User Tag List

Sayfa 8/8 İlkİlk ... 678
147 sonuçtan 134 ile 147 arası

Konu: Araç Tavsiyesi - İlk Araba

BerkinAKCAY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı d3n1s Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    218 coupe dediğin araba, 2 serisi değil mi? fiyatı da 108k TL değil mi? Sırf itiraz etmiş olmak için itiraz etmesen keşke...

İlle de manuel diyosan, ve arkadan itiş olsun dersen git BMW 1 al. Manuel seçeneği mevcut, benzinlisini de kullandım, yakıt tüketimi üzmez kesinlikle. Dizeli pek gittiğini hissettiren, öyle torkuyla koltuğa yapıştıran bi alet değil (116d otomatik için konuşuyorum)

116d ED manuel vites 94 bin lira liste fiyatı var. 110-120 aralığına baya bi opsiyonlu hali alınır, çiçek gibi de binilir. İlk araban olacak, unutma. Olabildiğince yüksek hacimli, fazla yakan arabadan kaç. Zaman ilerledikçe zaten senin isteklerin ve cebindeki para iyice netleşir, o zaman kafana göre bi araba alırsın. İlk arabanda bence fanteziye kaçma
    Bayadir girmemistim yeni gördüm cevabini. Sanirim benim yazdığımı iyi okumadın. Dizel diye belirttim ben 2.20d dedigin araba varsa 108 e hemen ben alayım bineyim. Itiraz etmek icin yazmıyorum. 108 bin lira bana biraz saçma geldi sadece bu. 2 serisi diye Mercedes B180 klasmanindanmi bahsediyosun anlamadim. Ama hala söylüyorum bahsettigim arac 2.20d coupe. Keske okuyarak cevap yazsaydin
    Only Flying is Better AKÇAY

Stance Works

d3n1s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BerkinAKCAY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bayadir girmemistim yeni gördüm cevabini. Sanirim benim yazdığımı iyi okumadın. Dizel diye belirttim ben 2.20d dedigin araba varsa 108 e hemen ben alayım bineyim. Itiraz etmek icin yazmıyorum. 108 bin lira bana biraz saçma geldi sadece bu. 2 serisi diye Mercedes B180 klasmanindanmi bahsediyosun anlamadim. Ama hala söylüyorum bahsettigim arac 2.20d coupe. Keske okuyarak cevap yazsaydin
    218 coupe yazmışım oraya. Bana okuyarak cevap yaz diyene kadar önce kendin bi okusaydın keşke. Coupe dediğim halde hala daha Mercedes B serisine benzeyenden mi bahsediyosun diye soruyosan önce çuvaldızı kendine batır, bana iğneyi zaten batırırsın kardeşim
    öyle işte.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    218 coupe yazmışım oraya. Bana okuyarak cevap yaz diyene kadar önce kendin bi okusaydın keşke. Coupe dediğim halde hala daha Mercedes B serisine benzeyenden mi bahsediyosun diye soruyosan önce çuvaldızı kendine batır, bana iğneyi zaten batırırsın kardeşim
    Bişey batirmaya gerek yok şimdi baktım yine baktım en ucuzu 129.000 den başlıyor. Senin yazdığını iyi okudum sadece 108 bin dediğin için öyle bişey yazdim ben B serisiyle aynı olan 2.18 ler o para o yüzden. Şimdi bana cevap yazmak yerine s ahibinden e gir ordan bak gerekli bütün sitelerde iyi bi araştırma yap ondan sonra yaz lütfen ��

Stance Works

Rs6 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aaaa, konu devam ediyormuş hala
    Bende haberi ileteyim; haftaya ev bakmaya geliyorum. İlk önceliğimi hallettikten sonra araba konusu tam anlamıyla açıklığa kavuşacağım. Ancak şansıma euro-dolar kuru, iş durumları, ailevi kriterler sayesinde nasıl olacağı konusunda hiçbir fikrim yok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Rs6 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aaaa, konu ediyormuş hala
    Bende haberi ileteyim; haftaya ev bakmaya geliyorum. İlk önceliğimi hallettikten sonra araba konusu tam anlamıyla açıklığa kavuşacağım. Ancak şansıma euro-dolar kuru, iş durumları, ailevi kriterler sayesinde nasıl olacağı konusunda hiçbir fikrim yok.
    Biz bi türlü anlaşamadık

Stance Works

Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BerkinAKCAY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bişey batirmaya gerek yok şimdi baktım yine baktım en ucuzu 129.000 den başlıyor. Senin yazdığını iyi okudum sadece 108 bin dediğin için öyle bişey yazdim ben B serisiyle aynı olan 2.18 ler o para o yüzden. Şimdi bana cevap yazmak yerine s ahibinden e gir ordan bak gerekli bütün sitelerde iyi bi araştırma yap ondan sonra yaz lütfen ��
    ne inatmışsın sen arkadaş. Tamam, senin dediğin doğru, ben bi yerimden uydurup yazdım o rakamları. Tatmin oldun mu?

