User Tag List

Sayfa 2/5 İlkİlk 1234 ... SonSon
87 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: F20-E87-Golf 7 üçgeni

CNR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M3CSL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sunroofsuz 2012 67 68 arasına rahat bulursun, xenonda olabilir. xenonsuzlar 65 66 gidiyor 2012 2-3 parça boyalı.
    Golften sonra içi basık, kalitesi düşük gelicektir ama gazlamak istiyosan güzel.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...32908545/detay

Şu araba baya aklıma yattı 67-68 e biterse m tamponlarla jant lastik yayla nokta olur herhalde başka ilan tavsiyesi olan varsa alabilirim ama önce tosbayıda satmak lazım ilana koyma vakti geldi gibi

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı CNR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...32908545/detay

Şu araba baya aklıma yattı 67-68 e biterse m tamponlarla jant lastik yayla nokta olur herhalde başka ilan tavsiyesi olan varsa alabilirim ama önce tosbayıda satmak lazım ilana koyma vakti geldi gibi
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...35642949/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...27981491/detay

heralde en dolusu usturplu fiyata bu

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...35059506/detay
    1881 - 193

cosekar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sunroofsuz BMW yi zor satarsın.

Bende f30 316i var, stage 2 su anda, forge cooler, bmc kutu içi filtre, milltek downpipe ve yazılımla beraber 235bg 360 nm civarı sıkıntısız biniyorum. Asfalta gore 3.viteste bile arakasını cok guzel bıraktıgı oluyor.

Hatta f20 daha hafif ve hatch bi araba oldugu icin daha iyi gidecektir. Öneririm...
    Coskun ARIKAN

Batum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @CNR golfe kıyacaksan yine boşline alma aynı şey olucak, son öneri f20 güzel gibi muğladaki

Jön Türk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence golfünü satma Ha satarsanda git Leon FR falan al hem daha gösterişli olur keyifle binersin.
    116i alıp macera arama.İlla bmw istiyorsan az km li 2008 320d al.
    #eksikpazar

optimus_prime - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    f20 1.16i benim de düşündüğüm araçlardan 2-3 ay sonrası için

yakıt durumu sehiriçi normal kullanımda nedir?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Jön Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence golfünü satma Ha satarsanda git Leon FR falan al hem daha gösterişli olur keyifle binersin.
    116i alıp macera arama.İlla bmw istiyorsan az km li 2008 320d al.
    Açık konuşacak olursam Leon Fr'a çok heveslendim bindim kullandımda bi ara fiyatına göre hakikaten çok iyiydi ama ben golfü alırken aradaki makas 8.000'di şuan 12-13.000 hatta dahada fazla, şu fiyatları hiç haketmiyor bence, 1.4 tsi manuel act'ına 73.000 fiyat verdiler (bir de arkadan itiş istiyorum mutlaka)

E90 320d lerde çok güzel ama o konudada e60 530d-i gibi düşünüyorum 160-170.000 deki arabayı alıp yazılım yapıp rahat rahat binemem bu bütçeylede daha düşük kmsini bulamam sanırım psikolojik belki ama yüksek km itiyor beni ama yinede tavsiye için çok teşekkür ederim

E87 yada f20 istememin sebebi arkadan itiş olsunda ne olursa olsundu birde e87'ye de f20'ye de tasarım olarak aşığım.Eğer babayı ikna edebilirsem şu muğladaki f20 baya aklıma yattı ama golf'ü hemen satmak var tabii o zamana f20 ilanda kalırsa ona sebeplenmeyi düşünüyorum

Bu arada bu n13'lerin önü baya açıkmış sadece yazılımla 200-210 rahat alınıyormuş ama ısınma problemi olduğu için mutlaka cooler takın diyorlar yazılımlı halinin 100-200 videolarını izledim baya baya gidiyor araba

Mehmetmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    -E87 direkt elenmeli 116i e87 değil yanlamak kıçını zor kaldırıyor afedersiniz.Hayır birde dünyalar kadar yakıt içiyor araba.Performans + yanlamak için düşünülüyorsa çok yanlış.Arkadan çekiyorsa yanlamak zorunda kankaa düşüncesi çok yanlış.Hem düzgün yanlamaz,hem gitmez,hemde yakıyor
    -f20 RWD ve gücünden dolayı bütçeye en yakını diyebiliriz.Golfe göre eksileri birazcık dar ama bu yaşta çoluk çocuk olmadığı için göz yumulur birşey.Zaten aracınız midline imiş,Ondan daha boş BMW'de bulamazsınız zaten donanım olarak fazla yorum yapmayacağım.Motorun önüde çok açık yazılımla keyif verebilir.ZF şanzuman bana göre hiçbir zaman DSG(ve türevleri) kadar hızlı gelmiyor ama sapasağlam bir şanzuman.
    -Ama sorunda şurda başlıyor 70bine ne kadar temiz f20 bulunabilecek orasıda var tabi ama illaki çıkar birşeyler ortaya
    -Golfe bence hiç masraf yapmayın mesela:Led stop(1300tl),Replika bi-xenon(2000tl),GTI body kit(1500tl),Replika jant 18"(1100tl),18" lastikler(1200tl),Spor yay(800tl montaj dahil),Yazılım (1000lira) ıvırı zıvırı 9-10 bin lira bir para gitmiş olucak.Dışarıdan gerçekten çok güzel bir araba olucak ama zevk vericekmi sana?RWD hastalığı bulaşan kişiye asla vermeyecek.Ayrıca bu yaptığın masraflar saterkende sana artı şekilde dönmeyecek.Birde midline koltuk döşemeleri,direksiyonda tuş yok,cart curt donanımda olmayacak sadece görüntüsü güzel olucak.Satip highline almak bana daha mantıklı geliyor o yüzden,belli bir yerden sonra donanım istiyor insan.
    -Acele yoksa golfle ekonomi spec biraz daha devam edip,bütçeyi biraz daha artırıp öyle bir piyasa yoklaması yapılabilir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mehmetmert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    -E87 direkt elenmeli 116i e87 değil yanlamak kıçını zor kaldırıyor afedersiniz.Hayır birde dünyalar kadar yakıt içiyor araba.Performans + yanlamak için düşünülüyorsa çok yanlış.Arkadan çekiyorsa yanlamak zorunda kankaa düşüncesi çok yanlış.Hem düzgün yanlamaz,hem gitmez,hemde yakıyor
    -f20 RWD ve gücünden dolayı bütçeye en yakını diyebiliriz.Golfe göre eksileri birazcık dar ama bu yaşta çoluk çocuk olmadığı için göz yumulur birşey.Zaten aracınız midline imiş,Ondan daha boş BMW'de bulamazsınız zaten donanım olarak fazla yorum yapmayacağım.Motorun önüde çok açık yazılımla keyif verebilir.ZF şanzuman bana göre hiçbir zaman DSG(ve türevleri) kadar hızlı gelmiyor ama sapasağlam bir şanzuman.
    -Ama sorunda şurda başlıyor 70bine ne kadar temiz f20 bulunabilecek orasıda var tabi ama illaki çıkar birşeyler ortaya
    -Golfe bence hiç masraf yapmayın mesela:Led stop(1300tl),Replika bi-xenon(2000tl),GTI body kit(1500tl),Replika jant 18"(1100tl),18" lastikler(1200tl),Spor yay(800tl montaj dahil),Yazılım (1000lira) ıvırı zıvırı 9-10 bin lira bir para gitmiş olucak.Dışarıdan gerçekten çok güzel bir araba olucak ama zevk vericekmi sana?RWD hastalığı bulaşan kişiye asla vermeyecek.Ayrıca bu yaptığın masraflar saterkende sana artı şekilde dönmeyecek.Birde midline koltuk döşemeleri,direksiyonda tuş yok,cart curt donanımda olmayacak sadece görüntüsü güzel olucak.Satip highline almak bana daha mantıklı geliyor o yüzden,belli bir yerden sonra donanım istiyor insan.
    -Acele yoksa golfle ekonomi spec biraz daha devam edip,bütçeyi biraz daha artırıp öyle bir piyasa yoklaması yapılabilir
    Tam düşüncelerime derman olmuşsun Golf'e yapılacak çok şey var sanada bir sürü şey sormuştum ama araba boşoğluboş yapsam evet güzel durur falan filan ama bu araba altın semerde vursan 1.2 tsi midline plus kalacak gideri belli,Hadi 1.6 tdi-1.4 tsi olsa yine oynanır birşeyler yapılır ama sonradan arkadan itiş isteği hiç durmayacak haliyle yaptığım masrafa yazık olacak.Hatta 3-4 gün önce baya gaza geldim takıyordum durbanları şekil a sonradan vazgeçtim

