merhaba abi,nasılsın? Kadir ab haberleşelimde bu hafta olmaz sanıyorum.Bujilerim bitik,sipariş verdim cumaya kadar gelmeyebilir.Ama haftaya cuma orada oluruz![]()
merhaba abi,nasılsın? Kadir ab haberleşelimde bu hafta olmaz sanıyorum.Bujilerim bitik,sipariş verdim cumaya kadar gelmeyebilir.Ama haftaya cuma orada oluruz![]()
ekle benide konu piç olmasınchiefkadir@hotmail.com
[QUOTE=erh;437922]Deneyelim tabi.. G60 nickli arkadaşla denemiştik önceden, bi de değişik bir GTI la deneyelim. Eski günleri hatırlayalaım
eski günlere pek güvenme Erhan beş parmağın beşi bir değil biliyorsun![]()
Eski günler derken eskiden arkadaşımın Golf 3 GTI ı vardı o günleri hatırlamak anlamında söyledim.. Yoksa G60 dışında bir golfle denemedim ben.. Sıkıntıları varmış onunda madem, sağlıklısıyla deneyelim bizde. Alman arabalarını hep sevmişimdir
Tabi 5 parmağın 5 i bir olmaz o yüzden yukarıdaki yazına ithafen bende de bi gsi var deneyelim dedim zaten![]()
arkadaşlar sadece deniyeceğiz
golf gti full basık arkada tesisat k&n filtre dandirikten cai var birde eksoz var
şimdi bu gti ın gidişi beni dadmin etmedi açıkçası gözüm kesti
arkadaşımda yok şöyle üstünden geçerim böyle içinden geçerimdiye (açıkcası sinirlendim)
benim civic de iyi gidiyo bu hafta sonu deniyeceğz dragda ben alırım gibime geliyo ama roll da fena 3 vitesden sonra gti fena
20 yıllık araba Golf mk2 muhakkak motor yıpranmıştır. ama en azından kafa kafaya gideceğiniz belli,heyecanlı olacağından şüphem yok
eğer GTi 16v'dan bahsediliyorsa;
1.8 16v 139 hp ve
1.8 16v 129 hp 2 versiyonu var Mk2 GTI'ın... katalitik konvertör farkı var.. Türkiyede sanırım 129lardan var... tabi ne kadar sağlıklı kalmışlardır, muallak..
Kilo olarak da, 139'luk olanın 900, 129luk olanın 950 civarı olması lazım..
Çarpın, bölün, ton başına ne düşüyor siz hesap edin..
Tabii denenecek arkadaşın arabası 16v mıdır, ciğeri nasıldır bilemem..
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)