklımda soru işareti var.

Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Wankel.temizi.omurluktur.

Motor comp.testi ile sağlıklı servis bakimlisi olursa herhangi bir sıkıntı yaratmaz.

Eski rx 8kullanicisi olarak yaziyorum
    Alıntı enes28 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dsc aracı güzel tutuyor ufak aksiyonlar yaşanabilir
    Motor konusunda temizini bulursan sorun çıkaracağını sanmıyorum.
    Biz 65 binde almıştık, yetkili servisinde motor kompresyon testinde sıfıra yakın çıkmıştı. Yani presnsiplerine uygun kullanılmış bulmak önemli.
    Bizde de hiç bir sıkıntı çıkarmadı.
    O zaman temiz RX-8 icin şimdiden araştırmaya başlayım

Ancak hala GT-86/BRZ veya 3.20d aklimi kurcalamıyor degil

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Makyajli rx8 yıkım olur ama yakıt da intihar olur.

Km de 1,50 tl civarı yanlamali devirli haberin olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bilecik'te sürsem benzin pek sıkıntı degilde İzmir'de olabilir
    Peki simdi GT86/BRZ, RX8 ile 3.20d'yi genel olarak karşılaştırsam neleri avantaj neleri dezavantaj olur ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Rs6 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bilecik'te sürsem benzin pek sıkıntı degilde İzmir'de olabilir
    Peki simdi GT86/BRZ, RX8 ile 3.20d'yi genel olarak karşılaştırsam neleri avantaj neleri dezavantaj olur ?
    320d güzel seçim olur ama etrafta bolca var

Brz kesinlikle nokta atışı olur,bizim sitede var bitane mavi renk egzozlu her gördüğümde sesini duyduğumda içim gidiyo.Ben kesinlikle Brz diyorum.

Bir alternatif daha söyliyim bunuda düşün.Yeni scirocco,(egzoz vs yapmayacaksan) kimse apaçi demez. Ben 2-3 ay kullandım çok memnun kaldım tsi 160 ın yakıtı dikkat ettiğin sürece çok üzmez,bone stock bineceksen apaçi damgasıda yemessin,yeni kasası ortalıkta fazlada yok.

Şimdiden hayırlı olsun

alihan11 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dostm rx8 bende vardı ilk defa alıcaksan alma deli yanlar git 316i fln al dip gaz bassanda düzgün yanlamaz zaten suda atar bayaa alısırsın benden demedi ilk kullanıcı arabası değil rx8

ZX-636R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeşim gelecek turbo da bu yüzden sana tavsiyem 1.4 yada 1.6 turbo olan 3 kapı araçlardan birini seç. yaşın daha genç tecrübe ettikçe daha iyilerine doğru ilerlersin. Hem bu seni daha çok mutlu eder. Marka takıntın asla olmasın.

Alıntı Rs6 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Rocco, GTS başta olmak uzere cok hoşuma giden bir arac ama cok fazla var. birde guzel normal kullananların affına sığınarak söylüyorum: sürücü profili biraz apaciye kaçmaya başladı sanki .
    kendi yorumum değil ama geçen gün konuştum çok yakın bir kız arkadaşım bana aynı şeyi söyledi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gel ben sana benim e250yi vereyim amg jantla aradığını bulamazsan geri alırım hemde dizel bak

enes28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Makyajli rx8 yıkım olur ama yakıt da intihar olur.

Km de 1,50 tl civarı yanlamali devirli haberin olsun
    Abi sen baya hard kullanıyomuşun o zaman
    Biz karışık kullanımda 75-80 yakıyoduk

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Octavia RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    320d güzel seçim olur ama etrafta bolca var

Brz kesinlikle nokta atışı olur,bizim sitede var bitane mavi renk egzozlu her gördüğümde sesini duyduğumda içim gidiyo.Ben kesinlikle Brz diyorum.

Bir alternatif daha söyliyim bunuda düşün.Yeni scirocco,(egzoz vs yapmayacaksan) kimse apaçi demez. Ben 2-3 ay kullandım çok memnun kaldım tsi 160 ın yakıtı dikkat ettiğin sürece çok üzmez,bone stock bineceksen apaçi damgasıda yemessin,yeni kasası ortalıkta fazlada yok.

Şimdiden hayırlı olsun
    Teşekkürler öneri icin. Arkadan itiş heyecanını yasamak istiyorum hemde yavaş yavaş tecrübe ederek sürmek istiyorum. Ancak scirocco almak yerine Polo GTI tercih ederim sanırım, Rocco'ya karsi bi' antipatim var galiba

Alıntı alihan11 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dostm rx8 bende vardı ilk defa alıcaksan alma deli yanlar git 316i fln al dip gaz bassanda düzgün yanlamaz zaten suda atar bayaa alısırsın benden demedi ilk kullanıcı arabası değil rx8
    Anladimm. Bunu söylediğiniz cok iyi oldu. Listeden RX-8'i çıkarayım o zaman

Alıntı ZX-636R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeşim gelecek turbo da bu yüzden sana tavsiyem 1.4 yada 1.6 turbo olan 3 kapı araçlardan birini seç. yaşın daha genç tecrübe ettikçe daha iyilerine doğru ilerlersin. Hem bu seni daha çok mutlu eder. Marka takıntın asla olmasın.

kendi yorumum değil ama geçen gün konuştum çok yakın bir kız arkadaşım bana aynı şeyi söyledi.
    Benim kesinlikle bir marka takıntım yok. Tek derdim sürüsünden keyif alip, park ettiğimde ikinci kez aracıma baktığımda dogru arabayı sürdüğümü hissetmek
    Arkadaşınız iyi gözlem yapmiş bence. Çünkü başta Bilecik'te gördüklerim olsun, internette denk geldiğim (bu kısmın altini çiziyorum) cogu Rocco biraz dediğim gibi..

