User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
27 sonuçtan 20 ile 27 arası

Konu: Clİo rs - honda vtİ - bmw 320 cİ

Gry - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    25 bin e bulacağın VTI sana totalde 30 lara mal olur. ondan sonra hondaya düşman olursun
    VTI alacaksan eli ayağı düzgün bakımlı ve ezilmemiş bir araba almanı tavsiye ederim. bu tarz bir VTİ içinde +30 bini gözden çıkarman gerekir.

Clio rs için sahip olmadığım için yorum yapamıcam ancak az sayıda olan bir araç RS ler, temizini bulmak oldukça zor. sitede ilanda olan Rs değerlendirilebilinir derli toplu bir araca benziyor.

E36 3.20i için bende bu aralar kendim için bakıyorum fakat rakamları yüksek..

bu arada hazır konusu açılmışken bende arkadaşlara bir soru sorayım.

E36 da 3.18is mi daha mantıklı yoksa 3.20i mi ?

Sti_Ozan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Gry Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    25 bin e bulacağın VTI sana totalde 30 lara mal olur. ondan sonra hondaya düşman olursun
    VTI alacaksan eli ayağı düzgün bakımlı ve ezilmemiş bir araba almanı tavsiye ederim. bu tarz bir VTİ içinde +30 bini gözden çıkarman gerekir.

Clio rs için sahip olmadığım için yorum yapamıcam ancak az sayıda olan bir araç RS ler, temizini bulmak oldukça zor. sitede ilanda olan Rs değerlendirilebilinir derli toplu bir araca benziyor.

E36 3.20i için bende bu aralar kendim için bakıyorum fakat rakamları yüksek..

bu arada hazır konusu açılmışken bende arkadaşlara bir soru sorayım.

E36 da 3.18is mi daha mantıklı yoksa 3.20i mi ?
    Bende bi aralar epey inceledim bunlari,nezaman bi forumda yorum okusam 318is 320 den asagi gitmez ama 320 den az yakar,318 candir diyen cok insan gordum
    Hız,sonsuz bir tutkudur.

sword - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    6 silindirin zevkı sesi bambaşka bmw de

OMTechJr. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    6 silindir kesinlikle bambaşkada abi daha iyi biliyorsunuz bi sıkıntı çıktımı işte 6 piston 6 takım sekman yatak kol.. kapak yapılınca fazladan 8 tane sübap 6 tane enjektör.. dolayısıyla ödeyeceğiniz masrafta 1.5 katına çıkmış oluyor. 318i olsa alacak hiç bir yanı yok ama is deyince iş değişiyor. motoru diri olsun kasası ele gelsin yeterde artar. tabi kısıtlı imkanlarla bmwye binecek kişi için diyorum. kırılırsa kırılsın ulen diyen adam s50/52 alsın bunuda 6 silindirden başka bmwye binersem yüzüme tükürün diyen bir adam olarak tüm samimiyetimle söylüyorum ben alsam kesinlikle is alırım. yüklenmişinin zevkide bambaşka.

sitedeki sözü geçen kişilerden birinin lafını diyim 18is bmwnin vti'ı gibidir derdi ki doğruda yani. devir dönmesi zevkli. açıkcası düşük tork sıkıyor bazen ama oda lpg etkisiyle. tabi dediğim gibi temiz bir is olmak şartıyla.

buda.pest - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Başlıktakilerden farklı olacak ama yürüme konusunda 106 düşünmez misiniz,o fiyatlara gayet güzelleri bulunabilir.

canozgur106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kesinlikle o fiyata Rs derim kısa süreli Rs sahibi olup kullanmama rağmen tadı damağımda kalmıştı..
    ALLAH VAR GAM YOK..

çakıR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    içine sine sine binilicek 3,20/28 e36 olmuş 40.00tl bu yaz bende bı 36 almak ıstyordum ama bu fıyatlarda vıcdanım elvermıyor acıkcası yınede 40.ooo yazanlardan allah razı olsun bu sayede e46 ya nıyetlenmiş oldum daha ıyı bı tercıh olacak.
    Enis

Gry - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı çakıR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    içine sine sine binilicek 3,20/28 e36 olmuş 40.00tl bu yaz bende bı 36 almak ıstyordum ama bu fıyatlarda vıcdanım elvermıyor acıkcası yınede 40.ooo yazanlardan allah razı olsun bu sayede e46 ya nıyetlenmiş oldum daha ıyı bı tercıh olacak.
    aynen de öyle.. E36 alacağıma bende E46 almayı düşünmeye meğillendim açıkçası.

kasım ayları gibi tekrardan bakınıcam rakamlara eğer hala aynı şekil devam ederse E46 almayı düşünüyorum..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)