User Tag List

Sonuçlar: 40.000 TL ye kadar Otomatik Aile Arabası

Katılımcı sayısı
45. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Honda Civic

16 35.56%
  • Opel Astra

12 26.67%
  • Ford Focus

8 17.78%
  • Citroen C4

1 2.22%
  • Renault Fluence

8 17.78%
  • Chevrolet Cruze

4 8.89%
Birden fazla seçeneğe oy verilebilir.
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
27 sonuçtan 20 ile 27 arası

Konu: 40.000 TL'ye kadar Otomatik Aile Arabası Tavsiyesi ?

AliGizda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Peder beyde Dizel otomatik Fluence vardı ve şanzımanı Astra' dan daha iyidir bence. Yakıtı çok az ve şanzımanında arada yaşadığı kararsızlıklar hariç kötü bir yanı yok. Hızlanması vites geçişleri çok güzeldir. Benzinlilerinde EDC şanzıman yok, 4 ileri eski şanzıman mevcut bu sebeplede yakıtları fazla. Fluence sevmiyorum demişsiniz ama Megane veya Megane Sport Tourer düşünebilirsiniz.

optimus_prime - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AliGizda Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Peder beyde Dizel otomatik Fluence vardı ve şanzımanı Astra' dan daha iyidir bence. Yakıtı çok az ve şanzımanında arada yaşadığı kararsızlıklar hariç kötü bir yanı yok. Hızlanması vites geçişleri çok güzeldir. Benzinlilerinde EDC şanzıman yok, 4 ileri eski şanzıman mevcut bu sebeplede yakıtları fazla. Fluence sevmiyorum demişsiniz ama Megane veya Megane Sport Tourer düşünebilirsiniz.
    şanzıman motor uyumunda sıkıntı yok da ben ne zaman fluence kullansam uçurtma üstündeyim gibi hissediyorum yol hissi yol tutuş güvenlik leş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Loading site please wait...

düşünürsen yardımcı olurum.
    Alıntı DENON Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dün akşamki yarıştan önce start verecek olan hatun dediki elimi bı yerıne götürüp : kazansanda kaybetsende bu senın ama kazanırsan hepsi senın , iliğimi guruttu gevurun gızı yarışı kazandıktan sonra

AliGizda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı optimus_prime Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şanzıman motor uyumunda sıkıntı yok da ben ne zaman fluence kullansam uçurtma üstündeyim gibi hissediyorum yol hissi yol tutuş güvenlik leş
    Privilege donanımlısını kullandınızmı? Benim peder neredeyse 7 tane Fluence' e bindi, boşline olanları aynen dediğiniz gibi ama en dolusunda öyle bir şey söz konusu bile değil Ters döncem kesin diye girdiğim virajdan girdiğim gibi çıktığımı bilirim

optimus_prime - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AliGizda Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Privilege donanımlısını kullandınızmı? Benim peder neredeyse 7 tane Fluence' e bindi, boşline olanları aynen dediğiniz gibi ama en dolusunda öyle bir şey söz konusu bile değil Ters döncem kesin diye girdiğim virajdan girdiğim gibi çıktığımı bilirim
    Privilege kullandım zaten business donanımda şube aracım vardı ikisinde de aynı hissettim

Megane hb olmasına rağmen fluencedan daha çok tutunuyor yola

semavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    75 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dertsiz tasasız problemsiz donanımlı olsun diyorsan bence Mazda3üde seçeneklerine al... Ama impressive olmalı... Bagaj 420 litre, fazlasıyla yeter... Arka koltuklar çok geniş diyemem, focus ve s40 ile aynı platform. Ama şanzıman arıza mı yapar, motorda sorunmu olur derdin olmaz...

Ben Bravo kullandım ve yok parasına sattım. Bravoda bak derim. FİAT diye aldanma, çoğu arabadan çok çok daha kaliteli işçiliği var. İthal geliyor çünkü. Motoru çok verimli. Şanzımanda sorun yaşamadım ama klasik otomatik olmadığı için vites geçişleri biraz hissettiriyor. 120hp olan modellerde cam tavan vs ful olanları var. Bagaj sınıfının en büyüklerinden (2 çocuğum var, bebek arabalı tatile bile çıktım.)Fiyatı komik kalıyor... 40-45 arası alırsın 2012-2013 50-60 bindekileri...Yazılanlara aldanma... benzinli fiyatına dizel otomatiğe binersin hem ekonomik hemde performanslı bir araban olur.
    Biraz saygı... Dünya herkesin...
    youtube.com/c/KadirZora
    www.zoramotors.com
    https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston

207_TR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim.

Bir süre daha fiesta ile idare edip önümüzdeki yıl fiestanın yaklaşık 40 lira değerinin üzerine 10-15 daha ekleyip düşündüğüm araçların daha az km si ve daha yüksek modellisini almaya karar verdim. Çünkü şuan 2013 bir aracı satıp 2010-2011-2012 bir araç almak mantıksız geldi km si 75.000 üzerinde çoğu baktığım araç.

Teşekkür ederim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    honda cıvıc dogru tercih olur

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)