Şuanda elimden golf'ü 55.000 e çıkarabilirsem muğladaki araç yazdığı gibiyse alırım ama eğer öyle değilse şirket arabası spec golfle takılıp üniversiteye geçince 0'ını çekmek daha mantıklı kırmızı-bixenon-sunrooflu alınır güzelce m tamponlar böbrekler falan siyah kaplamalar+jant lastik+yay+yazılım+cooler+filtre+egzoz girerim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bwm nin 1 serisi zor satılan bir seri ve dar gelmiştir bana hep. o kadar paralar verene kadar golfün dolusunu yada leon fr tek geçerim ne kadar arkadan itiş istesenizde düşünün derim bunları

cosekar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Açık konuşacak olursam Leon Fr'a çok heveslendim bindim kullandımda bi ara fiyatına göre hakikaten çok iyiydi ama ben golfü alırken aradaki makas 8.000'di şuan 12-13.000 hatta dahada fazla, şu fiyatları hiç haketmiyor bence, 1.4 tsi manuel act'ına 73.000 fiyat verdiler (bir de arkadan itiş istiyorum mutlaka)

E90 320d lerde çok güzel ama o konudada e60 530d-i gibi düşünüyorum 160-170.000 deki arabayı alıp yazılım yapıp rahat rahat binemem bu bütçeylede daha düşük kmsini bulamam sanırım psikolojik belki ama yüksek km itiyor beni ama yinede tavsiye için çok teşekkür ederim

E87 yada f20 istememin sebebi arkadan itiş olsunda ne olursa olsundu birde e87'ye de f20'ye de tasarım olarak aşığım.Eğer babayı ikna edebilirsem şu muğladaki f20 baya aklıma yattı ama golf'ü hemen satmak var tabii o zamana f20 ilanda kalırsa ona sebeplenmeyi düşünüyorum

Bu arada bu n13'lerin önü baya açıkmış sadece yazılımla 200-210 rahat alınıyormuş ama ısınma problemi olduğu için mutlaka cooler takın diyorlar yazılımlı halinin 100-200 videolarını izledim baya baya gidiyor araba
    Cooler takmayan da var ama ben sağlıklı olsun istedim, ***** n13 ler cok ısınmalarıyla meşhur, o yuzden cooler lı araba başını agrıtmaz.

Ayrıca, sadece dp bile ses olarak beni tatmin etti.

Bence ZF8 su ana kadar uretilmiş en hızlı tork konvertorlu sanzıman, ben kullanırken keyif alıyorum...
    Coskun ARIKAN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben ilk bindigimde lan bu nasil sanzuman gecislerin hepsini hissettiriyor demistim,surekli dip gaz gazlamali olmustu ama bizim surus,meger spor modda spor vites gecisi gibi hissettirmeye calisiyormus ZF ondan oyleymis ama cok suni olmus onun disinda bende cok begeniyorum,tas gibi sessiz sorunsuz hizli bir sanzuman.

Bu arada bos Golfte olsa Leona gecerseniz sizi uzer benden soylemesi...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben ilk bindigimde lan bu nasil sanzuman gecislerin hepsini hissettiriyor demistim,surekli dip gaz gazlamali olmustu ama bizim surus,meger spor modda spor vites gecisi gibi hossettirmeye calisiyormus ZF ondan oyleymis ama cok suni olmus onun disinda bende cok begeniyorum,tas gibi sessiz sorunsuz hizli bir sanzuman.