Alıntı MK8800 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gel ben sana benim e250yi vereyim amg jantla aradığını bulamazsan geri alırım hemde dizel bak
    E Coupe'ye ciddi anlamda bayılıyorum. Eski-yeni kasa fark etmeden ama onu daha sonrasi icin düşünüyordum hatta İzmir'de KaStyle'daki E-Coupe'yi gördükten sonra daha cok sevmeye başladım. Yinede teşekkürler teklif icin

DOA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    TTS ya da JCW derim, ama ilk aracin olcaksa JCW almani tavsiye ederim..
    doayen!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mobilden atladığım cevaplar olmuş.

Alıntı MCN21 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ilk araban olucaksa brz guzel bence yada jcw bakabilirsin (aile acisindan daha ikna edici olur). Evo subaruya direk dalma yarin birgun sikinti cikarsa sanayide kaybettigin vakitlere uzulursun universitede tts de yine yanlis anlama ama 18 li yaslarda biraz tehlikeli olabilir. Sonucta altinda daglam bir guc olucak yada hic kasinti tutmasin bmw 2 veya 3 serisi alip gec
    TTS'i yorumlar üzerine RX-8 ile birlikte listeden çıkardım. Impreza ile Evo'yu da şu anlık siliyorum. 3 serisi - BRZ / GT 86 - JCW arasındayım şu an. Teşekkürler

Alıntı ER2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    JCW de olabilir M paket 1 de olur , rx-8 düşünüyosan s2000 - Yeni mx-5 lerede bak derim..
    S2000 ile MX-5'i düşünmüştüm ancak özellikle S2000 için o fiyatı vermek o kadar gereksizki..
    Turuncu M paket 1 serisi denk gelirse hiç kaçırmam diye düşünüyorum.

Alıntı Grimlord Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3.20d coupe gayet iyi bir seçenek gibi.hem diğerlerine kıyasla az da yakar,hem karizmatik hemde gayet performanslı sayılır.

Babam bana ilk araba alacağı zaman 207de karar kılmıştık.Bayiye gittik,ben hemen RCleri GTleri falan inceliyorum,diyorum vay anasını koltuklara bak,cam tavan da var falan.
    Sonra babam gel bizim alacağımız burada oğlum dedi.Meğer bizim oğlan tam bir kaplumbağa olan 1.4 hdi imiş.(68 hp,1200 kg)
    Yani diyeceğim o ki ilk araba için çok aşırı hızlı bişey almak pek uygun değil gibi,gençlikte insanın bi günü bi gününü tutmuyor..
    Alıntı CTG Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dizel coupe bmw bu isin mantiklisi hem aileyi kandirir hem keyifli olur hem tribune oynar

1-2 seneye daha hardcore bisi alirsin
    Alıntı Caner B. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence ilk tercihin jcw olsun.
    Alıntı DOA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    TTS ya da JCW derim, ama ilk aracin olcaksa JCW almani tavsiye ederim..

Şimdi JCW çok hoş, çok güzel bir araç hele gümüş renkte bulabilirsem benim için süper olur.
    Ancak 3 serisi dediğiniz gibi çok mantıklı gelmeye başladı. Hele E93 kasa geniş farlarıyla birlikte süper duruyor. E92 ile birlikte kilometreleri sanki bana çok yüksek geliyor. Hatta E92 3.20d aramaya kalktığımda sahibinden'de bulamadım bile E90'ları bulabildim ama E92'yi bulamadım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2.20d hakkında ne düşünüyorsunuz ?
    E92/3 ile fiyatları yakın ve daha az kilometrede olması daha cazip geliyor.

Seven7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben bambaşka bir açıdan gireyim konuya.
    -İzmir'de üniversite okuyacaksın, üniversitenin ik senesinde araban olacak. Farklı bir memlekette olacaksın. Bir kere deli gibi gezmen lazım. O yüzden öncelik dizel olmalı bence.
    -Yanlış anlama yaşlarımız birbirine yakın olduğu için söylüyorum, rx-8 gibi bir araba bence bırak ilk araba olmayı ilk arkadan itiş bile araba olmamalı. Onu kontrol etmek için biraz daha pişmek gerekiyor. (İkinci arabamı kullanıyorum, yine de gözüm yemez benim.)
    -Üniversite 1, güzel güzel kurmuşsun arkadaşlıkları. Hadi bir yere gidelim dediler, aralarından en samimi olduğunu yada en güzel olanı mı alıp gideceksin iki kişilik arabayla? Direk sevgili mi kanka mı ikilemine düşürür Allah korusun. -Coupe arabadan bahsetmiyorum, iki kişilik arabadan bahsediyorum.-
    Allah daha çok versin, maddi açıdan problemin yok anlaşılan. Ama bu yine de alabileceğin en pahalı arabaya, en güçlü arabaya binmen gerektiği manasına gelmez, bulunduğun zaman içinde en kullanışlısını tercih etmeye bak.

Ben olsam ne mi yaparım? Alırım bir vti... :P
    Estoril blue bir m paket 3.20d alır, coupe yada cabrio orası sana kalmış, güzel bir egzoz yazılım yapar köpek gibi gezerim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)