User Tag List

Sayfa 4/6 İlkİlk ... 23456 SonSon
106 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: C4 Cactus Alınır mı?

TechTurkey Ogedov - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    zaten anlatmaya çalışdığım o arabada bir şey yok ki ne parası istiycekler .. gidipde bir bmw audi mercedes ile kıyaslamak ağır hakaret olur ..
    niva ile kıyaslasan daha iyi gerçi o bile nivaya hakaret olur neticede niva bile dağda taşda keçi gibi çok başarılı.. arabada tek aldığın şey bir motor şanzıman bir tablet birde önde iki tane led. ...
    Cactusun shine versiyonu üzerinde bulunan donanımlar ile dizel otomatik golf leon c4 astra gibi bir araba almaya kalksanız 85 bin lira civarında ( 0 km ) bir para veriyorsunuz minimum. Beğenilir beğenilmez o kişisel zevktir ancak yanlış değerlendirme yapıyorsunuz. Bende aşığı değilim ancak f/p olarak şuan günlük alınabilecek en mantıklı arabalardan biri.

srdralc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dizel seçeneği şart değilse bence Ford B-Max ve Hyundai ix20 bakabilirisiniz.

Eğer eski olmasın yeni bir şeyler arıyoruz diyorsanız.

Kia Soul.
    Soul Premium
    DCT
    1.6L
    Dizel
    136 PS
    87,500 TL

Tek Paket satılıyor zaten Türkiye'de.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı srdralc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dizel seçeneği şart değilse bence Ford B-Max ve Hyundai ix20 bakabilirisiniz.

Eğer eski olmasın yeni bir şeyler arıyoruz diyorsanız.

Kia Soul.
    Soul Premium
    DCT
    1.6L
    Dizel
    136 PS
    87,500 TL

Tek Paket satılıyor zaten Türkiye'de.
    Düzenleme yok

İlave olarak ; http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...19764657/detay

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    citroen bence de genel olarak f/p olarak iyi arabalar üretiyor. Ancak cactus ün içine ısınamadım ben, dış görüntüsü çok hoşuma gitmişti. Kesinlikle test sürüşü yapmadan karar verme. Şanzıman içler aıcısı, bazen bam güm vuruyor, yokuş aşağı motor freninde giderken vites büyültüyor, frende inerken vitese geçmiyor sonra aniden geçirmeye çalışıp öne yığıyor vs vs daha çok anlatırım ama onun haricinde ben c4 exclusive den inanılmaz memnunum. filo kiralama ile kullanıyorum.

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Ogedov Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cactusun shine versiyonu üzerinde bulunan donanımlar ile dizel otomatik golf leon c4 astra gibi bir araba almaya kalksanız 85 bin lira civarında ( 0 km ) bir para veriyorsunuz minimum. Beğenilir beğenilmez o kişisel zevktir ancak yanlış değerlendirme yapıyorsunuz. Bende aşığı değilim ancak f/p olarak şuan günlük alınabilecek en mantıklı arabalardan biri.
    biz türkiyeye gelen ilk cactuslerden birini alanlardanız hatta galeri üçüncü yada dördüncüsünüz demişdi.. o kadar çok sık sürdüğüm bir araçki arkasınada oturdum yolda yaptım halada sürüyorumda gündelikde bendede şu an c4 dizel var 1.6 .. citroeni de soğuk biri değilim ama bu aracın golf ile leon ile astra kıyaslamak bile çok büyük yanlış olur. değerlendirmelerim az bile eksisi bana göre çok ama diyorum zaten bana göre sevene saygım sonsuz yiğenimde beğenmişki almış aracını hiç bir zaman yaramaz demedim aracına beğeniyorsan olay bitmişdir önemli olan senin beğenmen dedim..

ama alıcak insanada eksilerini sorarsa yazarım.. araba çok harika çok güzelde diyemem..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bu arada dün bende sanayide ssyoung un bu kia soula çok benziyen yenib ir aracı çıkmış galiba onu gördüm.. hatta soul zanettim adam ne biçim ızgara takmış dedim sonra dikkatli bakınca ssyoung armasını gördüm..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu arada dün bende sanayide ssyoung un bu kia soula çok benziyen yenib ir aracı çıkmış galiba onu gördüm.. hatta soul zanettim adam ne biçim ızgara takmış dedim sonra dikkatli bakınca ssyoung armasını gördüm..
    http://www.ssangyong.com.tr/tivoli/fiyat-listesi.htm

galiba bu araç dediğin ama fiyatları ciddi uçuk.

Kia Soul var ilanda 70 bin yazmış 2015 Model, 14K km, Premium Paket pazarlıkla alınabilesi bir araç.

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cactus e donanım olarak boş derken ciddi misiniz dalga mı geçiyorsunuz diye defalarca okudum shine versiyonunun dizel otm olarak 75 Bin TL fiyatı var buda donanım listesinin kısa özeti
    start-stop,7" dokunmatik ekran ,navigasyon, jukebox,geri görüş kamerası ,bluetooth,park sensörü,yağmur sensörü,far sensörü,hız sabitleme,.