Bu arada bos Golfte olsa Leona gecerseniz sizi uzer benden soylemesi...
    Bende hep bundan korkmuşumdur. golf 7 mi satıp leon fr kırmızı alasım oluyor hep

Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MDeniz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende hep bundan korkmuşumdur. golf 7 mi satıp leon fr kırmızı alasım oluyor hep
    Heleki Hgihlineden? Asrın hatası olur abi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    a3ten insanlar golfe dönüyor, leona dönmek üzer
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MDeniz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arabanız cam tavanlı bixenonlu led stoplu donanım eksiğinizde yok fr'ın tek artısı performansı geri kalan herşeyi golf 7'ye göre baya vasat 4.000 kmdeki test arabasının her yerinden trim sesi geliyordu kaza yapmamış olmasına rağmen ses yalıtımı vasat konfor vasat (bu arada yazdıklarım yanlış anlaşılmasın fr çok güzel araba ama ben golf 7'ye kıyasla vasat diyorum)amaç sadece performanssa yazılım girin golf'e derim bana midline plustan bile çekici gelmiyor fr, ha fiyatı şayet daha uygun olsaydı düşünülürdü ama şuanki 72-73.000ler falan hikaye bence

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arabanız cam tavanlı bixenonlu led stoplu donanım eksiğinizde yok fr'ın tek artısı performansı geri kalan herşeyi golf 7'ye göre baya vasat 4.000 kmdeki test arabasının her yerinden trim sesi geliyordu kaza yapmamış olmasına rağmen ses yalıtımı vasat konfor vasat (bu arada yazdıklarım yanlış anlaşılmasın fr çok güzel araba ama ben golf 7'ye kıyasla vasat diyorum)amaç sadece performanssa yazılım girin golf'e derim bana midline plustan bile çekici gelmiyor fr, ha fiyatı şayet daha uygun olsaydı düşünülürdü ama şuanki 72-73.000ler falan hikaye bence
    haklısınız galiba tek cezbeden kırmızı oluşu gerisi sıkıntı tabiki biraz yazılımdan da çekiniyorum çekinmesem 140 150 hp yeterde artar bana ama işte korkuyorum

Heleki Hgihlineden? Asrın hatası olur abi
    banada öyle geliyor o yüzden frenliyorum kendimi

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    A3 ile Golf arasında konfor dengesi olarak uçurum yok, sadece A3 ün içi bariz şekilde daha kaliteli, o sebeple A3 ten Golf'e dönmek pişman etmez ama Leon çok daha taka tuka bir araba ikisine kıyasla.

1 serisi de ölü durumdaki runflat lastiklere rağmen ciddi sessizdi iç mekan olarak, yalıtım tutuş dengesi üzmez, süspansiyon sert ama rft etkisi tartışılmaz bence o konuda da rft olmayan iyi bir lastikle Leon'dan daha konforlu olacaktır.

190 benim boyum, önde olabildiğince en öne oturup kendime ayarladığım zaman arkaya geçtiğimde koltuk arkasındaki diz sokuşturma yerlerine milimetrik sığıyorum. Aşırı dar değil ama öyle Golf kadar genişte değil. A3 Sedan gibi diyebilirim sanırım genişlik bakımından.

bence + olarak motor verimi ve rwd oluşu var ama Golf, A3 te amaç sadece yanlamak değilse ciddi sürüş keyfi ve güveni bir arada verebilen araçlar ve limitleri ciddi yüksek..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    -Yani kisaca ben f20 almam hatta ben bmw almam onu acikca soyleyebilirim.
    -Ama f20ile yanlayarak alacaginiz zevkide golf veya leon asla vermeyecek buda %100 net kimsenin itirazida yoktur.
    -Ama sunuda net soyleyebilirim golf7,116 E87den daha cok zevk vericektir surus olarak bundan uzak durulmali kesinlikle
    -Leon ilk ciktiginda tam bir f/p arabasiydi hala oyle ama makas daraldi bence,ilk ciktiginda 45bine sunrooflu,led paketli fr alinabiliyordu.
    -Bence burce birikene kadar memur spec midline ile devam

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)