User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
29 sonuçtan 20 ile 29 arası

Konu: 45k ya kadar araç tavsiyesi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yesil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fiesta çok keyifli araç. makyajsız polodan her türlü daha iyi. powershift iyi bir şanzıman ama dsg kadar başarılı değil. vites değiştirmek için bir düğme koymuşlar ve şu ana kadar gördüğüm en saçma ve en keyifsiz vites değiştirme şekli sanırım.
    Benim için problem çıkarıp çıkarmaması önemli,corolladaki şanzımanda vites geçişlerinde inanılmaz sarsıntılı ama taş gibi.Powershift elimde patlar diye korkuyorum

Alıntı CNR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Otomatik şartından vazgeçerseniz bütçe zorlayıp a3 1.4 tfsi bakın, Golf 6 1.4 tsi bakın çok memnun eder
    İki aracada bakmıştım önceden,fakat o kadar para verdikten sonra sol ayağımı kullanmak istemiyorum + geçen sene sciroccom vardı,onun üstüne tekrar vw almak pek istemiyorum farklı maceralar lazım

Alıntı i-vtec07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    45 den çok daha uygun fiyata yeni kasa symbol düşünürmüsün kardeşim ? hatasız 2013(2014 nisan çıkışlı) 24 binde . 1.5 dizel 90 lık . 1050 kilo yakıt yok gibi bişey , dolu versiyonu .

edit: otomatik demişsin fiesta mantıklı olur
    Fiesta mantıklı gibi ama bakalım işte aramaya devamm

cosekar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Connecting site...

Kardeşim astra 1.4 t otm oneririm, hic degilse C sınıfı araç. Ekledigim araçta cosmo, yani en full olanı, adaptif led vs vs. Memnun kalırsın...
    Coskun ARIKAN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cosekar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Connecting site...

Kardeşim astra 1.4 t otm oneririm, hic degilse C sınıfı araç. Ekledigim araçta cosmo, yani en full olanı, adaptif led vs vs. Memnun kalırsın...
    Astra pek düşünmüyorum teşekkür ederim

Bu araç hakkında bilgisi olan var mı?

Connecting site...

shkodra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle hayırlısı olsun..
    45k nedir yahu gıcık oluyorum.? milyon desem değil..bin desem değil.. ancak Kuruş a denk geliyor 45 kuruşa araba alınabileceğini hiç sanıyorum.. Tövbe tövbe siz gençler sabah kahvaltılarınıza dikkat edin derim..

Neyse gelelim konumuza 2015 model Hyundai İ20 tavsiye ederim.. Bizim huysuz Teyze Oğluna aldık 4 ay oldu çok memnun.. Bende 1 ay kadar kullanmıştım problem yoktu..

CNR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Octavia RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Astra pek düşünmüyorum teşekkür ederim

Bu araç hakkında bilgisi olan var mı?

Connecting site...
    Km hariç güzel duruyor iyice bakmak lazım tabii 2-3.000 daha çıkıp biraz daha düşük kmli araçlar bulunabilir, bixenon led farları olmasada olur dert etmeyin sonradan çıkma farlarla düz hesap 2000 e led paket yaparsınız mis gibi olur

Turboğuz54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bencede i20 iyi gider hem 2015 in tipin cok güzel biz sürücü kursunda 2013 lerini kullanıyoruz taş gibi araba

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı shkodra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle hayırlısı olsun..
    45k nedir yahu gıcık oluyorum.? milyon desem değil..bin desem değil.. ancak Kuruş a denk geliyor 45 kuruşa araba alınabileceğini hiç sanıyorum.. Tövbe tövbe siz gençler sabah kahvaltılarınıza dikkat edin derim..

Neyse gelelim konumuza 2015 model Hyundai İ20 tavsiye ederim.. Bizim huysuz Teyze Oğluna aldık 4 ay oldu çok memnun.. Bende 1 ay kadar kullanmıştım problem yoktu..
    Alıntı Turboğuz54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bencede i20 iyi gider hem 2015 in tipin cok güzel biz sürücü kursunda 2013 lerini kullanıyoruz taş gibi araba
    Sabah kahvaltısı önemli Metin amca

Valla i20 babamda baktı ama ben şanzımanından dolayı pek yanaşmıyorum,bende şanzıman takıntısımı artık ne dersiniz bilmiyorum en önemli şey benim için şanzıman,i20 sanırım 4 ileri o yüzden pek yanaşmadım.

Alıntı CNR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Km hariç güzel duruyor iyice bakmak lazım tabii 2-3.000 daha çıkıp biraz daha düşük kmli araçlar bulunabilir, bixenon led farları olmasada olur dert etmeyin sonradan çıkma farlarla düz hesap 2000 e led paket yaparsınız mis gibi olur
    A3 8P en çok istediğim araçların başında yer alıyo,izmirdeki griyi babama attım bakalım ne dicek,makyajla birlikte şanzımanda değişti sanırım? Makyaj öncesi multitronic makyaj sonrası s-tronic doğrumu biliyorum?

Bazı sebeplerden ötürü 10-15 gün ertelendi benim araba işi,en son polo gti alcam diyodu bakalım hayırlısı tamamen babamın insiyatifine kaldık

CNR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Octavia RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sabah kahvaltısı önemli Metin amca

Valla i20 babamda baktı ama ben şanzımanından dolayı pek yanaşmıyorum,bende şanzıman takıntısımı artık ne dersiniz bilmiyorum en önemli şey benim için şanzıman,i20 sanırım 4 ileri o yüzden pek yanaşmadım.

A3 8P en çok istediğim araçların başında yer alıyo,izmirdeki griyi babama attım bakalım ne dicek,makyajla birlikte şanzımanda değişti sanırım? Makyaj öncesi multitronic makyaj sonrası s-tronic doğrumu biliyorum?

Bazı sebeplerden ötürü 10-15 gün ertelendi benim araba işi,en son polo gti alcam diyodu bakalım hayırlısı tamamen babamın insiyatifine kaldık
    Polo gtida çok güzel araba valla bi otomatik kötü tecrübesi olmasa, bende golf fiyatlarına bulurum herhalde rahat rahat gti ama şanzıman sıkıntı

A3 8p kesinlikle sizi çok mutlu eder kullanırken şımartır, makyaj öncesi hepsinde 6 ileri klasik otomatik diye biliyorum makyajla 2008 itibariyle s tronic'e geçtiler benim araba attraction en boşuydu 1.6 standart 102 bg 6 ileri klasik otomatik şanzımana sahipti gitmiyorduda yakıyorduda ama en boşunda bile bagajdaki subwoofer 2007 model arabada insanı harbiden mutlu ediyor golf 7 ye geçtim ama hala o 2007 a3teki ses sistemini özlüyorum hatta dahada net konuşayım genel olarak ben her açıdan baya a3'ü özlüyorum arada yıl farkı kasa farkı teknoloji farkı herşey var ama o kadar memnun etmişti beni

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Volvo c30 a yada s40 a da bır bakın derım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araç alınmıştır,tavsiyede bulunan herkese çok teşekkür ederim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)