Hayır sevip sevmemek sizin elinizde kişisel görüştürde yani 75 bin TL ye otm dizel ve gayet dolu bir araç varsa söyleyinde bilelim
    Bende kısa mesefa kullandım da bence fiyat fayda oranı harika..

lncdlt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Delta kullanicisi olarak tavsiye ederim ancak 2 cok buyuk nokta var dikkat edilmesi gereken;

- Sizin hanim otomatik istiyor anlasilan, delta da robotize otomatik, rezalet bir sanziman.
    - Arka taraf cok sert, ben arkada seyahat ederken direk yoruluyorum. Uzun yolda problem olmuyor ama sehir ici bezdiriyor.

Onun disinda herseyi bence mukemmel.
    BU UYE DUNYANIN EN PAHALI BENZININI KULLANMAKTADIR.

mrtysn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    F/p olarak en mantikli araclardan su an piyasadaki, bos falan da degil araba. Sanz kotu ama yakit tuketimi, ferahligi donanimi o paralara baya iyi. Verdigin paraya ne beklediginle alakali. Illa dolu dsg'li araba isteyen isteyen gidip Polo'ya 70 verebilir.
    Don't believe everything you hear,
    Real eyes, realize. real lies.
    2Pac Shakur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Eworen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cactus e donanım olarak boş derken ciddi misiniz dalga mı geçiyorsunuz diye defalarca okudum shine versiyonunun dizel otm olarak 75 Bin TL fiyatı var buda donanım listesinin kısa özeti
    start-stop,7" dokunmatik ekran ,navigasyon, jukebox,geri görüş kamerası ,bluetooth,park sensörü,yağmur sensörü,far sensörü,hız sabitleme,.

Hayır sevip sevmemek sizin elinizde kişisel görüştürde yani 75 bin TL ye otm dizel ve gayet dolu bir araç varsa söyleyinde bilelim
    Bende kısa mesefa kullandım da bence fiyat fayda oranı harika..
    şu yazdığınız donanıma dolu araç mı diyorsunuz start stop dışında dediğiniz donanımların hepsini 2 bin tl ye çoğu araca yaparım..
    şu doluluk ise o zaman bir double din takan.... park sensörü far yağmur sensörü takan ki toplamda 100 dolar tutmaz herkesin aracı full dolu oluyor..
    hatta şu anda kullanmadığım ebaydan zamanında 40 dolara aldığım orjinal vw grubunun kullandığı ama universal far ve yağmur sensörü modülü var. park sensörüde alırız bir valeo çözeriz 100 tl ye mevzuyu..

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Standart gündelik binilen bir arabanın dolu olması için arabada Nespresso makinasının mı olması gerekiyor bu donanımlara ek onu anlamadım...
    23'' Tesla Model Y Performance
    23" Fiat 500e LaPrima

Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bir park sensörü far sensörü tablet ile dolu oluyor ise 2015 yılında üretilen bir araç artık ben susarım bendeki c4 en boş paketlerden arka camlar bile manuel arabada park sensörü,far sensörü,start stopi hız sabitleyici hız limitleyici standart donanım.. kaldıki benimki en boş donanımlardan..

ben tek orjinal dokunmatik ekran taktırdım bin tl ye aracın beyniyle ortak çalışan bütün yol bilgilerini yakıt tüketimi v.b gösteren bluetooth geri görüş kamerası navigasyon tv özellikleride geldi..

o zaman bizimkide full+full exclusive paket oldu desenize ben herkese bomboş araç diyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Bar35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Standart gündelik binilen bir arabanın dolu olması için arabada Nespresso makinasının mı olması gerekiyor bu donanımlara ek onu anlamadım...
    olayı saptırmayın olay doluluk boşluk olayı.. bugün en boş paketli araçlarda bile zaten bu denilen donanımların çoğu var.. işte benim c4 örneği en basitidinden.. buna dolu denmesi tuhaf o kadar..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Olay donanımda değil aslında, aracın yalıtım ergonomi(o karmaşık ekranlar) şanzıman araçtan soğutuyor, yoksa fiyatına göre bakılırsa fena değil.
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

TechTurkey Ogedov - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Karmaşık ekran durumu alışmakla alakalı biraz.

Mesela bende vw ekranlarında napacağımı şaşırıyorum

Yada şöyle örnek vereyim çıktığından beri iphone dışında telefon kullanmadım. Android telefonla işlem yapmak zorunda kaldığımda tansiyonum düşüyor Android alışınca çok pratik ve kullanışlı sonuçta..

cosekar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkese çok teşekkürler verdiği bilgiler için, araçla test sürüşü yaptım, şanzıman ve yalıtımı hosuma gitmedi ve elemek zorunda kaldım.

Butceyi biraz daha arttırıp leon'a karar verdik...
    Coskun ARIKAN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bu arada alıcaklara bir tiyo veriyim ekranı internete bağlanıyor ama telefonunuzu bluetooth üstünden modem yapmanız lazım .. o zaman bağlanıyor .. youtube açılmıyor ama ada ben açamadım. ama normal facebook falan browserdan her yere bağlanıyor..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cosekar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkese çok teşekkürler verdiği bilgiler için, araçla test sürüşü yaptım, şanzıman ve yalıtımı hosuma gitmedi ve elemek zorunda kaldım.

Butceyi biraz daha arttırıp leon'a karar verdik...
    isabet olmuş. eşimde 207 var, 6 yıldır kullanıyoruz. maddi durumdan dolayı bi türlü kurtulamadık. bi satıp kurtulsam bi daha pejo-citroen grubunun önünden dahi geçmicem.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)