Aaaa, konu devam ediyormuş hala
    Kardeşim kusura bakma, saçma sapan yere konuyu kirlettik. Sen konuyu açtığında döviz kuru neydi, şimdi nerelere geldi. Dövizle gelen arabalar üzerine en kötü bi 20-30 bin lira koydu. Sen evini kur, düzenini oturt, araba işi kolay. Elimden geldiğince yardımcı olurum sana.

Bunların haricinde herhangi bir gelişme var mı?
    öyle işte.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeşim kusura bakma, saçma sapan yere konuyu kirlettik. Sen konuyu açtığında döviz kuru neydi, şimdi nerelere geldi. Dövizle gelen arabalar üzerine en kötü bi 20-30 bin lira koydu. Sen evini kur, düzenini oturt, araba işi kolay. Elimden geldiğince yardımcı olurum sana.

Bunların haricinde herhangi bir gelişme var mı?
    Estağfurullah, ne kirletmesi. Sonuçta bir forum burası bilgi paylaşımına açık bir yer.
    Pazar günü İzmir'e gidiyorum o hafta içinde işi bitirdikten sonra araba işini de tamamiyle halletmeye çalışıcam. Yinede 20-30 az alma ihtimali varken, üstüne o kadar vermek biraz insanın içine oturmuyor değil aslında

Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Estağfurullah, ne kirletmesi. Sonuçta bir forum burası bilgi paylaşımına açık bir yer.
    Pazar günü İzmir'e gidiyorum o hafta içinde işi bitirdikten sonra araba işini de tamamiyle halletmeye çalışıcam. Yinede 20-30 az alma ihtimali varken, üstüne o kadar vermek biraz insanın içine oturmuyor değil aslında
    Hayırlara vesile olsun, umarım gönlündeki gibi gelişir bütün bu taşınma işlemleri

Aslında dövizin fırlayacağı belliydi, keşke aileyle oturup konuşup araba işini sonuçlandırsaydın, gerçi her işte bir hayır vardır derler, umarım araba konusunu da gönlünden geçtiği şekilde çözersin
    öyle işte.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayırlara vesile olsun, umarım gönlündeki gibi gelişir bütün bu taşınma işlemleri

Aslında dövizin fırlayacağı belliydi, keşke aileyle oturup konuşup araba işini sonuçlandırsaydın, gerçi her işte bir hayır vardır derler, umarım araba konusunu da gönlünden geçtiği şekilde çözersin
    Ev işini halletim. İstediğim lokasyonda çok güzel bir ev tuttum. Ancak işsel durumlar yüzünden araba işini 2016'ya ertelemek zorunda kaldım. O süreçte Q3 ile biraz İzmir trafiğine de alışırım.

Almak istediğim aracın kafamda bir şablonunu oluşturduğunuz ve yardımlarınız için herkese tekrardan teşekkür ederim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pazartesi günü itibariyle tam anlamıyla ilk arabama kavuşmuş bulunuyorum. Önerilerinizi ve etkenleri göz önünde bulundurarak seçeneğimin A3 Cabrio olduğunu babam belirttim. Belirtişimden üç ay sonra doğum günü sürprizi ile aracı bana teslim ettiler. Hatta trafiğe çıkış tarihi de doğum günüm ile aynı gün.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pazartesi günü itibariyle tam anlamıyla ilk arabama kavuşmuş bulunuyorum. Önerilerinizi ve etkenleri göz önünde bulundurarak seçeneğimin A3 Cabrio olduğunu babam belirttim. Belirtişimden üç ay sonra doğum günü sürprizi ile aracı bana teslim ettiler. Hatta trafiğe çıkış tarihi de doğum günüm ile aynı gün.
    Aaa süper hadi hayırlı uğurlu olsun
    öyle işte.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Teşekkürler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fotoğrafları bekliyoruz hayırlı olsun kazasız belasız

E46 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayırlı olsun kazasız cezasız.
    Peugeot 206 RC Feline -1.4 Hdi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)